Τεχνικός για Καμπίνα

Diogr

Retro Member
Joined
10 Σεπ 2013
Μηνύματα
182
Αντιδράσεις
37
Παίδες καλησπέρα. Γνωρίζει κανένας σας κάποιον τεχνικό για καμπίνες εντός Αττικής; Διότι αυτός που ξέρω για κάποιο λόγο δεν απαντάει σε τηλέφωνα και μυνήματα και εγώ επείγομαι να φτιαχτεί η καμπίνα όπου μερικά κουμπιά έχουν κολήσει κάτω και επίσης θέλω να αλλάξει έναν μοχλό με αυτόν που αγόρασα απο Ebay.
 
Υπάρχει ειδικός τεχνικός; Ένας κοινός ηλεκτρονικός δεν μπορεί να κάνει δουλειά;
 
καλησπερα τι ακριβως συμβαινει στειλε πμ .ευχαριστως να βοηθησω.
 
Έχω φιλαράκια που είναι ηλεκτρονικοί και ηλεκτρολόγοι αλλά το πρόβλημα παραμένει ότι δεν έχω το κλειδί για να ανοίξω το ταμπλό των κουμπιών, μου είπαν ότι οι τεχνικοί έχουν κάποιο "τρελοκατσάβιδο" που κάτι κάνουν και το ανοίγουν απο μέσα.

Στην φώτο σας δείχνω ότι δεν έχω το κλειδή για την κλειδαριά που είναι πάνω απο τα κουμπιά του 2ου παίχτη και επείσης πια κουμπιά του 1ου παίχτη μου έχουν κωλήσει

wtf1na.png
wtf1na.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
καλημερα εαν δεν κανω λαθος ,βγαζεις καλου κακου το παιχνιδι απο το ρευμα ,με προσοχη πηγαινεις ανοιγεις τρην πισω πορτα του παιχνιδιου.εκει που εχεις τα βελακια δεξια και αριστερα πρεπει να υπαρχουν μεντεσεδες με κλαπα που σφραγιζουν το ταμπλο,εαν δεν υπαρχουν και υσχιουν οι βιδες πηγαινε σε ενα σιδηροπωλειο η μαγαζι με εργαλεια ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΣΥΛΟΓΗγια βιδες με αστεροιδες κεφαλι, πιστευω θα βρεις λυση,προσοχη ομως στον κωνο της οθονης.
 
Δηλαδή το κλειδί που είναι πάνω στο ταμπλό με τα κουμπιά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση; Δεν κλειδώνει και ξεκλειδώνει το ταμπλό; Οι μεντεσέδες που λες είναι μέσα δηλαδή; Οι βίδες είναι σκουριασμένες και στρογγυλές απο πάνω (δεν έχουν γωνίες, ούτε χαραμάδα για να μπεί κατσαβίδι να τις ξεβιδώσει. Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφίες το μέσα μέρος να το δείτε και να μου πείτε τι να κάνω. Τι να προσέξω με την οθόνη; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση με την μετακίνηση του ταμπλό να πέσει η οθόνη ή κάτι τέτοιο;
 
το κλειδι οσο μπορω να το δω δεν εχει να κανει με το ανοιγμα του ταμπλο,οσο για την οθονη εαν εαν ειναι η παλια η αυθεντικη στο πισω μερος τελειωνει σε μια πλακετουλα τετραγωνη με καποια ρυθμιστηρια επανω της,σπαει το ιδιο ευκολα οπως ενα ποτηρι τουνερου ,επειδη βλεπω οτι την εχεις αναψει σιγουρα οτι κανεις καντο με μονωμενα γαντια ,πηγαινε πισω στο κουτι βγαλε μια φωτο προς το ταμπλο και θα σου πω για την συνεχεια.
 
Το λουκέτο που έχει το πάνελ των κοντρόλ είναι όντως λίγο περίεργη υπόθεση. Το πάνελ ολόκληρο είναι βιδωμένο με τις ασημί βίδες (λεγόμενες καρόβιδες) που είναι αριστερά και στα δεξιά. Τα κουμπιά δεν είναι καθόλου δύσκολο να αλλαχτούν αφού είναι βιδωμένα από κάτω λογικά με πλαστική ροζέτα. Εξίσου εύκολο να αλλαχτεί και το joystick. Δεν είναι σπουδαία δουλειά αν ανοιχτεί.
 
ΟΥΦ!!! Άντε να δω αν θα βγάλω τελικά άκρη!!!
 
Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον αγαπητό Telonio που ήρθε και μου άλλαξε τα κουμπιά της καμπίνας. Δεν έχω λόγια για το πόσο τον ευχαριστώ για τον χρόνο που σπατάλησε. Να είσαι πάντα καλά φίλε και εύχομαι σύντομα να βρείς και το φλιπεράκι που αναζητάς.
 
Πίσω
Μπλουζα