Τα παιδια της πιατσας

Chris27

RetroN00b
Joined
25 Φεβ 2014
Μηνύματα
826
Αντιδράσεις
990
Ερχονται σιγα σιγα τα νεα εξαρτηματακια και ειπα να κανω μια ερευνα αγορας για gpu μελλοντικα. Βλεπω μια gaiming something, σε ασημι χρωματακι με πινελιες σε ροζακι και κιτρινακι. Την ειχε ο πλεσιος στα 1035 ευρονια. Τηλεφωνο, δινω μοντελο κωδικο, η συγκεκριμενη ειναι κατοπιν παραγγελιας μου λεει ο τσιφτης του πλεσιου. Δλδ? αρωτω. Πρεπει να μας κανετε καταθεση το ποσον για να την παραγγειλουμε και θα κανει τουλαχιστον 25 εργασιμες. (δεν τοχα παρει χαμπαρι οτι τις αργιες δεν πετανε τα αεροπλανα). Αρχισα να σκεφτομαι τι ναχει αραγε η φωνη μου και με περνα ο αλλος για λακαμα. Ρε παπαρο.....λε, ενα σωρο πελατες σας αναφερουν οτι καθυστερειτε παραγγελιες, ζητουν πισω χρηματα, τους τα δινετε με το ζορι μετα απο 3-4 μηνες πισω και θαρθω εγω να σου ακουμπισω ενα χιλιαρικο και να περιμενω, εσενα? Οχι αγορι μου, ουτε αποστολη, θα την φερεις στο μαγαζυ κι απο εκει θα την παραλαβω, αφου δω οτι δεν ειναι στραπατσαρισμενη η συσκευασια και οτι η ταινια ασφαλειας ειναι στην θεση της και μετα θα σου σκασω το χιλιαρικο.
Εχει και συνεχεια. Δωστε 2 λεπτακια να κοιταξω τι εχουμε στην αποθηκη. ΟΚ τεικ γιορ ταιμ μποι, κυριος εγω στην αναμονη. Εχουμε μια suprimX σε ασημι χρωματακι κι αυτη αλλα χωρις γραμμουλες. Ασε να το σκεφτω λιγο του λεω για να δω ποια θα παρω. Ενταξει μου λεει, αλλα να βιαστητε γιατι εχει μεινει μονο ενα κοματι και μπορει να την χασετε. Και να ζητησετε εμενα να σας εξυπηρετισω που ξερω (μου δινει ονοματεπωνυμο). Λεω ναι αγορι μου μεχρι το βραδυ θα εχουμε υπογραψει συμβολαια. Βρε ουστ, γκαουτσαλο, βγηκες, εψες απο τ'αυγο και μας το παιζεις παιδι της πιατσας! Κι εμεις παιδια της πιατσας ειμαστε και μαληστα του Τσιφορου.
Γυρναω σελιδα και βλεπω το Quickshop εχει την suprimX στα 1014 γιουργια. Ρε πως μαγγεψανε ετσι τα μαρουλια και γυρευουν να πιδηξουν τον μαναβη? Κι ο κοσμακις εκει ρε παιδι μου πλεσιος και πλεσιος. Και μετα βγαινουν κλαιγοντας στο ιντερνετ και κανουν καταγγελιες.
Φιλε, imgema, ειδες ζητηση οι 4070ti? αναπραστες, μια εχει μεινει στην αποθηκη!
 
Έχω την εντύπωση ότι για 1440p και μια απλή 4070 κάνει , πάντως!!!
 
Δεν αντιλεγω, απλα ψαχνω και επεσα στην περιπτωση. Αλλα εδω μας κοροιδευουν οι ιδιοι οι καρτοκατασκευαστες και δεν θα το κανουν τα λαμογια του πλεσιος? Διαβαζω και ξενα reviews για καρτες γραφικων π.χ. msi prime/ventus. Η δευτερη δεν εχει καλο συστημα ψυξης γιατι δεν βαζει θερμαλ παντ στα βι ερ εμ. Η πρωτη που τα βαζει 120Ε ακριβοτερη. Ποιος να μου τολεγε πριν 5-6 χρονια οτι για μεσαιας κατηγοριας καρτα θασκαγα χιλιαρικο, και θα τον πιστευα. Ακουγα τοτε για την 4090 με τα 12 ανεμιστηρακια κι ελεγα αντε αυτην με κανα 800αρι αντε 1000ρικο την εχω τσιμπισει. Που να φανταστω ο δολιος, 2,5Κ και μονο 3 φανακια.
 
τελείως λαμόγια να θέλουν όλο το χιλιάρικο μπροστά, έτσι δεν έχουν και κανένα κίνητρο να σου φέρουν την κάρτα γρήγορα για να πάρουν το υπόλοιπο. έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ τίμιοι. συνήθως δίνεις προκαταβολή και το υπόλοιπο επί τη παράδοση.
 
Διστυχως δεν προκειται μονο για καρτες γραφικων, αλλα για διαφορα προιοντα. Προσωπικα μου ετυχε μια φορα στραπατσαρισμενη συσκευασια, την οποια αρνηθηκα να παραλαβω. Δεν προπληρωνω ποτε ειτε ολο το ποσον ειτε τμημα του, παντα αντικαταβολη και δεν δεχομαι προιον αν η ταινια ασφαλειας δεν ειναι στην θεση της. Μεχρι στιγμης, στα κοματια που συγκεντρονω, κανενα προβλημα,
Οθονη απο cosmodata, παραλαβη απο καταστημα την επομενη της παραγγελιας. Δισκοι και ψυκτρα απο Msystem, αποστολη σε 2 ημερες. Μνημες απο Quickshop σε 2 ημερες και οι συσκευασιες αψογες. Τωρα για ενα ποσον 1500Ε, π.χ. cpu, gpu, m/b. θα παω να τα παραλαβω απο το κατ/μα για να περιοριστουν οι ατυχιες μονο στην περιπτωση DOA.
 
Ειρθε και η ψυκτρα απο Msystem. Η noctua στελνει δωρεαν κλιπς για δευτερο ανεμιστηρα και 1700/ΑΜ5 brackets. E-gate τα ζωα μου αργα, εστειλαν μειλ η παραγγελια αναμενεται ναναι συγγεντωμενη στο κατ/μα 29/11. Στο σαιτ τους τοχουν ετοιμοπαραδωτο. Η seasonic εχει αυτους στην Αθηνα και το towershop sthn Θεσ/κη σαν αντιπροσωπους οποτε ειναι μονοδρομος.
Το quickshop εχει καλες τιμουλες, το MSystem σε καποια πραγματα καλες και σε αλλα φωτια. Το ΜGManager απλησιαστο, φαινεται καβαλισαν το καλαμι μετα τις καλες κριτικες που εγραψε ο κοσμος (κι εγω μαζυ) που να τολμισεις να ξαναπεις καλη κουβεντα. Καλα πλεσιος, παμπλικος, κωτσος, ι-σοπης, ουτε απεξω.
 

Συνημμένα

  • ΨΥΚΤΡΑ (Small).jpg
    ΨΥΚΤΡΑ (Small).jpg
    47,1 KB · Προβολές: 5
  • SSD RAM COOLER (Small).jpg
    SSD RAM COOLER (Small).jpg
    41,7 KB · Προβολές: 5
Eφτασε και το κουτακι. Πολλα ωραια και λειτουργικα κουτια. Σε αυτο κλικ μου εκανε, οτι ολα τα σασι στηριξης, μητρικης δισκων ψυγειων, ανεμιστηρων ειναι συρταρωτα. Το τραβας εξω μονταρεις εξαρτημα καλωδια και το ξανακουμπωνεις στην θεση του. Εχει rgb, αλλα σεμνα οχι λουνα παρκ. Και ειναι σε μπου φου προσφορα στο you.gr
 

Συνημμένα

  • CASE1 (Small).jpg
    CASE1 (Small).jpg
    35,7 KB · Προβολές: 4
  • CASE2 (Small).jpg
    CASE2 (Small).jpg
    37,2 KB · Προβολές: 4
  • CASE3 (Small).jpg
    CASE3 (Small).jpg
    53,2 KB · Προβολές: 3
  • CASE4 (Small).jpg
    CASE4 (Small).jpg
    45 KB · Προβολές: 3
  • CASE5 (Small).jpg
    CASE5 (Small).jpg
    54,5 KB · Προβολές: 4
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται, αλλα εβαλα και δευτερο φανη στην ψυκτρα. Τρεμε cpu την υποθερμια τωρα.
Λενε ακριβες τις noctua και οτι υπαρχουν οικονομικοτερες το ιδιο ποιοτικες. Δεν διαφωνω. Η noctua, ομως ερχεται με ενα σωρο συμπραγγαλα για καθε περιπτωση. Καλωδια, προεκτασης, Υ connect, 3pin/4pin, extra fan clips, brackets AM4/5, 1200/1700, θερμαγωγιμη παστα, τουλαχιστον για 10 χρισεις. Το ιδιο και ο εξτρα ανεμιστηρας, με οτι εξαρτημα που πυθανον να χρειαστει. Και 6 χρονια εγκυηση, σε ολα. Και ειναι και noctua.
 

Συνημμένα

  • Noctua NH-D15S a (Small).jpg
    Noctua NH-D15S a (Small).jpg
    39,9 KB · Προβολές: 4
Σχεδον ετοιμο το νεο εργαλειο
 

Συνημμένα

  • PC (Small).jpg
    PC (Small).jpg
    46,5 KB · Προβολές: 5
Πίσω
Μπλουζα