Τα παιχνίδια που ψάχνουμε γιατί μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια..!

makisimos

RetroMasteR
Joined
8 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.516
Αντιδράσεις
154
Σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα, γιατι εχει δυο σκοπους..!!!

Απο την μια να δουμε ποιο η ποια ειναι τα παιχνιδια που θυμομαστε πιο εντονα απο το παρελθον μας και απο την αλλη να βοηθηθουμε μεταξυ μας, ωστε οταν καποιος βρισκει καποιο παιχνιδι που τυχον να εχει δει οτι καποιος αλλος ενδιαφερεται πολυ γι αυτο, να ενημερωνει...!!

Κανω την αρχη λεγοντας οτι τα παιχνιδια που θυμαμαι πολυ εντονα και δεν εχω ακομη βρει ειναι το Στρουμφοτηλεφωνο, ενα Βιου Μαστερ κοκκινο, οι Κυριαρχοι του Συμπαντος, ενας αγκαλιτσας σκουλικακι πρασινος και τρεις Φωτεινουληδες για να ολοκληρωσω την συλλογη μου..!!!

Μην νομιζετε, θα βρω κι αλλα στην πορεια :p :p:p, αλλα πιστευω οτι αυτα ειναι απο τα πιο σημαντικα που θυμαμαι πολυ εντονα..!!! :flower:
 
Βρε μακίσιμε, ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο κόκκινο βιου μάστερ, γιατί... βρωμάει ο τόπος από δαύτα!! :xm: #) :D :p
 
Πoy καλε το εχεις δει και δεν το εχω δει εγω τοσο καιρο..!!!?? :p :p:po_O

Επισυναπτω ποιο ψαχνω...Οντως υπαρχουν πολλα σημερινα, αλλα εγω θελω του τοτε...το παλιο κλασσικο κοκκινο..!! Το εχει παρει πουθενα το ματι σου?? :p
 
εγώ είχα μέχρι πριν μερικά χρόνια,ένα βιου μάστερ ακόμα πιο παλιό μάλλον (ιδέα δεν έχω που το βρήκα,μάλλον από τους γονείς μου) που ήταν γκρίζο ή καφέ,έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΝΑΙ, γκρίζο έχει και ο άντρας μου, οι ταινίες του όμως είναι στρογγυλές!

Σύντομα θα σκανάρω φωτογραφίες (έχω και το κουτί)!
 
Ναι, σε 3-4 παιχνιδάδικα, ευτυχώς τα δύο μαγαζιά τα θυμάμαι, τα άλλα βρέθηκαν στο δρόμο μου και τα προσπέρασα, χωρίς να θυμάμαι ακριβώς που τα είδα... :xm: Αν θέλεις, πες μου.
 
makisimos είπε:
Πoy καλε το εχεις δει και δεν το εχω δει εγω τοσο καιρο..!!!?? :p :p:po_OΕπισυναπτω ποιο ψαχνω...Οντως υπαρχουν πολλα σημερινα, αλλα εγω θελω του τοτε...το παλιο κλασσικο κοκκινο..!! Το εχει παρει πουθενα το ματι σου?? :p

Ναι, σε 3-4 παιχνιδάδικα, ευτυχώς τα δύο μαγαζιά τα θυμάμαι, τα άλλα βρέθηκαν στο δρόμο μου και τα προσπέρασα, χωρίς να θυμάμαι ακριβώς που τα είδα... :xm: Αν θέλεις, πες μου.
 
Θελω θελω θελω..!!!!!!!! :D :D :D
 
Makisimo μου, τωρα ανησυχησα... :eek:

Ενας κυριος Μακισιμος σε μια στιγμη οξειας δωρομανιας μου εστειλε εναν Αγκαλιτσα σκουλικακι πρασινο!!!

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=219361&postcount=54

Γιατι τον ψαχνεις τωρα??? Εγω τον εχω!!! :p

Μηπως εχασες την μνημη σου, σε ξεμυαλισε καμια μπιμπιμπο???? :eek:

ή εννοεις μιντ ιν δε μποξ? :D
 
Αχαχααχχα οχι δεν εννοω αυτον , ειχε βγει και ενας ακομη, σε μικροτερο μεγεθος και λιγο μεγαλυτερος απο το φωτεινουλη σκουληκακι, αλλα σε πανινο σαν αυτο που μας εδειξες στην φωτογραφια..!!! Τον ειχα μικρος αλλα δεν εχω βρει ποτε μια φωτογραφια του, σαν το στρουμφοτηλεφωνο ενα πραγμα..!! :D
 
εκεινο το βιου μαστερ που ειχε σχημα : σπιτακι
 
Εγώ θα μοιραστώ μια ανάμνηση μαζί σας, αλλά δεν είμαι και βέβαιη ότι τα θυμάμαι και απολύτως σωστά...

Θυμάμαι οτι μου είχε φέρει η μαμά μου από Αθήνα ένα βαλιτσάκι χρώματος ροζ, που το χερουλι του ήταν ενωμένες ροζ καρδούλες. Ηταν μάλλον το σπιτοβαλιτσάκι που έχει παρούσιασει κάποιος από εμάς (δεν θυμάμαι ποιός!) μόνο ποου δεν ήταν γαλάζιο αλλά ροζ!

Μέσα είχε τα δυο διδυμάκια της Betty Bo αλλά είχε και το εξής περίεργο! Την ντουλάπα (ροζ και αυτή) και το κρεβάτι της happy happy...! Όχι σε συσκευασία happy happy...Απλά τα είχε σκέτα μέσα

Σας λέει κάτι όλο αυτό?

Επίσης, αν κάποιος έχει στην κατοχή του το γαλάζιο σπιτοβαλιτσάκι, θα ήθελα μια φωτο από το εσωτερικό του, για να βεβαιωθώ ότι είναι το ίδιο!

Αν το έβρισκα κάπου αυτό, θα το αγόραζα οπωσδήποτε!! :)
 
Penny μου, εγώ έχω το σπιτοβαλιτσάκι, το οποίο σου επισυνάπτω. Δυστυχώς, πλέον μου έχει ξεκολλήσει στα πλάγια και έτσι δεν μπορώ να σου δείξω ολόκλήρο το εσωτερικό του. Ελπίζω να σε βοηθάω έστω και με τις δύο αυτές φωτογραφίες να ξεκαθαρίσεις κάπως.

Για ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=197352&postcount=38 όπου ο bibi-bo μας έχει δείξει τα σπιτοβαλιτσάκια των happy happy. Μόλις είπες για τις ροζ καρδούλες το μυαλό μου πήγε σε αυτά.

Eλπίζω να σε βοήθησα να ξεμπερδευτείς! :)
 
Αχ δεν το είχα δει αυτό το ποστ του bibi-bo !!!

αυτό ήταν το σπιτοβαλιτσακι μου!! Τπ ροζ!!! Αλλά τα διδυμάκια που κολλάνε??

Μηπως ήταν ξεχωριστό δωρο??

Μαλλον....

Χάρηκα πολύ που το ξαναείδα...Δεν το έχει δει κανείς να πωλείται ε??
 
Πολύ ευχάριστο το ότι βρήκες ποιο είναι!! :D :D :D Τα διδυμάκια θα μπορούσαν να είναι κάποιου είδους... αλχημεία του καταστηματάρχη, μιας και δεν κυκλοφορούσαν μόνα τους... ;)

Εγώ δυστυχώς δεν έχω συναντήσει το παραμικρό από happy happy sisters ποτέ στις αναζητήσεις μου, αλλά πιστεύω πως όλο και κάπου θα βρεθεί, δεν μπορεί... :)
 
fraoulitsa σε ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Αλήθεια δεν κυκλοφορούσαν μόνα τα διδυμάκια??

Αυτό είναι πολύ περίεργο...Και το λέω αυτό γιατί δεν είχα bibibo μέχρι εκείνη τη στιγμή, οπότε σωστά θυμάμαι, δεν τα είχα παρει μαζί με την μαμά τους....
 
Δε χρειάζεται να με ευχαριστείς, Penny μου, χάρηκα που φάνηκα χρήσιμη! :)

Απ'όσα ξέρω μέχρι στιγμής (διότι τελικά η Ελ Γκρέκο μας είχε ταράξει στις παραλλαγές, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται :p ) τα διδυμάκια είχαν βγει μόνα τους μονάχα στο σπιτοβαλιτσάκι. Τους διαφορετικούς συνδυασμούς των μελών και των αξεσουάρ της Χαρούμενης Οικογένειας τους έχω αναφέρει εδώ: http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=223134&postcount=185 :)
 
Πίσω
Μπλουζα