Σαν όνειρο την θυμάμαι την θαυμάσια αυτη σειρά! Ο πατερ αν τα έχω καλά στην μνήμη μου ειχε φιλοδοξιες για εκκλησιαστικους θώκους και αξιωματα, οπότε την Μεγκι την άφησε μάλλον για αυτα τα ονειρα του παρα για την αγάπη του Θεου που επικαλούνταν! Νομίζω και η ίδια η Μεγκ του το είχε αναφέρει: Αγαπάς εμένα, μα περισσότερο τον Θεο αλλα πιο πολύ από όλους αγαπάς τον ίδιο σου τον εαυτο, κάπως ετσι πρέπει να του το ειχε πει στην σκηνή της γέννας νομίζω. Το ειχε καταλαβει αυτο και η Μπαρμπαρα Στανγουιν, η ιδιοκτητρια της φάρμας γι' αυτο του άφησε το μεγαλυτερο μερίδιο της περιουσια της στον παππα για να τον τιμωρήσει και να τον βάλει να διαλέξει μεταξυ της αναρριχησης του και της Μεγκ ( αν δεν θυμάμαι καλά συγχωρεστε με, εχουν περασει χρόνια και μπορει κατι να μου διαφευγει και να μην ειναι σωστα τα συμπερασματα μου)! Η μεγκ πέρασε πολλα σαν παιδί ίσως μονο ο πατερ να κατάλαβε ποια ήταν στα αλήθεια, την πραγματική Μεγκ, αυτος και ο μεγάλος αδελφος της που εφυγε!! και ο άνδρας της δεν ήταν το ίδιο εαισθητος , η μητερα της δεν ήταν τοσο εκδηλωτική, σχεδον ανυπαρκτη γι' αυτο δέθηκε με τον Ραλφ τοσο απο την παιδικη της ηλικια , αυτος ηξερε την ψυχη της και τελικά τον ερωτευτηκε όσο κανέναν..
ενα πράγμα να μην θυμάμαι καθόλου το τελος , μα καθόλου...Πάντως
αυτες οι σειρες δεν ειχαν μονο λαμπρο καστ ηθοποιων, καλή ομαδα σκηνοθετων και σεναριογράφων αλλα και ωραια , μουσικη επένδυση που ακόμα και σημερα οταν ακους το θεμα, η μνήμη μπαινει σε λειτουργία..
Μαντσινι, Μορικονε , Μορις σήμερα χαρης στο φορουμ μαθαινω τα ονόματα των συνθετων, την μουσική τους όμως την κουβαλούσα χρόνια μέσα μου.....