Τα Τετράγωνα των Αστέρων

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας bernard.c
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εκτός από την Μαρία Αλιφέρη, ούτε ένα αληθινό αστέρι..... Βέβαια η Ελλάδα έχει πτωχεύσει πια από αστέρια, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν στην πρώτη εκπομπή να είχαν ονόματα όπως η Αλεξίου, η Βίσση, ο Ρουβάς, η Καραμπέτη, η Ράντου, η Καβογιάννη, ο Παπακαλιάτης....

Εκτός από την Μαρία Αλιφέρη, ούτε ένα αληθινό αστέρι..... Βέβαια η Ελλάδα έχει πτωχεύσει πια από αστέρια, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν στην πρώτη εκπομπή να είχαν ονόματα όπως η Αλεξίου, η Βίσση, ο Ρουβάς, η Καραμπέτη, η Ράντου, η Καβογιάννη, ο Παπακαλιάτης....

Με εξαιρεση φυσικα το ονομα της Μαριας Αλιφερη, η τωρινη εκπομπη θα επρεπε να λεγεται "Τα τετράγωνα των ασχέτων". :D

Σωστά,αλλά από ότι είπαν κάθε "σταρ" έχει και το κασέ του κάτι που δεν νομίζω να το αντέχει η ΕΡΤ.
Κανένας δεν πληρωνόταν τότε, ίσα ίσα που "παρακαλούσαν" να εμφανιστούν στα Τετράγωνα για την προβολή και την διαφήμισή τους. Και απο τα 330 περίπου αστέρια που είχαν παίξει, τα μισά ήταν ονόματα θρύλοι!

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι αυτοί οι κάποιοι δεν θα είναι "κραχτες". Δεν είμαι βεβαίως τόσο αισιόδοξος αλλά λέμε τώρα

Τελικά σήμερα ήταν εορταστικό για κοινωφελή σκοπό. Συνεπώς και οι παίκτες ήταν "αστέρια". Ήταν η Ηρώ και η Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου που υποδύεται τη Μαρία Κάλλας στη σειρά της ΕΡΤ. Πάντως πριν αρχίσει το παιχνίδια έδειξαν πλάνα των αστεριων από την πρωτότυπη εκπομπή (πχ Άννα Καλουτά, Νίκος Ρίζος, Μίμης Φωτόπουλος, Σωτήρης Μουστάκας, Θανάσης Βέγγος)

Εγώ πάντως θα ήθελα να ακούσω το "συμφωνείτε ή διαφωνείτε " της Αλιφερη.
Ούτε αυτό έμεινε από τα αυθεντικά Τετράγωνα, αλλά ούτε καν ο βασικός μηχανισμός της εκπομπής που στηριζόταν στην παραπλάνηση και στο ταλέντο των "αστεριών". Βέβαια τότε όλα αυτά και όλα τα κείμενα τα έγραφε η ίδια η Μαρία Αλιφέρη.

Εγώ πάντως θα ήθελα να ακούσω το "συμφωνείτε ή διαφωνείτε " της Αλιφερη.
Το ψιλοαντικατέστησαν με κάτι τύπου "Αλήθεια ή ψέμματα?" εάν παρατήρησα σωστά, αλλά δεν.............! Σαν το 'συμφωνείτε ή διαφωνείτε' με αυτό το λαμπερό χαμόγελο της Μαρίας δεν μπορεί να υπάρξει. Όπως βέβαια θα μου άρεσε να ακούσω κάτι αυθόρμητο και ευρηματικό στο τέλος από τη Σμαράγδα όπως ήταν τοτε το "Σας αγαπώ!" της Μαρίας!

στο κεντρικό τετράγωνο αυτό που ήταν η Μαρία Αλιφέρη από ότι καταλαβαίνω θα είναι παλιό όνομα...στη 2η εκπομπή θα είναι η Νέλλη Γκίνη και στην 3η η Μαρία Ιωαννίδου , πάντως δεν μου άρεσε η καινούργια εκδοχή και δεν το κόβω να το ξαναβλέπω...

Πίσω
Μπλουζα