Τζουμάντζι - Jumanji (1995)

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.924
"Τζουμάντζι" είναι το όνομα ενός ασυνήθιστου επιτραπέζιου παιχνιδιού, που η κάθε ζαριά του φέρνει τους παίκτες του αντιμέτωπους με τους κινδύνους μιας ανεξερεύνητης ζούγκλας, η οποία, στην κυριολεξία, ζωντανεύει. Στο "Τζουμάντζι" λοιπόν, ο 'Αλαν, γιος βιομηχάνου σε μια μικρή πόλη του Νιού Χαμπσάιρ, ανακαλύπτει το παιχνίδι και πείθει τη φιλενάδα του να παίξουν. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο 'Αλαν "ρουφιέται" μέσα στην ζούγκλα, από την οποία θα τον βγάλουν, 26 χρόνια αργότερα, δύο άλλοι παίκτες, συνεχίζοντας την παρτίδα που είχε αρχίσει εκείνος στο παρελθόν...

πηγή

Συμπαθητική ταινία η οποία μου άρεσε περισσότερο όταν την είδα τότε παρά αν την έβλεπα σήμερα. Έχει ωραία εφέ για την εποχή. Το επιτραπέζιο πάντως θα μπορούσε άνετα να έχει κυκλοφορήσει.

Προβολή συνημμένου 99695

http://www.youtube.com/watch?v=yLyXEQPuLJo
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρκετα καλη ταινια βλεπεται ευχαριστα ακομη και σημερα.
 
Πράγματι, συμφωνώ με τον Αίαντα.

Από τα πράγματα που μου έμειναν και με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω ως σινεφίλ, δε θυμάμαι μέχρι τότε να είχα δει ταινία με την ίδια ιστορία!....

Τη θεωρώ αρκετά ποιοτική κι επίσης έχει μεγάλο replayability value & αυτή!
 
Πολύ μου άρεσε αυτή η ταινία, για παιδιά είναι πολύ απολαυστική. Και φυσικά θυμάμαι να θέλω απελπισμένα το επιτραπέζιο αυτό και να αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάπου!
 
Tα χριστουγεννα κυκλοφορει στους κινηματογραφους το JUMANJI ΙΙ και αυτη την φορα δεν εχουμε να κανουμε με επιτραπεζιο αλλα με videogame.Για περισσοτερες λεπτομερειες δειτε το παρακατω trailer.

 
perlastar είπε:
Πολύ μου άρεσε αυτή η ταινία, για παιδιά είναι πολύ απολαυστική. Και φυσικά θυμάμαι να θέλω απελπισμένα το επιτραπέζιο αυτό και να αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάπου!

Το επιτραπέζιο αυτο υπάρχει στο ebay, το αναζήτησα αρκετές φορες μπας και πετύχω καλή τιμη αλλα όχι, ειναι σπάνιο θαρρω..

* 70€ ένα γαλλικό, και 140€ και 230€ δυο γερμανικά, αυτά...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ηταν πολυ εντυπωσιακη ταινια αλλα με ξενερωνουν οι ιστοριες που εχουν αυτο το τελος (οσοι το θυμουνται καταλαβαινουν τι εννοω). Θυμιζω παντως οτι η ταινια ειχε ηδη ενα σικουελ, το Zathura, με αλλο ενα επιτραπεζιο, διαστημικης θεματολογιας αυτη τη φορα.

Παντως το τρειλερ τα σπαει ;)
 
Πίσω
Μπλουζα