Τα Fofico επέστρεψαν!

jumaru17

RetroWannaBe
Joined
31 Αύγ 2007
Μηνύματα
83
Αντιδράσεις
3
Ναι είναι γεγονός! :D

Προβολή συνημμένου 101086

Η Ohonos Snack μάλλουν άκουσε τις προσευχές πολλών νοσταλγών των 80ς και τα ξαναέβγαλε!

Δοκίμασα είναι φοβερά! Παιδιά γενικά από γεύση είναι σαν τα παλιά;
 
μας ενημερωσε πριν ενα μηνα ο θανος εδω :)

καποια μελη τα δοκιμασαν ηδη
 
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω.. :(

Αν και σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έχω βρει προϊόντα της Ohonos Snack, Fofico δεν έχουν φέρει ακόμα.
 
Τα πηρε το ματι μου καποια στιγμη σε μια φωτογραφια(δεν θυμαμαι που...)και λεω που το βρηκςν ρε παιδι μου...Για να δουμε τωρα που θα τα βρουμε.
 
Το θέμα είναι ότι και στο σαιτ της εταιρείας δεν τα έχει σαν προιόν

http://www.ohonos.gr/

Ας το ζητάμε στα καταστήματα(κυρίως αυτά που έχουν τα άλλα της προιόντα),έστω και αν δεν σκοπεύουμε να πάρουμε,μπας και κάνουν παραγγελία!

Πρέπει να βρω Fofico να κάνω έκπληξη στην γυναίκα μου που τρελλαινόταν!!!
 
Παιδιά βρήκα φοφίκο εχθές στην πλατεία Συντάγματος στο περίπτερο έξω από τα Mac! Βιαζόμουν και δεν πήρα δυστηχώς. Νόμιζα πως ήταν οφθαλμαπάτη!
 
Κάποιοι φίλοι από Θεσσαλονίκη μου είπαν ότι τα βρήκαν κανονικά στον Μασούτη, αλλά ότι δεν είναι όπως παλιά. Αν όμως δεν τα δοκιμάσω η ίδια, δεν μπορώ να κρίνω.
 
Τα έχω δει σε περίπτερα!
 
Επιτελους δοκιμασα...

Καμια σχεση....οπτικα σαν φουντουνι κομμενο στα δυο και γευση σαν φουντουνι..

Θα το αγοραζα για να βοηθησω την προσπαθεια αναβιωσης...
 
Δοκιμσα και εγω και απο οσω μπορω να θυμαμαι και σαν εμφανιση αλλα και σα γευση φερνουν αρκετα στα παλια.Δε μοιαζουν με φουντουνι κομμενο στα 2 αλλα εχουν ενα σχημα ακαθοριστο θα ελεγα.Καπως πλατυ θα ελεγα.Μιλαμε για τα fofico της εταιριας jumbo σωστα?
 
Επιτέλους τα βρήκα κι εγώ στο περίπτερο! Τα πήρα με λαχτάρα και έτρεξα για το σπίτι για να ανοίξω το σακουλάκι ωσάν κάποια ιεροτελεστία!

Εντυπώσεις: Τα παλιά fofico ήταν πιο σκούρα στο χρώμα και πιο έντονα γευστικά, καθώς και πιο λεπτά σε πάχος. Τώρα είναι χοντροκομμένα θα έλεγα! Ωστόσο η γεύση προσιδιάζει την παλιά χωρίς να τη φτάνει βέβαια. Δεν ξέρω αν η εταιρεία παραγωγής αγόρασε μόνο τα δικαιώματα αλλά όχι και την παλιά καλή συνταγή που παραμένει οικογενειακό μυστικό!!!

Παρόλα αυτά τα απολαμβάνω έστω κι έτσι μετά από τόσα χρόνια!!!

edit: Παρατήρησα πως τα παλιά fofico είχαν μόνο φουντούκι και φυστίκι ενώ τα τωρινά έχουν επιπλέον και καλαμπόκι. Ίσως αυτό είναι που χαλάει λίγο την γεύση σε σχέση με τα παλιά fofico!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
kingtiger077 είπε:
Επιτέλους τα βρήκα κι εγώ στο περίπτερο! Τα πήρα με λαχτάρα και έτρεξα για το σπίτι για να ανοίξω το σακουλάκι ωσάν κάποια ιεροτελεστία! Εντυπώσεις: Τα παλιά fofico ήταν πιο σκούρα στο χρώμα και πιο έντονα γευστικά, καθώς και πιο λεπτά σε πάχος. Τώρα είναι χοντροκομμένα θα έλεγα! Ωστόσο η γεύση προσιδιάζει την παλιά χωρίς να τη φτάνει βέβαια. Δεν ξέρω αν η εταιρεία παραγωγής αγόρασε μόνο τα δικαιώματα αλλά όχι και την παλιά καλή συνταγή που παραμένει οικογενειακό μυστικό!!!

Παρόλα αυτά τα απολαμβάνω έστω κι έτσι μετά από τόσα χρόνια!!!

edit: Παρατήρησα πως τα παλιά fofico είχαν μόνο φουντούκι και φυστίκι ενώ τα τωρινά έχουν επιπλέον και καλαμπόκι. Ίσως αυτό είναι που χαλάει λίγο την γεύση σε σχέση με τα παλιά fofico!
ακριβως οπως το λες ειναι στην γευση ειναι και περισσοτερο "λαδερα" απο τα παλια πολυ καλη κινηση της american snack - ohonos που οπως και να χει εχει το δε μπεστ τυρογαριδακι (jumbo γαριδαρες) επισης καλο το οτι προσπαθησαν να κανουν και την συσκευασια παρομοια στην αθηνα παντως τα παιρνουν με τις κουτες... δεν τα προλαβαινεις. αντε με το καλο και τα πονυ-ρα και ο τυροσουζας!!!
 
Είδα προχτές και νόμιζα ότι έκαναν πουλάκια τα μάτια μου. Συγκεκριμένα, είδα ότι υπάρχουν στη Μιχαλακοπούλου, στο περίπτερο ακριβώς μπροστά στα Starbucks! Σίγουρα υπάρχουν και αλλού!!!
 
Επειδή τα τιμήσαμε δεόντως σε προηγούμενη συνάντηση, να πω ότι είναι αρκετά καλά και ξυπνάνε "μνήμες"......

Σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν αυτά των παιδικών μας χρόνων, αλλά οκ - μην τα θέλουμε όλα δικά μας! ;)
 
Δεν τα είχα προλάβει παλιά για να ξέρω πως ειναι η γεύση,αλλά αν όντως είναι λαδερά,δεν θα μ'αρέσουν.
 
Στο χωριο παντως που μενω δεν ετυχε να φερουν μεχρι τωρα.Αν βρω να δοκιμασω θα πω και γω την γνωμη μου για την γευση γιατι τα ξεσκιζα εκεινα τα χρονια.
 
Επιτέλους πριν από καμιά 15ριά ημέρες κατάφερα και τα δοκίμασα!

Πραγματικά απέχουν αρκετά από τα παλιά και σε σχήμα, και σε "υφή", και σε γεύση, όμως από το τίποτα μία χαρά είναι..
 
Πίσω
Μπλουζα