Τα "7" γρηγορότερα στα games από τα XP;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Αντιδράσεις
255
http://firingsquad.com/hardware/windows_7_gaming_performance/default.asp

To παραπάνω αρθράκι είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό.

Η τραχιά μηχανή των Vista, που κρύβεται κάτω από το καπώ των "7", έχει γίνει fine tuned, αποδίδει τα μάλα και τα παιχνίδια "φυσάνε"!!!!!!

Τα "7" θα κυκλοφορήσουν μάλλον κατά την επερχόμενη εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, για να τονώσουν την αγορά που τόσο την χρειάζεται.

Θα είναι η εποχή που θα αλλαχθεί το gaming laptop μου με ένα νέο που θα τρέχει τα "7" και η εποχή που το ήδη υπάρχον θα μετακομίσει στη "νέα" πλατφόρμα.

Επίσης τέλος εποχής μια και καλή για τα XP από όλα τα μηχανάκια μου, αλλά και για τα Vista, τέλος και τα dual boot και τα λοιπά.

Ετοιμάζονται χοντρές αλλαγές και τα "νέα" Windows προβλέπονται διαμάντια.

Κανονικά έτσι έπρεπε από την αρχή να έχουν βγει τα Vista. Δυο χρονάκια παραπάνω δεν θα έκαναν και μεγάλη διαφορά.

Μερικά σχόλια:

Προσέξτε σε τι hardware τρέχουν τα 7. Ειδικά στο midrange σύστημα!

Ακόμα έχουμε ένα χρόνο σχεδόν για την κυκλοφορία των "7". Αν από τώρα έχουν τις επιδόσεις αυτές, φαντάζεστε τι θα γίνεται στην ημέρα κυκλοφορίας τους..........

Το τι μπορείς να περιμένεις όταν κάνει η M$ release τα 7? Bloating. Πάντως το ότι έχει user account control είναι σημαντικό. Θα κάνεις login ως user και θα γίνεσαι root μόνο όταν πραγματικά το χρειάζεσαι. Καλή φάση.

Προβλέπω σε καμιά 15-20 χρόνια η m$ να γίνεται η μεγαλύτερη OSS εταιρεία στον κόσμο.

Pooky είπε:
Ακόμα έχουμε ένα χρόνο σχεδόν για την κυκλοφορία των "7". Αν από τώρα έχουν τις επιδόσεις αυτές, φαντάζεστε τι θα γίνεται στην ημέρα κυκλοφορίας τους..........
Σε έναν χρόνο θα έχουν γεμίσει με διάφορα bloatwares και θα είναι 80% πιό αργά από σήμερα. :P

Με τα "7" η MS πρέπει να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις. Από τη στιγμή που ο εξειδικευμένος ηλεκτρονικός τύπος έχει βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα και αυτά έχουν γίνει ευρέως γνωστά, δεν νομίζω πως την παίρνει να παίξει το κεφάλι της.

Τα "7" δεν είναι τίποτε άλλο από τα Mojave στην ουσία, τα Vista αλλαγμένα και παραμετρποιημένα σε τέτοιο βαθμό που έτσι έπρεπε να είχαν βγει στο κάτω - κάτω.

Ειδικά στο θέμα των drivers, από τη στιγμή που τα Vista κυκλοφορούν δυο χρόνια, άρα τρία με την έλευση των "7", και από τη στιγμή που οι drivers θα είναι κοινοί, δεν υπάρχει πια κανένα πρόβλημα και κανένα κόλλημα.

Προβλέπω ότι θα έχουμε στα χέρια μας το γρηγορότερο gaming υπόβαθρο που υπήρξε ποτέ. Λέτε το επόμενο X-box να βασίζεται στα "7";

Pooky είπε:
Επίσης τέλος εποχής μια και καλή για τα XP από όλα τα μηχανάκια μου, αλλά και για τα Vista, τέλος και τα dual boot και τα λοιπά.
Μεγάλη κουβέντα αυτή νομίζω φίλε...

Games που είναι για XP,αλλά και games που patchαρίστηκαν για να τρέχουν σε ΧP,αν δε τρέχουν στα "7",πού θα τα τρέχεις ;

Mια εγκατάσταση XP,τελικά νομίζω ότι χρειάζεται πάντα.....

Το θέμα του backwards compatibility είναι πάντοτε τεράστιο στο PC gaming. Δυστυχώς...

manos426f είπε:
Μεγάλη κουβέντα αυτή νομίζω φίλε...
Games που είναι για XP,αλλά και games που patchαρίστηκαν για να τρέχουν σε ΧP,αν δε τρέχουν στα "7",πού θα τα τρέχεις ;

Mια εγκατάσταση XP,τελικά νομίζω ότι χρειάζεται πάντα.....
Πουθενά πια Μάνο.

Ακόμα και το Unreal τρέχει σε Vista. Θα μείνει η εγκατάσταση στο HTPC μόνο. Τα XP είναι μαζί μου πολύ καιρό, έχω κρατήσει dual boot στο μεγάλο gaming rig μου τα XP, και έχω φτάσει να μη θυμάμαι από πότε έχω να το ανάψω. Παίζω αποκλειστικά στα Vista και στο laptop, μια και τη νύχτα με βολεύει αφάνταστα η χρήση ακουστικών και ο μικρός θόρυβος που παράγει.

Οπότε........

Κάποτε όλα τα "ωραία" τελειώνουν. Έτσι και τα XP. :flower:

Να δω τι θα κάνεις αν δε τρέχει το Oblivion και (ακόμη περισσότερο) η Doosmday engine στα "7"...!! :diablotin: :diablotin: :diablotin:

Τρέχει! Τρέχει! Και τα δύο πάνε σφαίρα στα "7"!!!!!!!

Εγώ ένα έχω να πω:

YouTube - Wont Get Fooled Again

[video=youtube;Rp6-wG5LLqE]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα