Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.792
Aγαπημενα Handhelds μετα τα της Νιντυ ηταν τα Casio ,κατα καποιους καποια κομματια ηταν και καλυτερα ,(βασικα οι καποιοι ειμαι εγω).
Eταιρια οχι τυχαια στον χωρο με παρα πολλους τιτλους,μια ματια στο νετ θα σας πεισει.
Εν καιρω μαζευτηκαν αρκετα και τα βαζω απο κατω με μια μικρη περιγραφη.
Ξεκιναω με ενα Service Manual της εταιρειας απο το 1991.
Συνεχιζω με τον Βασιλια το γνωστο σε ολους εδω μεσα (μιας και σας εχω πρηξει ουκ ολιγες φορες) το θρυλικο Western Bar
Κουτατο με το μανουαλ σε mint κατασταση.
2o αγαπημενο απο τα παιδιατα μου το Marine Hunter παλι απο την ιδια εταιρια,ψαροντουφεκας εν δραση και μην ψαχνετε που παει η μπαταρια και τι ειδους παιρνει...ο ηλιος να ειναι καλα.
Το 'χω σε δυο κομματια αυτο,(ναι τοσο καλο ειναι)!
Τριτο αγαπημενο το Shuttle Bomber με καινοτομια που κανει την εταιρια να ξεχωριζει σε εξτρα απο τις αλλες του χωρου βλεπε Νιντυ που δινανε κατι ξυπνητηρια ενσωματωμενα ,το συγκεκριμενο εχει ολοκληρο ραδιοφωνα.
Μαθημενοι απο τα καλουδια που κουβαλαγανε τα ρολογια της Casio δεν μας εκπλησει και τοσο.
Κλειστο και ανοιχτο με κλιμακωτο καλυμα.
Και τελος η Complete Big Display σειρα της Casio με τα τρια που εχουν κυκλοφορησει τα οποια ηταν ιδια με τα μικροτερα αδελφακια της ,μονο .....μεγαλυτερα ,πιο χορταστικα και ειχαν το προθεμα Super!!
Βλεπε το αυθεντικο Western Bar πανω και την Big Display εκδοχη της κατω.
Εχουμε Super Western Bar,Super Space Battle, Super Shooting Fight.
Και κλεινοντας οπως ρωτανε συνηθως τους συλλεκτες που την βλεπεις να πηγαινει η συλλογη σου
απαντω οτι αφου συμπληρωσα τα Big Display της μου μενουν τρια κομματια απο την Solar σειρα της (το 4ο το'χω το Marine Hunter) και απο πλευρας complete στο Western Bar ,θελω της Liwaco τo Western Saloon Που ειναι ιδιο με το Original κατω απο αλλη επωνυμια και εταιρια.
Aυτα.
Eταιρια οχι τυχαια στον χωρο με παρα πολλους τιτλους,μια ματια στο νετ θα σας πεισει.
Εν καιρω μαζευτηκαν αρκετα και τα βαζω απο κατω με μια μικρη περιγραφη.
Ξεκιναω με ενα Service Manual της εταιρειας απο το 1991.
Συνεχιζω με τον Βασιλια το γνωστο σε ολους εδω μεσα (μιας και σας εχω πρηξει ουκ ολιγες φορες) το θρυλικο Western Bar
Κουτατο με το μανουαλ σε mint κατασταση.
2o αγαπημενο απο τα παιδιατα μου το Marine Hunter παλι απο την ιδια εταιρια,ψαροντουφεκας εν δραση και μην ψαχνετε που παει η μπαταρια και τι ειδους παιρνει...ο ηλιος να ειναι καλα.
Το 'χω σε δυο κομματια αυτο,(ναι τοσο καλο ειναι)!
Τριτο αγαπημενο το Shuttle Bomber με καινοτομια που κανει την εταιρια να ξεχωριζει σε εξτρα απο τις αλλες του χωρου βλεπε Νιντυ που δινανε κατι ξυπνητηρια ενσωματωμενα ,το συγκεκριμενο εχει ολοκληρο ραδιοφωνα.
Μαθημενοι απο τα καλουδια που κουβαλαγανε τα ρολογια της Casio δεν μας εκπλησει και τοσο.
Κλειστο και ανοιχτο με κλιμακωτο καλυμα.
Και τελος η Complete Big Display σειρα της Casio με τα τρια που εχουν κυκλοφορησει τα οποια ηταν ιδια με τα μικροτερα αδελφακια της ,μονο .....μεγαλυτερα ,πιο χορταστικα και ειχαν το προθεμα Super!!
Βλεπε το αυθεντικο Western Bar πανω και την Big Display εκδοχη της κατω.
Εχουμε Super Western Bar,Super Space Battle, Super Shooting Fight.
Και κλεινοντας οπως ρωτανε συνηθως τους συλλεκτες που την βλεπεις να πηγαινει η συλλογη σου
(μαζι με τα καιρια ερωτηματα σε περιπτωση φωτιας τι θα εσωζες πρωτο και στο ερημο νησι τι θα επαιρνες μαζι σου)
Aυτα.