Τα τρέιλερ του MEGA

Εορταστικό τρέιλερ του MEGA που μεταδόθηκε λίγο μετά την είσοδο του 1991. Επίσης ένα μικρο απόσπασμα από το εορταστικό πρόγραμμα ( Οι επιτυχίες του 1990 και ο Καζαμίας του 1991) με τους δυο παρουσιαστές Κοραλία Καράντη και Γιάννη Βούρο.

https://youtu.be/2OxMxq2KTTo
 
Θυμάται κανείς πιο ήταν το πρώτο τρέιλερ που έδειξε το κανάλι όταν άρχισε να εκπέμπει;(εκτός του μουσικού θέματος με το logo)

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο ήταν το τρέιλερ των.....Thundercats!                (Ίσως το κάνανε δοκιμαστικά για να δουν αν εκπέμπουν)                                     Είμαι σχεδόν σίγουρος 98% οτι ήταν αυτό γιατί θυμάμαι που καθόμασταν να δούμε οικογενειακώς πότε θ' άνοιγε και μόλις είδα το intro των Thundercats μου έκανε τρομερή εντύπωση.Βλέπετε ήμουν ακόμα παιδί τότε και αποτυπώθηκε εύκολα και ευχάριστα στις αναμνήσεις μου.
 
Πολύ πιθανό, μιας και ήταν από τα πρώτα παιδικά που έπαιξε ο σταθμός μαζί με τα He-Man, Super Friends (Justice Leage),  Kidd Video και λίγα ακόμη, όλα αρχικά με υπότιτλους και δυο χρόνια αργότερα με αποκλειστικές μεταγλωττίσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τρέιλερ του MEGA για τα εορταστικά του προγράμματα. Μεταδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1992.
 
Τρέιλερ από την σατιρική εκπομπή του Mega ((Γεια Χαρά Νταν Zouga)) με τους Γιάννη Ζουγανέλη Σάκη Μπουλα, Σοφία Φιλιππιδου και άλλους γνωστούς ηθοποιούς. Μεταδόθηκε το 1993.
 
Διαφημιστικό τρέιλερ του ΜΕΓΚΑ για την εισαγωγή του καναλιού στο χρηματιστήριο.
 
Πίσω
Μπλουζα