Τα Φιλαράκια (Friends)

Στην αρχή το παρακολουθούσα φανατικά, αλλά μετά με κούρασε και μου φαινόταν ότι επαναλαμβάνονταν συνεχώς , οι ίδιες καταστάσεις ( όπως και σε κάθε σειρά που παρατραβάει )...
 
Τα φιλαρακια ειναι μια σειρα που πραγματικα αν την δει καποιος μια φορα θα την ευχαριστηθει.Για πολυ παραπανω ομως δεν ειναι γιατι περα απο καποιες στιγμες εγω προσωπικα δεν θα την εβαζα στης σειρες που σε κανουν να γελασεις με την ψυχη σου.Κορυφαια σειρα για μενα ετσι με παρεα κλπ ειναι η σειρα seinfeld και μπροστα της τα φιλαρακια ειναι σκετη σαπουνοφουσκα.

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?25754-Seinfeld-(1989)
 
τα ανιψάκια μου το παρακολουθούν μετά μανίας και πειράζουν εμένα που το λέω αμερικανιά με τα "κονσερβαρισμένα" γέλια κλπ. πάντως καλή σειρά είναι συμπαθητική αλλά όχι και για όσκαρ.
 
Τα Φιλαράκια έρχονται στο Star!

 
Τα φιλαράκια ήταν μια σειρά θρύλος. Είτε το θέλουμε είτε όχι επέδρασε έντονα όπου προβλήθηκε. Εξαμερικανοποίησε πολλούς νέους/έφηβους της εποχής. Ήταν αποδεκτή σειρά καθώς είχε όχημα το χιούμορ και κινούνταν σε safe νερά, εισάγοντας το πολιτικαλ κορεκτ στην καθημερινότητα μας. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχαμε διαφορά φάσης 2-3 χρόνια από την Αμερική. Ο πρώτος κύκλος πρέπει να παίχτηκε το 97 στην Ελλάδα. Δε το είχα δει ολοκληρωμένο παρά διάσπαρτα επεισόδια κάποια ΣΚ. Έγινε και αυτό κάποια στιγμή πριν το 2010 και έκτοτε δεν έτυχε να το παρακολουθήσω ξανά.

Για εμένα ο θάνατος του Tyler σηματοδοτεί οτι ο κύκλος έκλεισε, περνάει και αυτή η σειρά στη ρετροσφαίρα ασχέτως αν με τις πολλές επαναλήψεις τα πρώτα επεισόδια του 1994 δε φαίνονται μακρυνά το 2022. Μόνο το στυλ/η μόδα και το φίλμ τα προδίδει
 
Πίσω
Μπλουζα