Τα λαομίσητα αδέρφια

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

domniki

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
2.685
Ελιζα και Νηλ: ποσες φορες δεν θελησα να τους σπασω τα μουτρα, ποσες φορες δεν τους καταραστηκα, ποσες φορες δεν εστειλα την Μιζουκι στην γκιλοτινα (admin αναμενω emoticon με γκιλοτινα, οπλοπολυβολο, χειροβομβιδες και λοιπα πολεμοφοδια!!!) για ολα αυτα που υπεφερε η Καντυ εξαιτιας αυτων των δυο λαομισητων παιδιων.

Η Ελιζα, η προσωποποιηση της κακιας και του μισους.

vts014vob000099456rq4.jpg

Η χειροτερη κακιά ολων των εποχων, ο διαβολος σε παιδικη συσκευασια.

Ο Νηλ, το καθαρμα που βασανισε την Καντυ μετα απο οδηγιες της αδερφης του αλλα και ακολουθωντας δικες του εμπνευσεις

vts014vob000100896og7.jpg

και κατεληξε να πιεζει την Καντυ να τον παντρευτει! :angry:

Ο,τι και να πει κανεις γι'αυτους τους δυο ειναι λιγο. Μπροστα τους ο Mumm-Ra μοιαζει με καλοκαγαθο γερακο και ο Ζολταρ με γλυκυτατο εξωγηινο. Οποια κακία υπαρχει την εχουν διαπραξει, τα φριχτα βασανιστηρια, σωματικα και κυριως ψυχικα, που περασε η Καντυ στα χερια τους ειναι αμετρητα.

Ας αρχισουμε απο το επεισοδιο που ενα μικρο κοριτσακι φτανει στο σπιτι των Ρανγκαν πιστευοντας οτι θα γινει ενα ισοτιμο μελος της μεγαλης οικογενειας. Τα αδερφια την περιμενουν με μεγαλη ανυπομονησια και την υποδεχονται με μια ψυχρολουσια.

vts014vob000093976zc8.jpg

Προβολή συνημμένου 58335

Ετσι ξεκινα η Καντυ μας την νεα της ζωη στο σπιτι των Ρανγκαν και ετσι αρχιζει η Μιζουκι να μας κανει τα νευρα κροσια.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο Νηλ είναι ο τύπος του κλασικού αδερφού που δε

χαλάει χατήρι στη μικρή του αδερφή.

Νομίζω πως αν δεν ήταν η Ελίζα στη μέση, θα ήταν καλύτερος. Ίσως μάλιστα

να συμπλήρωνε το κουαρτέτο των ερωτευμένων με την Κάντυ ξαδερφών.

Τα μόνα ελαφρυντικά που του δίνω είναι πως όταν

συνειδητοποίησε πως πίσω από το μίσος του κρυβόταν αγάπη για

την Κάντυ, δε δίστασε να έρθει σε σύγκρουση με το οικογενειακό του περιβάλλον προκειμένου να την έχει δίπλα του.

Μάλιστα σε μιά υπέρβαση εαυτού, αποφάσισε να την παντρευτεί

παραβλέποντας το γεγονός πως η Κάντυ λόγω καταγωγής

δεν ήταν του επιπέδου του.

Η ουσία είναι πως και οι δυό τους ήταν κακομαθημένοι, απαίδευτοι, ανάγωγοι, μοχθηροί

και μισαλλόδοξοι και μάλιστα με τη συγκατάθεση της μάνας τους (που είναι το emoticon vomit;;;;;;;;; )

αποδεικνύοντας περίτρανα πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Συμφωνω με την προλαλησασα για τον Νηλ. Κ'εγω πιστευω οτι οι κακες συναναστροφες τον κατεστρεψαν και τελικα καταλαβε την αξια της Καντυ. Αλλωστε εχει φαει και τοσες φαπες απο διαφορους κατα καιρους, που εχει εξιλεωθει καπως.

Εκεινη ομως που δεν εχει τιμωρηθει ποτε και αρκετα ειναι η Ελιζα. Η μονη φορα που εγινε ρεζιλι, εστω και για λιγο, ηταν οταν την εφτυσε καταμουτρα ο Τερρυ αφου τους ειχε στησει την παγιδα στους σταβλους.

Απολαυστε την στιγμη....παρτα μωρη αρρωστη!!!!! (emoticon οπλοπολυβολου)

vts011vob000245278hi6.jpg

Προβολή συνημμένου 58336

vts011vob000245278hi6.jpg

domniki είπε:
Εκεινη ομως που δεν εχει τιμωρηθει ποτε και αρκετα ειναι η Ελιζα. Η μονη φορα που εγινε ρεζιλι, εστω και για λιγο, ηταν οταν την εφτυσε καταμουτρα ο Τερρυ αφου τους ειχε στησει την παγιδα στους σταβλους.

Απολαυστε την στιγμη....παρτα μωρη αρρωστη!!!!! (emoticon οπλοπολυβολου)
Της "πάει" πολύ, δε συμφωνείς;;;; Σα να γεννήθηκε με τη ροχάλα στα μούτρα! :award:

Φοβερό στιγμιότυπο !!! ::)

Ο κύριος Leagan ήξερε τα μαύρα χάλια που βρισκόντουσαν τα παιδιά του γιαυτό έφερε την Candy στο σπίτι! Αν το δούμε λίγο καλύτερα ο Neil μακροπρόθεσμα δέχτηκε περισσότερο την ευεργετική επίδραση της Candy!

domniki είπε:
Ελιζα και ΝηλΗ Ελιζα, η προσωποποιηση της κακιας και του μισους.
Προφανώς δεν έχεις γνωρίσει τον αγαπητό pinhead από το Hellraiser.

Τελονιε μην τρομζεις τα κοριτσια :D

Mανουλα μου, τι ειναι αυτο??? Ευτυχως αποφευγω τετοιες ταινιες...Παντως με εντυπωσιαζει οτι καποιος που βλεπει Hellraiser ξοδευει χρονο για να διαβασει το subforum της Candy ;)

Χωρίς πλάκα. Κάποτε έβλεπα candy. Μάλλον θα πρέπει να είχα δει τα περισσότερα επεισόδια. Πλέον όμως θυμάμαι απειροελάχιστα πράγματα. Το μοναδικό πράγμα που θυμάμαι έντονα είναι η άκρως σπαστική φωνή της ηθοποιού που έκανε την Ελίζα. Και λέω σπαστική όταν η Ελίζα φώναζε. Δεν ξέρω αλλά μου ανάβανε τα λαμπάκια με αυτή τη τσιρίδα. Δεν ξέρω ειλικρινά ποια θα είναι η αντίδρασή μου αν την ξανακούσω και σήμερα.

Τι μίσος βρε παιδί μου αυτός ο χαρακτήρας. Μια η άλλη τον μισείς όπως και να έχει από ότι φαίνεται. Το τι κάνει, τι είναι και πως ακούγεται (εδω μπαίνω εγώ).

H χαρακτηριστικη φωνη της Δημητρα Δημητριαδου ειναι ο,τι πρεπει για την Ελιζα. Η ηθοποιος εχει καταφερει να δωσει μεσα απο την φωνη της μια κακια, ενα νευρο, ενα μισος. Η Ελιζα θα ηταν μισή χωρις την υπεροχα ταιριαστη φωνη της Δημητριαδου. Ειδες, ακομα κ'εσυ telonio μετα απο τοσα χρονια την θυμασαι :)

Τελικά, αυτό το anime έχει αφήσει εποχή και χάρη στους ηθοποιούς που ντούμπλαραν

τους ήρωες.

Στο γαλλικό οι φωνές των βλαμένων θυμίζουν κοινούς θνητούς.

Εμείς εδώ δώσαμε άλλη διάσταση στη μεταγλώττιση.

Και απ' ότι λέει και ο Αργύρης, ακριβώς επειδή ήταν καλοπληρωμένη δουλειά

η ΕΡΤ επέλεγε και τους καλύτερους.

Υποθέτω ότι η Ελληνική μεταγλώττιση πρέπει να είναι αρκετά κοντά στην γιαπωνέζικη στο ύφος!

Βλεποντας καποια επεισοδια με γαλλικη μεταγλωττιση, λεω με σιγουρια οτι οι "δικοι μας" Νηλ και Ελιζα ειναι καταπληκτικοι! Οι φωνες τους ειναι πραγματικα στο πνευμα και στο κλιμα των ρολων και των πραξεων τους. Για μια ακομη φορα υποκλινομαι στην μεταγλωττιση της ΕΡΤ.

Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο Αργύρης να είχε επιλεγεί για το

ρόλο του Νηλ.

Μας έχω ικανές να ήμασταν όλες ερωτευμένες με το βλαμμένο

και να δικαιωνόμαστε όταν ερωτεύεται την Κάντυ πριν πέσουμε

στη βαθιά μελαγχολία μετά τη χυλόπιτα...

Πωπω... εφιάλτες έχω πρωινιάτικα...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να παρατηρησω την εντυπωσιακη μεταστροφη του Νηλ. Αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να εξετασουμε: πως ειναι δυνατον καποιος που υποτιμα και αντιπαθει εμπρακτα την Καντυ απο το πρωτο επεισοδιο, να την ερωτευεται ξαφνικα στο 110+?

Οταν η Καντυ τον σωζει απο το ξυλο (μα γιατι δεν κοιταζε την δουλεια της αυτη η κοπελα!), κατι κανει κλικ μεσα του! Φυσικα η Καντυ ειναι μια κοπελα που ο καθενας θα μπορουσε να ερωτευτει: ειναι η χαρα της ζωης προσωποποιημενη :) Αλλα, ο Νηλ εχει μεγαλη αναιδεια να πιστευει οτι η Καντυ μπορει να ξεχασει και να διαγραψει ολα οσα της εχει κανει κατα καιρους!

Και παλι η Μιζουκι ειναι διαστροφικη! Μονο ενας διεστραμμενος εγκεφαλος θα μπορουσε να σκεφτει τετοια πλοκη! ΗΜΑΡΤΟΝ!

domniki είπε:
Και παλι η Μιζουκι ειναι διαστροφικη! Μονο ενας διεστραμμενος εγκεφαλος θα μπορουσε να σκεφτει τετοια πλοκη! ΗΜΑΡΤΟΝ!
Για μένα είναι αναμενόμενο.

Αν και δεν είμαι σίγουρη για το αν πρόκειται για το καπρίτσιο ενός πλουσίοπαιδου

όπως αφήνεται να εννοηθεί στο manga η Κάντυ κατάφερε να μαλακώσει πολύ πιό σκληρές καρδιές.

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην αγάπη εκτός από την Ελίζα που κρατάει

γερά...

Juanita είπε:
Αν και δεν είμαι σίγουρη για το αν πρόκειται για το καπρίτσιο ενός πλουσίοπαιδου όπως αφήνεται να εννοηθεί στο manga η Κάντυ κατάφερε να μαλακώσει πολύ πιό σκληρές καρδιές.

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην αγάπη εκτός από την Ελίζα που κρατάει

γερά...
Τι γινεται δηλαδη στο manga? Παντως ο τροπος που ο Νηλ προσπαθει να την προσεγγισει ειναι τραγικος...μα, αυτος ο τυπος δεν ξερει ουτε τα βασικα :bash:

Οσο για την Ελιζα, ε, τα λογια ειναι περιττα! Η κοπελα πρεπει να μπει σε κλινικη για να ξεπερασει την κακια της. Αλλιως ετσι και δαγκασει την γλωσσα της, θα αυτοδηλητηριαστει. :armed:

(τωρα που ηρθαν τα emoticon....τρεμε Μιζουκι και λοιποι παλιοχαρακτηρες).

Βλεποντας καποια απο τα επεισοδια του σχολειου το σ/κ, γελασα με την ψυχη μου με την εμφανιση και την συμπεριφορα της Ελιζας. Στο επεισοδιο που πεφτει με τον Νηλ στην λιμνη και ο Τερρυ βουταει να την σωσει εχει απιστευτο γελιο. Η φατσα της ειναι τραγικα αστεια και οι αντιδρασεις της φτανουν τα ορια του cartoon...

Ειδικα οταν βλεπει απο μακρια την Καντυ και τον Τερρυ να στεκονται κοντα στην λιμνη και λεει στον αδερφο της να κανει πιο γρηγορα κουπι για να δει τον Τερρυ απο κοντα...πολυ γελιο!!! Οσο για τις αντιδρασεις του Τερρυ αφου την εχει βγαλει απο το νερο...ε, η Ελιζα τρωει αριστοκρατικο φτυσιμο :rofl: Οσο για το "λευκο παρτυ", εκει κι αν τρωει τα λυσσακα της! Περιμενει τον Τερρυ, κ'αυτος ειναι με την Καντυ στον πυργο του :headbang: αχ, ρε Τερρυ, εχεις καψει καρδιες :hurrah:

Domniki μου, το συγκεκριμένο πάρτυ είχε άλλη μιά ευτυχή κατάληξη για την Κάντυ. Η Κάντυ και ο Τερρυ κυνηγιούνται έξω από τον πύργο των Γκράντζεστερ και όταν την πιάνει της σκάει ένα φιλί στο μέτωπο (βέβαια η Κάντυ τον έχει αρχικά ξεγελάσει και έτσι μας στερούν τη χαρά ενός δεύτερου φιλιού :cry: ). Αυτή τη σκηνή βλέπει το βλαμένο με τα άσπρα και κανονίζει τα της επιστροφής στο Σαιν Πωλ...

Διάβασε το
manga παιδί μου... Βγάζει περισσότερο (συν)αίσθημα... :flower:

Πίσω
Μπλουζα