Τα λαομίσητα αδέρφια

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Juanita είπε:

Διάβασε το
manga παιδί μου... Βγάζει περισσότερο (συν)αίσθημα... :flower:
Δεν το νιωθω καλη μου...δεν εχει επιδραση επανω μου :cry: Ειμαι αναισθητη στα manga :darkglasses:

Την Ελίζα λέγαμε τέα τότε να την τιμωρήσουμε απλώνοντάς την στο σκοινί της μπουγάδας με μανταλάκι σε κάθε μπούκλα των μαλλιών της! Καθόμασταν και μετρούσαμε μπούκλες για να κανονίσουμε μανταλάκια, 4, 5, 6, ανάλογα με τη σκηνή! Κορυφαία στιγμή δε θυμάμαι πού, αλλά είχανε κέφια οι της ΤΟΕΙ, της βάλανε μπόλικες μπούκλες και... την φανταστήκαμε κρεμασμένη με τα μαλλιά της σαν το κηροπήγιο των Εβραίων! :diablotin: :rofl:

nina421 είπε:
Την Ελίζα λέγαμε τέα τότε να την τιμωρήσουμε απλώνοντάς την στο σκοινί της μπουγάδας με μανταλάκι σε κάθε μπούκλα των μαλλιών της! Καθόμασταν και μετρούσαμε μπούκλες για να κανονίσουμε μανταλάκια, 4, 5, 6, ανάλογα με τη σκηνή! Κορυφαία στιγμή δε θυμάμαι πού, αλλά είχανε κέφια οι της ΤΟΕΙ, της βάλανε μπόλικες μπούκλες και... την φανταστήκαμε κρεμασμένη με τα μαλλιά της σαν το κηροπήγιο των Εβραίων! :diablotin: :rofl:

Κάτι σε κουκλίτσα να της μπήγετε καρφίτσες υπήρχε;;;; :rofl: :rofl: :rofl:

O Νηλ όταν αρχίζει να συνειδητοποιεί τον έρωτά του για την Κάντυ και σε αντίθεση με τα ξαδέρφια του προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διεκδικήσει.

Άλλοτε ρομαντικά, άλλοτε εκβιαστικά αλλά σχεδόν πάντα ανορθόδοξα, νομίζει πως ο δρόμος για την καρδιά της Κάντυ περνάει από τα πλούτη και τα μεγαλεία του.

Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει είναι πώς ενώ τόσα βλήτα του κύκλου του πέφτουν σα μαρουλόφυλλα, η Κάντυ παρά τα όσα έχει κάνει γι αυτήν εξακολουθεί να τον απορρίπτει...

Ε, μερικοι αντρες δεν μπορουν να αποδεχτουν τι σημαινει χυλοπιτα!

Να και ένα κοινό που έχουν η Σούζυ και ο Νηλ... :darkglasses:

Όσο δεν τους θέλουν τόσο περισσότερο κολλάνε...

Η μιά με τη ομορφάδα της, 8)ο άλλος με τη βλακεία του πιστεύουν πως θα "ρίξουν" τους αγαπημένους τους...

Βέβαια, η Κάντυ ήταν τυχερή συγκριτικά με τον Τέρρυ... Είχε φύλακα άγγελο...
:hurrah:

Ο Νηλ δεν εχει μαθει να του λενε "οχι", οποτε οταν τρωει το ηχηρο "οχι" της Καντυ, δεν μπορει να αποδεχτει. Η Σουζανα ειναι αυτο που λεμε κολλημενη...

Στην ουσία όμως και οι δύο αποτρέπουν τους "καλούς" τους από το να είναι μαζί με τους αγαπημένους τους.

Η Σούζυ δε δίνει (αρχικά) τα γράμματα της Κάντυ στον Τέρρυ και αργότερα τον παρακαλάει να μην καλέσει την αντίζηλό της στην πρώτη παράσταση...

Δε θα άφηνε καμιά να της τον πάρει... (τρομερή ερωτική εξομολόγηση... ήθελε κότσια...) που να ήξερε πως η νίκη της θα ήταν Πύρρειος...

Ο Νηλ από τη ζήλεια του, ζητάει από το γιατρό Λέοναρντ να διώξει την Κάντυ από το Νοσοκομείο.

Juanita είπε:
Στην ουσία όμως και οι δύο αποτρέπουν τους "καλούς" τους από το να είναι μαζί με τους αγαπημένους τους.Η Σούζυ δε δίνει (αρχικά) τα γράμματα της Κάντυ στον Τέρρυ και αργότερα τον παρακαλάει να μην καλέσει την αντίζηλό της στην πρώτη παράσταση...

Δε θα άφηνε καμιά να της τον πάρει... (τρομερή ερωτική εξομολόγηση... ήθελε κότσια...) που να ήξερε πως η νίκη της θα ήταν Πύρρειος...

Ο Νηλ από τη ζήλεια του, ζητάει από το γιατρό Λέοναρντ να διώξει την Κάντυ από το Νοσοκομείο.
Η Ελίζα πάλι έχει άλλη τακτική... Σου λέει θα γκρεμοτσακιστώ και όλο και κάποιος θα βρεθεί να με πάρει αγκαλιά... :diablotin:

Το έχει κάνει τουλάχιστον δυο φορές: τη μια με τον Άντονυ (το φρόκαλο πήγε και έπεσε πάνω στην άμαξα του Τομ :takethat: ) και μια με τον Τerry στη Σκωτία (που φρόντισε να αναποδογυρίσει τη βάρκα :bash: ).

Μετά από αυτά μπορούμε να αναφωνήσουμε: "Μα καλά αυτοί οι άντρες , δεν σκέφτονται καθόλου;" :banghead:

nessie είπε:
Μετά από αυτά μπορούμε να αναφωνήσουμε: "Μα καλά αυτοί οι άντρες , δεν σκέφτονται καθόλου;" :banghead:
Aχ, ρε nessie, λιγο αργα το καταλαβαμε...αλλα παλι, καλιο αργα παρα ποτε :D

Ειδικα στις φασεις Τερρυ-Σουζανα, ο Τερρυ αντιδρα λες και ειναι εξωγηινος. Στην ερωτικη εξομολογηση που του κανει η ξανθια συμπρωταγωνιστρια του, το μονο που καταφερνει να ψελισει ειναι "ξερεις Σουζανα, εδω και καιρο εχω δωσει μια υποσχ...."...α, ρε βουρδουλας που του χρειαζεται :super:

domniki είπε:
Aχ, ρε nessie, λιγο αργα το καταλαβαμε...αλλα παλι, καλιο αργα παρα ποτε :D
Ειδικα στις φασεις Τερρυ-Σουζανα, ο Τερρυ αντιδρα λες και ειναι εξωγηινος. Στην ερωτικη εξομολογηση που του κανει η ξανθια συμπρωταγωνιστρια του, το μονο που καταφερνει να ψελισει ειναι "ξερεις Σουζανα, εδω και καιρο εχω δωσει μια υποσχ...."...α, ρε βουρδουλας που του χρειαζεται :super:

Εμένα, από αυτή την απάντηση ο Τέρρυ μου ψιλοδίνει την εντύπωση πως δεν αδιαφορεί τελείως για τη Σούζυ...

Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο manga. Ναι μεν υπάρχει η Κάντυ αλλά δεν το ξεκόβουμε και τελείως στη Σούζυ...

Βέβαια... ίσως και να τον πρόλαβε το ρουν της ιστορίας...

Juanita με προλαβες, ηθελα να πω το ιδιο σχετικα με την απαντηση του Τερρυ.

Για το manga δεν ξερω μια και δεν το εχω διαβασει (Domniki δεν εισαι η μονη τελικα που δεν διαβασες το manga :D )

Βλέποντας από μιά ώριμη σκοπιά τη συμπεριφορά των βλαμένων νομίζω πως δε διαφέρουν και πολύ από σημερινά παιδιά που δε χρειάζεται να είναι πλούσια για να είναι κακομαθημένα και να φέρονται σκληρά στα συνομίληκά τους.

Η παιδική εργασία στα χρόνια της Κάντυ ήταν σύνηθες φαινόμενο.

Ειδικά οι πολύτεκνες οικογένειες δεν είχαν ενδοιασμό να στείλουν τα παιδιά τους ως παραγιούς ή ψυχοκόρες σε πλούσιες οικογένειες.

Η περίπτωση της Ντόροθι είναι ένα παράδειγμα αν και στο manga δεν αναφέρεται. Μέσα σ΄ολα είχαν να αντιμετωπίσουν τη σκληρότητα και τη βία των αφεντικών χωρίς να μπορούν ν΄αντιδράσουν από φόβο μήπως και χαθεί το μεροκάματο ή το ένα πιάτο φαγητό...

Τα τρία ξαδέρφια και ο μπάρμπας πρέπει να ήταν οάσεις μέσα στην έρημο.

Ο μπάρμπας παραξενεύτηκε που ένα παιδάκι σαν την Κάντυ ήταν υποχρεωμένο να κάνει τόσες δουλειές αντί να είναι κοντά στη μητέρα του.

Ο Άντονυ δεν πίστευε στα μάτια του όταν έπιασε τα χέρια της Κάντυ...

Τα βλαμένα και η μάνα τους απλώς έψαχναν περισσότερες δουλειές να κάνει η μικρή λες και όλη μέρα ήταν ατην αποχαύνωση σαν τα βλαστάρια της...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γενικα, τα πρωτα επεισοδια στο σπιτι των Ρανγκαν ειναι παρα πολυ σκληρα. Οταν τα ξαναειδα, ενηλικας πια, τρομαξα :nervous: Και ολο το σκηνικο με το ταξιδι στο Μεξικο, τον Γκαρσια, τους ληστες και την απαγωγη ειναι απιστευτα βιαιο και απανθρωπο :rant:

domniki είπε:
Γενικα, τα πρωτα επεισοδια στο σπιτι των Ρανγκαν ειναι παρα πολυ σκληρα. Οταν τα ξαναειδα, ενηλικας πια, τρομαξα :nervous: Και ολο το σκηνικο με το ταξιδι στο Μεξικο, τον Γκαρσια, τους ληστες και την απαγωγη ειναι απιστευτα βιαιο και απανθρωπο :rant:
Για την εποχή στην οποία αναφέρονται ήταν απόλυτα φυσιολογικά.

Στο manga o Garcia δεν είναι και τόσο φιλικός με την Κάντυ όπως στο anime και εννοείται πως καρφάκι δεν του κάηκε όταν κάποιος απήγαγε την Κάντυ...

Η ανθρώπινη ζωή είχε αξία μόνο αν είχες φραγκάκια...

Παιδιά, μου πέρασε μια φριχτή σκέψη από το μυαλό...8)

Αν ο Άλμπερτ δεν ήταν ο μεγάλος θείος και αν α/α υπήρχε ένας υπερήλικας παπούς που εξετέλευε τον βίον, ποιός θα έσωζε την Κάντυ από ένα γάμο με το Νηλ;;;;;;

Όσο και να μην το επιθυμούσε η Ελίζα και μόνο η προοπτική να βασανίζει εφ΄όρου ζωής την Κάντυ ή ακόμη χειρότερα η Κάντυ να φέρνει στον κόσμο τον απόγονο του Νηλ...

... μπρρρρρρρρρρρρ... :cold: νομίζω πως η Μιζούκι τελικά ήταν ευφυέστατη...

Μα αν ειναι δυνατον! Δεν θα μπορουσε με τιποτα ο Νηλ να την υποχρεωσει να τον παντρευτει. Ολα εχουν και τα ορια τους!

Αν όμως δεν παρενέβαινε ο Άλμπερτ, δυστυχώς η κατάληξη δε θα ήταν η αναμενόμενη...

Και για σκεφτείτε πως οι γυναίκες Ράνγκαν στο anime τα έκαναν όλα για περιουσιακούς λόγους;;;

Η Κάντυ ήταν η άμεση κληρονόμος του υποτιθέμενου μεγάλου σε ηλικία μεγάλου θείου...

Αν της επέβαλλε ο ίδιος ο ΜΘ το γάμο αυτό... πόσο εύκολα θα έβγαζε η Ελίζα την Κάντυ από τη μέση...

Δε θέλω να σκέφτομαι με πόσους χιλιάδες τρόπους θα το σκαρφιζόταν αυτό...

Σε τετοια περιπτωση ειμαι σιγουρη οτι η Candy μεχρι και ηπειρο θα αλλαζε για να αποφυγει τον γαμο!

Kambia είπε:
Σε τετοια περιπτωση ειμαι σιγουρη οτι η Candy μεχρι και ηπειρο θα αλλαζε για να αποφυγει τον γαμο!
Σωστα, η Καντυ δε μασουσε απο τετοια. Ειδικα στο τελος, που ειχε δουλεια και φιλους να την στηριξουν. Κανεις δεν θα μπορουσε να της επιβαλλει το γαμο :bash:

Πίσω
Μπλουζα