Τεστ: Είστε εθισμένοι στα βιντεοπαιχνίδια??

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Plink
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ έπιασα 46% και αυτό δεν είναι καλό. Θα έπρεπε να ήταν πολύ παραπάνω. Εμ, δεν έχει επιλογές για MAC, αλλιώς θα του'ριχνα στο κεφάλι!

88% και μετα καηκε το τροφοδοτικο του υπολογιστή... πηρα καινουριο σημερα

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό θα πει καμμένος, Saulot... :diablotin:

Οντως, εγραφα το post (και ενα DVD) και παρεδωσε πνευμα... (και καηκε και το δισκακι προφανεστατα...)

Πηρα αυτο και μαλλον ξεμπερδαψα, θα ξερουμε το βραδυ.

I am 60% Video Game Addict.

Video games are a big portion of your life, maybe too big of a portion. They are not a means of social interaction, despite what you might think. Go outside.

Καλά τα πήγα σχετικά.... :D :D

pika.jpg

Δόξα τω Θεό, έχω μια χαρά κοινωνική ζωή, αλλά ΟΚ, δεν είναι να παίρνεις στα σοβαρά τα σχόλια του quiz. Toυλάχιστον πήρα καλή βαθμολογία και μου έβγαλε την εικόνα του Pikachu που τόσο λατρεύω. Pika, pika!

YΓ: Έπρεπε να έκαναν την ερώτηση "Ακούτε πιο πολύ το OST του Super Mario Galaxy απ' ότι την δισκογραφία των Metallica;". Θ' απάνταγα "Ναι". :P

63% και οτι εχω προβλημα στα videogames? Μαλλον πρεπει να καλεσω τον τυπο που το εφτιαξε σπιτι μου και να του κοπανησω ολα τα 2600 carts ενα ενα στο κεφαλι! Μετα να τον πιασω με αυτα του Odyssey 2, και στο τελος με αυτα του XBOX! Αν δεν του βγαλω 63% αναπηρια τοτε περιτρανα θα δεχτω τον αριθμο αυτο! :)

82% μια χαρά με βλέπω lol

52%. Πολύ κοντά στην πραγματικότητα!

51% μονο?? φαντασου να μην ειχα τρελα με τα games

54%

Ίσως 70% να ήταν πιο σωστό... :wait2:

84%........

LOL.....

Άκου αν έχεις χάσει γκόμενα για τον εθισμό σου στα παιχνίδια.

Έχω φάει μπόλικες χυλόπιτες και με έχουν χωρίσει πάνω από δύο.....

Γιατρέ μου υπάρχει ελπίς; :D

Yπάρχει λύση τέκνον μου: Να πιάσεις γκόμενα μέσω κάποιου MMORPG. :animlaugh:

Μπα, παντρεύτηκα και έκαψα και τη γυναίκα μου.

Προβλέπεται ένας σκληρός gaming χειμώνας.

Με fragαρε χτες το βράδυ παραπάνω...... Κλαψ.....Λυγμ......

Πρέπει να πάρω το αίμα μου πίσω.........

!

49%...καπου εκεί πρεπεί να είμαι πια..πριν λίγα χρόνια θα είχα σκοράρει παραπάνω...

πάντως δεν είδα ερώτηση που να λέει "είχατε ποτέ internet station δικό σας?" γιατί εμένα η δουλειά μου για ενάμιση χρόνο ήταν τα games!!

Ναι, εσύ όμως έβγαζες χρήματα από αυτό. Το θέμα είναι να το είχες και να μην έβγαζες χρήματα, για χόμπι δηλαδή. θα ξεπέρναγες το 100% :D

Μάλλον θα έπρεπε να αρχίσω να ανησυχώ λιγάκι με το... 91%, εεε??? :precry: :wait2:

Καθόλου! Ειδικά εσύ δικαιολογείσαι κι όλας λόγω θέσεως ;) . Δε θα επιτρεπόταν κάτι χαμηλότερο :D

I am 100% Video Game Addict.

You got a problem, man. You won’t find the answer to life in a video game. Turn off that console or computer, go outside and try some reality for a change.

Ορίστε!!! Πήρα το αίμα μου πίσω!!! :sure:

Είμαι η καλυτερότερη, σωστά;;;; :diablotin: :diablotin: :diablotin:

Παιδιά, εγώ έβγαλα 41%. Είναι λίγο, δεν είναι;

Πίσω
Μπλουζα