domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 2.685
Δεν το νιωθω καλη μου...δεν εχει επιδραση επανω μου Ειμαι αναισθητη στα mangaJuanita είπε:
Διάβασε το manga παιδί μου... Βγάζει περισσότερο (συν)αίσθημα... :flower:
Δεν το νιωθω καλη μου...δεν εχει επιδραση επανω μου Ειμαι αναισθητη στα mangaJuanita είπε:
Διάβασε το manga παιδί μου... Βγάζει περισσότερο (συν)αίσθημα... :flower:
nina421 είπε:Την Ελίζα λέγαμε τέα τότε να την τιμωρήσουμε απλώνοντάς την στο σκοινί της μπουγάδας με μανταλάκι σε κάθε μπούκλα των μαλλιών της! Καθόμασταν και μετρούσαμε μπούκλες για να κανονίσουμε μανταλάκια, 4, 5, 6, ανάλογα με τη σκηνή! Κορυφαία στιγμή δε θυμάμαι πού, αλλά είχανε κέφια οι της ΤΟΕΙ, της βάλανε μπόλικες μπούκλες και... την φανταστήκαμε κρεμασμένη με τα μαλλιά της σαν το κηροπήγιο των Εβραίων!
Η Ελίζα πάλι έχει άλλη τακτική... Σου λέει θα γκρεμοτσακιστώ και όλο και κάποιος θα βρεθεί να με πάρει αγκαλιά...Juanita είπε:Στην ουσία όμως και οι δύο αποτρέπουν τους "καλούς" τους από το να είναι μαζί με τους αγαπημένους τους.Η Σούζυ δε δίνει (αρχικά) τα γράμματα της Κάντυ στον Τέρρυ και αργότερα τον παρακαλάει να μην καλέσει την αντίζηλό της στην πρώτη παράσταση...
Δε θα άφηνε καμιά να της τον πάρει... (τρομερή ερωτική εξομολόγηση... ήθελε κότσια...) που να ήξερε πως η νίκη της θα ήταν Πύρρειος...
Ο Νηλ από τη ζήλεια του, ζητάει από το γιατρό Λέοναρντ να διώξει την Κάντυ από το Νοσοκομείο.
Aχ, ρε nessie, λιγο αργα το καταλαβαμε...αλλα παλι, καλιο αργα παρα ποτεnessie είπε:Μετά από αυτά μπορούμε να αναφωνήσουμε: "Μα καλά αυτοί οι άντρες , δεν σκέφτονται καθόλου;"
domniki είπε:Aχ, ρε nessie, λιγο αργα το καταλαβαμε...αλλα παλι, καλιο αργα παρα ποτε
Ειδικα στις φασεις Τερρυ-Σουζανα, ο Τερρυ αντιδρα λες και ειναι εξωγηινος. Στην ερωτικη εξομολογηση που του κανει η ξανθια συμπρωταγωνιστρια του, το μονο που καταφερνει να ψελισει ειναι "ξερεις Σουζανα, εδω και καιρο εχω δωσει μια υποσχ...."...α, ρε βουρδουλας που του χρειαζεται :super:
Για την εποχή στην οποία αναφέρονται ήταν απόλυτα φυσιολογικά.domniki είπε:Γενικα, τα πρωτα επεισοδια στο σπιτι των Ρανγκαν ειναι παρα πολυ σκληρα. Οταν τα ξαναειδα, ενηλικας πια, τρομαξα Και ολο το σκηνικο με το ταξιδι στο Μεξικο, τον Γκαρσια, τους ληστες και την απαγωγη ειναι απιστευτα βιαιο και απανθρωπο :rant:
Σωστα, η Καντυ δε μασουσε απο τετοια. Ειδικα στο τελος, που ειχε δουλεια και φιλους να την στηριξουν. Κανεις δεν θα μπορουσε να της επιβαλλει το γαμοKambia είπε:Σε τετοια περιπτωση ειμαι σιγουρη οτι η Candy μεχρι και ηπειρο θα αλλαζε για να αποφυγει τον γαμο!