Τα εν οίκω μη εν δήμω ( Ζάχος Χατζηφωτίου)

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
13.881
Αντιδράσεις
15.010
Δίνεται αύριο σε καλή τιμή από το πρώτο θέμα παίδες. Το ερώτημα είναι αξίζει;  Εγώ θα το πάρω , θα ήθελα δε, να δοθούν και τα υπόλοιπα.

Στην εποχή του έκανε μπεστ- σελλερ και έχρισε τον Ζαχο Χατζηφωτιου χρονικογραφο σε σημαντική εφημερίδα της εποχής. Νομίζω πως είναι κάποιο ειδος αυτοβιογραφία του ανθρώπου που γνώρισε πολύ σημαντικες προσωπικότητες του 50' και του 60' και έζησε μυθιστορηματική ζωή σε Κολωνάκι, κοσμική Αθηνα και Μυκονο.

Ο ίδιος πολυσχιδής προσωπικότητα μας παρουσιάζει όλη την αίγλη της ρετρό Αθηνας. Πιστεύω πως για Έλληνες ρετρό φίλους το βιβλίο θα ναι σήμαντικο, θα ταξιδέψουμε σε εποχές που δεν γνωρισαμε αλλά μας μαγευουν. Θα μάθουμε και για τον γάμο του με την Καρεζη. Καθώς και για την παραμονή του στο Παρισι ενώ υπάρχουν στιγμές από τα καλοκαίρια του στην Κηφισια όταν ήταν παιδί ενώ τον χειμώνα μένανε στην Πλάκα.

Αν το έχει διαβάσει κανείς, δέχομαι πληροφορίες για την πλοκή του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχει πολλές προσφορές εκτός από το βιβλίο του Ζαχου Χατζηφωτιου! Και ροβινσωνας Κρουσο!!!

IMG_20180812_101024.jpg
 
Tελικα το βιβλιο του Ζαχου λεγεται Τα εν οικω εν δημω, χωρις το μη δηλαδη. Δυσκολο να μην το ευχαριστηθεις, Αριαδνη. Εχει καλη πεννα ο Ζαχος.
 
Έχεις και τα άλλα του Μπαμπι νομίζω ! Το αγαπημένο σου; Το παγωτακι μου το απολαυσες σίγουρα ξεφυλλιζοντας το. Ευχαριστώ για την διόρθωση !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενα εχω: Το Η Τζενη Καρεζη οπως τη γνωρισα, εκδοσεις Ωκεανιδα.
 
Σύμπτωση ! Το ζήτησα το προηγούμενο μήνα αλλά ηταν εξαντλημένο ! Οπότε θα ναι καλό.
 
ειναι αυτοβιογραφικο βιβλιο ,τοεχω διαβασει παλια ,επειδη και γραφει καλα αλλα και η ζωη του εχει πολυ ενδιαφερον,εχει και το βιβλιο
 
Πίσω
Μπλουζα