johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.198
Και μόνο που συνοδεύεται με το ωραίο αυτό ρετρόκουτο παίρνει +1 από μένα. Καλόπαικτο.
:sealed: :sealed: :sealed: :sealed: :sealed: :sealed:DINO είπε:Το είχα ξεχάσει αυτό το thread, μαζί με το μηχάνημα, στη ντουλάπα! #)
Αχ αυτές οι ντουλάπες τι θησαυρούς κρύβουν...Το έλεγξες, λειτουργεί ακόμη;DINO είπε:Το είχα ξεχάσει αυτό το thread, μαζί με το μηχάνημα, στη ντουλάπα! #)
Σε νιωθουμε φιλε Ντινο.....DINO είπε:Πάρτε μερικές φωτος για να καταλάβετε το δράμα μου:
Κοιτα για τα ρετρομασινια δεν ξερω....DINO είπε:Τα κουτιά στο κάτω μέρος είναι τίγκα στα ρετρομασίνια...
Καψερέ τι τραβάς κι εσύ! Σε λυπάμαι! Το κάθετο Playstation δεν έχει κουτί;DINO είπε:Πάρτε μερικές φωτος για να καταλάβετε το δράμα μου:
:animlaugh:stayros είπε:Σε νιωθουμε φιλε Ντινο.....
....:burn:......"][/url]......."][/url]........"][/url]
Να δω που θα τα βάλεις κι εσύ!Κοιτα για τα ρετρομασινια δεν ξερω....
....αλλα,οτι κουτι γραφει LYRA,El Greco....εκει,μπορω να σου δωσω μια χειρα βοηθειας....."][/url]
Μπααα.... Που μυαλό τότε (1996-97) να το κρατήσω....johnny19818 είπε:Καψερέ τι τραβάς κι εσύ! Σε λυπάμαι! Το κάθετο Playstation δεν έχει κουτί;
Βρε δωσε εσυ και μην σε ανησυχει.....Χωροι υπαρχουν*!!!!!DINO είπε:Να δω που θα τα βάλεις κι εσύ!
Ωπα!Με φωναξε κανεις???stayros είπε:Βρε δωσε εσυ και μην σε ανησυχει.....Χωροι υπαρχουν*!!!!!
Ρωτα και μια ψυχη εδω μεσα....ξερει...εχω και δικα του πραγματακια.