Τα Ρακούνς - Τhe Raccoons (1985)

gademosauros

Retro Member
Joined
2 Ιουν 2013
Μηνύματα
174
Αντιδράσεις
18
όταν πρωτοάκουσα την σειρά στην τηλεόραση, με τον επιβλητικό τρόπο που προφέρονταν το όνομά της, νόμιζα ότι ο τίτλος ήταν κάποια παραφθορά του ρήματος «ταρακουνάω» οπότε την πρώτη φορά που την είδα, περίμενα να δω... ταρακουνήματα ή κάτι τέτοιο:animeek:
 

perlastar

RetroJunkie™
Joined
30 Αύγ 2013
Μηνύματα
2.077
Αντιδράσεις
889
Ωραία σειρά. Ο συνδυασμός ρακούνς-μυρμηγκοφάγοι πάντα μου φαινόταν περίεργος, αλλά ήταν διασκεδαστικό. Θυμάμαι ότι ο γιός του κακού μυρμηγκοφάγου ήταν εντελώς αντίθετος χαρακτήρας με τον πατέρα του και πολύ καλός με τα ρακούνς. Τον έλεγαν Σέντρικ και ήταν ένας φοβισμένος τύπος με γυαλιά, που είχε κοπέλα τη Σοφία, μία άλλη μυρμηγκοφάγο.
 

petran79

Retro Member
Joined
16 Απρ 2008
Μηνύματα
350
Αντιδράσεις
179

Σχεδιαζουν να το βγαλουν σε remaster υψηλής αναλυσης σε διαφορες πλατφορμες streaming και blueray, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να βγάλουν νέα σειρά με μίνι επεισόδια ή σενάριο γραμμένο από φίλους της σειράς, αρκεί να βρουν επιδότηση πρώτα.

Ελπίζουμε...
 

petran79

Retro Member
Joined
16 Απρ 2008
Μηνύματα
350
Αντιδράσεις
179
Είπα να δω όλα τα επεισόδια από την αρχή και είμαι στη δεύτερη σαιζόν.

Πολύ καλή σειρά. Αν και εκείνη την εποχή ήταν δύσκολο να βρεις καρτούν μη-τυποποιημενο, αυτή έχει κάτι ιδιαίτερο που την κάνει να ξεχωρίζει. .

Και ήταν από τις πρώτες σειρές που αναδεικνύαν θυληκους χαρακτήρες, χωρίς όμως να πάνε στο άλλο άκρο να τις κάνουν άτρωτες και ανίκητες.Τοτε δεν το είχα καταλάβει αλλά βλέποντας τη Melissa κατάλαβα γιατί μου άρεσε αυτή η σειρά. ή το επεισόδιο που ήρθε η μηχανοβια θεία τους. Αυτή και ο Cyril είναι αυτοί που κρατανε τη σειρά.

Δεν είναι μυρμηγκοφάγος ο Cyril αλλά aardvark. Έτσι στον χαρακτήρα έπρεπε κανονικά να είναι και ο Σκρουτζ Μακ Ντακ.
 
Μπλουζα