Τεχνητή νοημοσύνη: θα είναι κάποτε εφικτή;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πάντως, ακόμη και αν πάρει εξολοκλήρου δουλειές το A.I. την γραφιστική δεν μπορεί να την αναλάβει πλήρως. Χρειάζεται η έμπνευση και ο χαρακτήρας κάθε γραφίστα για να φτιάξει μια γραφιστική σελίδα. Επίσης και στη μουσική, που μπορείς πλέον να βγάλεις ολόκληρα τραγούδια με όλατα όργανα και φωνητικά με το A.I. Όμως δεν είναι το ίδιο όπως το να γράφεις εσύ και να παίζεις την μουσική. Βάζεις σε ένα τραγούδι την μελωδιά που έχεις μέσα στο μυαλό σου, παίζεις τα φυσικά όργανα, μπορεί να είσαι ικανός να τραγουδάς ή κάποιος άλλος. Αυτό είναι τέχνη ένα Α.Ι. δεν μπορεί να συγκριθεί.

Για τους προγραμματιστές, υποθέτω ότι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας που θα έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση και την καλή λειτουργία των υλοποιήσεων ΑΙ που έχουν βγει και θα βγούν. Μέχρι που θα το κάνει αυτό μόνη της η ΑΙ.... (=Judgement Day? ποιός ξέρει?).

Για τους μουσικούς, δυστυχώς, έχω πιο κακό προαίσθημα. Αν φορτώσω ότι μουσική έχει βγει ήδη, μου φαίνεται ότι οποιοδήποτε ΑΙ θα βγάλει πανεύκολα το επόμενο Χιτ, ή ακόμα και το επόμενο είδος μουσικής.
Όλες όλες 7 νότες είναι οι ριμάδες. Και καμιά 20αριά κλίμακες....
Εντωμεταξύ, υπάρχει και πάααααααααρα πολύυυυυ μεγάλο ΔΕΙΓΜΑ "υφιστάμενης" μουσικής. Δηλαδή υπάρχει άπειρο υλικό για να "εμπνευστεί" (ή αν θέλετε για να "αντιγράψει") η ΑΙ.....
... γνώμη μου...

Και δεν είναι φτιαγμένο απο επαγγελματίες οπου φτιάχνουν γραφικά στους υπολογιστές (που θα μπορούσαν να παραμετροποίησουν την ΑΙ έτσι ώστε να τους δώσει το καλύτερα αποτέλεσμα στα γραφικά).

Τελευταία επεξεργασία:
ΟΚ το βιντεακι, εικονα, χρωματα, γραφικα κτλ. Αλλα τα προσωπα δεν μου θυμιζουν αρχαιους Ελληνες. Ειδικα ο πολεμιστης με την πανοπλια, πολυ μπειμπυ φεις, ρε παιδι μου.
Σαν ασχετος με τα ΑΙ και τα τετοια, εχω μερικες αποριες.
1. Αντε και απολυσαμε τους προγραμματιστες. και πηγαν αυτοι να σπουδασουν τορναδοροι, μετα ποιος θα κωδικοποιει και θα προγραμματιζει την ΑΙ. Ποιος θα λαδωνει τις βαλβιδες της, ποιος θα γρασαρει τα ρουλεμαν της. Τεσπα ποιος, ρε παιδι μου, θα της δινει εντολη να γραψει καποιον κωδικα? Μονη της θα αποφασιζει, "ας γραψω μερικες χιλιαδες κωδικες, να τπαρχουν?
2. Θα μπορει η ΑΙ να μου περασει καποιες πιστες στα παιχνιδια μου? Κολαω στα Boss, ρε γμτ.
3. Αμα βαλω σπεσιαλ ΑΙ στην Σοφουλα που θα παρω απο Κωτσοβολο, θα μπορει να μου μαγειρευει κοκκινιστο κοτοπουλο με μπαμιες? Αλλα ναχει γευση του κοτοπουλου, απο το κοτετσι της μανας μου. Οχι αυτη την γευση αχυρου που εχει το κοτοπουλο απο το μαρκετ.
Αμα μου κανει, μερικες απλες δουλειες, ενταξει να παρω μια, να υπαρχει στο σπιτι. Εδω παμε για RTX 5090, στην ΑΙ θα κολησουμε? Ενα νεφρο θα φτασει η π[ρεπει να δωσω και την σπληνα?

Πίσω
Μπλουζα