Τα παιχνίδια που ψάχνουμε γιατί μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια..!

makisimos είπε:
Κανω την αρχη λεγοντας οτι τα παιχνιδια που θυμαμαι πολυ εντονα και δεν εχω ακομη βρει ειναι το Στρουμφοτηλεφωνο, ενα Βιου Μαστερ κοκκινο, οι Κυριαρχοι του Συμπαντος, ενας αγκαλιτσας σκουλικακι πρασινος και τρεις Φωτεινουληδες για να ολοκληρωσω την συλλογη μου..!!!
Και ερχομαι μολις σε μια μερα να πω οτι πραγματικα αυτο το θρεντ δουλεψε, γιατι υστερα απο τοσο καιρο αναζητησης, μολις σε μια μερα δυο ξεχωριστοι φιλοι μου βρηκαν δυο ξεχωριστα παιχνιδια..!!!!!!!

Και ΝΑΙ επιτελους βρεθηκε το ΣΤΡΟΥΜΦΟΤΗΛΕΦΩΝΟ και το ΒΙΟΥ ΜΑΣΤΕΡ...!! Τους ευχαριστω σε πρωτη φαση απο εδω και θα αναφερθω εκτενεστερα σε αυτο συντομως, με φωτογραφικα ντοκουμεντα..!! :flower:
 
Είχα βιουμάστερ μπλε. Το λέγαμε "κινηματογράφο" εμείς.
 
y

Λορένα είπε:
εκεινο το βιου μαστερ που ειχε σχημα : σπιτακι
Τι αυτο ψαχνεις εσυ Λορενα, δεν καταλαβα..!!!!!

Γιατι αν αυτο ψαχνεις......santa claus is coming to your town..!!! :D :D:D
 
Μπράβο makisimos επιτέλους! Καλορίζικα. Αν και ήθελα να στο βρω το τηλέφωνο εγώ, χάρηκα πάρα πολύ που το απέκτησες!!! Καλά στρουμφοτηλεφωνήματααααα :)
 
Σ ευχαριστω Κριος, να εισαι καλα..!! Την πρωτη επαφη και ελπιδα με το στρουμφοτηλεφωνο ξερεισ οτι μου την εδωσες εσυ..!! Μεχρι τοτε το ειχα σχεδον βεβαιο οτι εχει εξαφανιστει απο προσωπου γης..!!!!!

Μετα μαλλον λεγε λεγε λεγε, καποια παιδια το ειχαν στο μυαλο τους αυτο το παιχνιδι, και καταφεραν και το βρηκαν..!!!

Ετσι λοιπον για μια ακομη φορα ο φιλος bibi-bo, το βρηκε και κατευθειαν με σκεφτηκε...και σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου..!!! Εννοειται θα βγουν χιλιαδες φωτογραφιες, μην σου πω και βιντεακι που θα μιλαω στην φιλη μου την Στρουμφιτα..!!

Και τωρα που το καλοσκεφτομαι, τα δυο πιο αγαπημενα μου παιχνιδια, τα ΚΑΣΤΡΑ και το ΣΤΡΟΥΜΦΟΤΗΛΕΦΩΝΟ, ο bibi-bo μου τα εχει ανακαλυψει..!! :)

Θελω ομως να ευχαριστησω και την φιλη μου την candy4ever που μου ειπε που να βρω το view master, εκεινο το κοκκινο το παλιο, και μαλιστα ειχε πει στο μαγαζακι εκεινο να μου το κρατησουν και το ειχε φυλαξει ο ανθρωπακος με το ονομα μου..!! , Το τρομερο ειναι οτι μεσα περιειxε και την ταινιουλα που ειχα μικρος, αυτη που μεσα φαινεται το μικρο μου πονυ, ο σουπερμαν, οι ροκερσ, και αλλα της εποχης..!!

Α, και candy4ever, μην ξεχνιομαστε μας χρωστας και καποιες φωτογραφιες..!! ;) ;) ;)




Δηλαδη αυτο το θρεντ τρελλη επιτυχια..!!!!Εβαλα τι ζηταω και ηδη μεσα στην ιδια μερα με ειδοποιησαν οτι τα 2 απο τα 5 παιχνιδια που ψαχνω βρεθηκαν..!!! :) :)
 
makisimos είπε:
Τι αυτο ψαχνεις εσυ Λορενα, δεν καταλαβα..!!!!!

Γιατι αν αυτο ψαχνεις......santa claus is coming to your town..!!! :D :D:D
Ναι αυτο το σπιτακι λεω makisime :D . Ειχα πολλα τετοια μικρη :) , αλλα κανενα με ομορφο παραμυθι :(

Αληθεια, κυκλοφορει ακομη το σπιτακι? εχω χρονια να το δω
 
Γεια σου Λορενα..!!! Αν θελεις, μπορω να σου χαρισω ενα τετοιο με το κουτακι του, που βρηκα προσφατα σε ενα παλαιοπωλειο και εχει την ιστορια του παπουτσομενου γατου..!!

:) Δεν ξερω αν σου αρεσει αυτηη ιστορια..αλλα νομιζω οτι ετσι κι αλλιως μονο με αυτην την ιστορια εβγαινε δεν ειχε αλλες..!! Κανω λαθος?
 
makisimos είπε:
Δεν ξερω αν σου αρεσει αυτηη ιστορια..αλλα νομιζω οτι ετσι κι αλλιως μονο με αυτην την ιστορια εβγαινε δεν ειχε αλλες..!! Κανω λαθος?
Τωρα που το λες.. τον γατο τον ειχε σιγουρα, αλλα πρεπει να ειχε και αλλη ιστορια (νομιζω δηλ :xm: )
 
Λορένα και Μακίσιμε

το σπιτάκι έβγαινε και με τα 7 κατσικάκια (αυτό που είχα μικρή εγώ αυτό το παραμύθι είχε αλλά και όταν το ξανασυνάντησα είχε πάλι τα 7 κατσικάκια-το πουλάγανε εν τω μεταξύ 35 ευρώ.Έλεοοοος! Ακόμα στο ράφι το έχουν και θα το έχουν ;) )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Penny είπε:
Αχ δεν το είχα δει αυτό το ποστ του bibi-bo !!!αυτό ήταν το σπιτοβαλιτσακι μου!! Τπ ροζ!!! Αλλά τα διδυμάκια που κολλάνε??

Μηπως ήταν ξεχωριστό δωρο??

Μαλλον....

Χάρηκα πολύ που το ξαναείδα...Δεν το έχει δει κανείς να πωλείται ε??
Penny, σπιτάκια Happy-Happy sisters έχω βρει εγώ διάφορα σε ένα μαγαζάκι ;) Πες μου αν θέλεις!

Να προσθέσω κι εγώ ότι ψάχνω για ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΠΟΝΥ, ελληνικά, ξένα, σε κουτιά, χύμα, οτιδήποτε!!
 
Εγώ, μεταξύ άλλων, ψάχνω κι αυτό:

!BuM1sogCWk~%24(KGrHqIH-E!Ev5IcLPt1BL+WEKY38Q~~_12.JPG


Το είχα μικρός και το είχα λιώσει! Ελέγχεις την κλίση κάθε διαδρομής με το πλαστικό τιμονάκι έτσι ώστε οι μικρές μοτοσυκλετίτσες (που είχαν ροδάκια από κάτω) να κυλούν πάνω στην διαδρομή και να γράφεις γύρους όσο γίνεται πιο γρήγορα! Δυστυχώς ότι δημοπρασίες έχω δει, τα ποσά είναι εξωφρενικά..

Μιχάλης
 
Καλημέρα!

είπα να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου, γιατί χάρη στην

gazzy90 βρήκα το σπιτοβαλιτσάκι μου και την ντουλάπα και το κρεβατάκι των Happy Happy, αυτό που η μαμά μου είχε αγοράσει και με το οποίο είχα παίξει πάρα πολύ σαν παιδί!

Τα είδα όλα στην βιτρίνα ενός καταστήματος, και σήμερα το απόγευμα πάω για αγορα!! (Δυστυχώς την ώρα που πέρασα ήταν κλειστό..)

Ευχαριστώ πάαααρα πολύ gazzy90 !! Το βράδυ έχουμε φωτογράφηση!! :) :)
 
Penny είπε:
Καλημέρα!είπα να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου, γιατί χάρη στην

gazzy90 βρήκα το σπιτοβαλιτσάκι μου και την ντουλάπα και το κρεβατάκι των Happy Happy, αυτό που η μαμά μου είχε αγοράσει και με το οποίο είχα παίξει πάρα πολύ σαν παιδί!

Τα είδα όλα στην βιτρίνα ενός καταστήματος, και σήμερα το απόγευμα πάω για αγορα!! (Δυστυχώς την ώρα που πέρασα ήταν κλειστό..)

Ευχαριστώ πάαααρα πολύ gazzy90 !! Το βράδυ έχουμε φωτογράφηση!! :) :)
Να'σαι καλά Penny!! :)

Θυμίσου να δεις μην έχουν ξεθάψει κανένα πόνυ ;)
 
Σε έχω υπόψιν!! Εννοείται θα δω για πόνυ και θα σε ενημερώσω!! :)
 
Χάρη στην Κριό, :wub: τη Mytiny :hurrah: και το E bay κατάφερα να ξαναβρώ παιχνίδια, περιοδικά και αυτοκόλλητα που ούτε στα όνειρά μου δεν περίμενα πως θα κρατήσω και πάλι στα χέρια μου.. :thanx2: .:thanx2:

Μοναδικός μου πλέον καημός είναι να ξαναβρώ τετράδια με εξώφυλλα της "Mάχης των Πλανητών " που χρησιμοποιούσα ως λευκώματα στο Δημοτικό καθώς και τα λαστιχένια κουκλάκια με τις φιγούρες της "Μάχης...". :wait2:

Αφού λοιπόν βρέθηκαν άλλα και άλλα, ευελπιστώ πως (σε αυτή τη ζωή) θα αποκτήσω και τα υπόλοιπα που ψάχνω. :cheers: :cheers: :cheers:
 
28499_1418326028463_1542022862_1002337_3206720_n.jpg
32199_1414665376949_1542022862_994591_7903339_n.jpg
30684_1464033845123_1361802097_1217910_4566789_n.jpg
Θυμαστε τι παιχνιδια καναμε με το γιο γιο???
29710_1438506516870_1059227223_1284814_2240017_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ αυτό που έψαχνα πολύ καιρό και βρήκα, ήταν τα γλυκούλια της polfi .Πρόσφατα αγόρσασα τρία. :D 'Αλλο επίσης που θα ήθελα ήταν η ντουλάπα της πρώτη περιόδου της bibi bo με ρούχα και κούκλα μέσα. Βέβαια χλωμό το βλέπω, αλλά όσο ζω, ελπίζω.
 
Παιδια γεια σας και απο μενα!!! Εγω ψάχνω οτιδηποτε εχει σχεση με happy happy, φασουλετο, παταπουφες, γλυκουλες, bibibo, φωτεινους αγκαλιτσες! Τα ειχα ολα μα ολα αλλα απο μια φωτια λογω βραχυκυκλωματος στην αποθηκη μας πριν απο 12 χρονια χαθηκαν ΟΛΑ.....[edit] αγοραπωλησία [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ψάχνω τις κούνιες με τις πάπιες που είχα αναφέρει παλιότερα!Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω ούτε photo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα