Τα παιδιά της Καλαμαριάς

ARETARA

RetroNuts!
Joined
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
2.136
Αντιδράσεις
2.279
Κάποια στιγμή μετά την έναρξη των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών είχαν ξεκινήσει να λειτουργούν πέραν του ραδιοφωνικού σταθμού "Τα παιδιά της Καλαμαριάς" και ο αντίστοιχος τηλεοπτικός. Δεν έχω βρει κάποια αποσπάσματα πλην αυτού που παρατίθεται παρακάτω και παρουσιάζει 3 κομμάτια - επιτυχίες του Ζαφείρη Μελά δηλ. "Ανύποπτα", "Καρδιοπάθειες" και "Τα μάτια τα μελένια". Ο σταθμός αν θυμάμαι καλά, όπως και ο ραδιοφωνικός διαφήμιζαν τους αλλεπάληλους χορούς που διοργάνωνε το κανάλι με το μότο: "Ο (τάδε) στον χορό μας. Δεν ακούσατε λάθος. Πλήρες χορταστικό μενού, φρουτοσαλάτα και γλυκό."

[video=youtube;-lf8Alh7Pt4]

Περαιτέρω ψάχνοντας βρήκα και φωτογραφικό υλικό από σχετικό group που υπάρχει στο Facebook. Διάλεξα κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από συνεργασίες με καλλιτέχνες και συμμετοχές τους στους χορούς του καναλιού.

1. Λευτέρης Πανταζής και Βασίλης Χατζηπαναγής.

Προβολή συνημμένου 134255

2. Άγγελος Διονυσίου, Καίτη Γαρμπή και Γιώργος Γερολυμάτος.

Προβολή συνημμένου 134256

3. Ο Βασίλης Καρράς με την ορχήστρα του.

Προβολή συνημμένου 134257

4. Ο αείμνηστος Στράτος.

Προβολή συνημμένου 134258

5. Από την απονομή χρυσού δίσκου στον Βασίλη Καρρά (ίσως είναι ο δίσκος "Αποκλειστικά για σένα" (1988), ο πρώτος χρυσός του καλλιτέχνη). Διακρίνονται από αριστερά: Μαριάνθη Κεφάλα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Χριστίνα Σαχινίδου, Βασίλης Καρράς και Βασίλης Παπαδόπουλος της VASIPAP.

Προβολή συνημμένου 134259

6. Σωτήρης Μουστάκας και Αντώνης Καλογιάννης.

Προβολή συνημμένου 134260
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ωραιο ευρημα το καναλι πρεπει να ηταν καθαρα ερασιτεχνικο γνωριζει κανεις αν ειχαν αδεια εκπομπης??και ποτε περιπου εκλεισε??
 
Πίσω
Μπλουζα