Τα Νέα του ΑΝΤ1

Απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τους Τέρενς Κουίκ και την Σαββούλα Λιάτσου. Με θέμα την συντριβή ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου το οποίο πυροδότησε μια μεγάλη φωτιά που έκαψε τον Άγιο Στέφανο το Σούνιο τον Μαραθώνα τη Σταμάτα τον Διόνυσο τη Μάνδρα Αττικής και την Παλλήνη. Στο δελτίο καιρού η Ευγενία Πασχαλίδου. Μεταδόθηκε το 1993.
 
Γενικά ο Αντέννα σαν κανάλι και στα δελτία ειδήσεων και στο στυλ ,στις σειρές που έβαζε όταν πρωτοείχε ανοίξει μέχρι το 1993 περίπου, διαπνέονταν από μια ''αμερικανιά'' στο στυλ ,από τρέιλερ μέχρι δελτίο καιρού ,προφανώς λόγω Μαστοράκη.Στις ταινίες απ'όσο θυμάμαι αυτό πρωτοπρόβαλε ταινίες Σταλόνε, Σβαρτζενέγκερ κτλ.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με την Τζέλλα Παυλάκου. Μεταδόθηκε το 1990 στον ΑΝΤ-1.
Βλέποντας το ρεπορτάζ για τη δολοφονία του νεαρού οικοδόμου, καταλαβαίνει κανείς πόσο άλλαξαν τα δελτία ειδήσεων αλλά και η κοινωνία από τότε. Συνέντευξη έφηβου μάρτυρα χωρίς να κρύβονται τα χαρακτηριστικά του, ομιλία σε στυλ " άγρια νειάτα ", συνέντευξη με τον αστυνομικό σε χαλαρό στυλ, ερωτήσεις για ναρκωτικά κλπ...
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1 με την Τζελλα Παυλακου. Μεταδόθηκε το 1991.
 
Νυχτερινές ειδήσεις με τον αείμνηστο Μάριο Κυπριανίδη, που προβλήθηκαν στις 23:50 μ.μ. την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 1990 (τρίτη μέρα λειτουργίας του σταθμού). Έπεται η δημοσιογραφική εκπομπή "Χωρίς... Τελεία" (thread εδώ) και το κλείσιμο του προγράμματος με το "Ένα ποίημα-Καληνύχτα".
Από το αρχείο του δημοσιογράφου Ανδρέα Χατζηνικολάου.
 
Το απογευματινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1 στις 18:00 με την Λίζα Δουκακάρου. Μεταδόθηκε το 1993.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τους Δημήτρη Στάμου και την Σαββούλα Λιάτσου. Μεταδόθηκε το 1993 στον ΑΝΤ-1.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας από τον ΑΝΤ-1. Παρουσιάζει ο Δημήτρης Στάμου. Στο δελτίο καιρού η Εύη Παπαδάκη. Μεταδόθηκε 13 Μαρτίου 1992.
 
Κάτι που θυμάμαι χαρακτηριστικά στα νέα του Αντέννα,εκεί στα 1993 λίγο πριν τις εκλογές,όταν ο βουλευτής Συμπιλίδης ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από κυβέρνηση Μητσοτάκη και προσχώρησε στο κόμμα του Σαμαρά και έριξε την τότε κυβέρνηση. Κουίκ,Βαρεμένος, Πιπιλή και Κανέλλη έβριζαν Σαμαρά, Συμπιλίδη και όσους πήγαν στο κόμμα του."Προδότη, έριξες αυτόν τον άγιο άνθρωπο" και άλλα... γαλλικά και ειδικά πιο πολύ στο ραδιόφωνο απ' την εκπομπή του Κουίκ.
 
Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβαιναν τότε!
 
Το εξοργιστικο φίλε Andrew7 ότι όλοι αυτοί το παίζουν προοδευτικοί τα τελευταία χρόνια
 
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό!
 
Οι ειδήσεις σε ένα λεπτό με την Τζέλλα Παυλάκου και τον ΑΝΤ-1. Μεταδόθηκε το 1991.
 
Τα Νέα Του ΑΝΤ-1 σε ένα λεπτό με την Σαββούλα Λιάτσου. Μεταδόθηκε Παρασκευή 03 Ιουλίου 1992.
 
Τα Νεα Του ΑΝΤ1 σε ένα λεπτό με την Λίτσα Θεοφάνους. Μεταδόθηκε το 1992.
 
Απόσπασμα από Τα Νέα του ΑΝΤ-1 με την Τζέλλα Παυλάκου. Μεταδόθηκε το 1992.
 
Τα Νέα του ΑΝΤ1 σε ένα λεπτό με την Νανά Δούκα. Μεταδόθηκε το 1992.
 
Τα τελευταία νέα από τον ΑΝΤ-1 και τον Δημήτρη Στάμου για τον Περσικό Κόλπο. Μεταδόθηκε το 1991.
 
Πίσω
Μπλουζα