Τηλεκάρτες ΟΤΕ - Urban legends

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rygar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ SITE! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ?

Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαία γιατί υποδηλώνουν πως φωνάζεις και γιατί είναι και κουραστικά στο διάβασμα.

Όσον αφορά τις ανταλλαγές υπάρχει σχετικό υποφόρουμ στο οποίο μπορείς να ποστάρεις :) Διάβασε όμως πρώτα και τους εκεί κανονισμούς http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?10340-%CA%E1%ED%EF%ED%E1%F2-%C1%ED%E1%F1%F4%E7%F3%E7%F2-%C1%E3%E3%E5%EB%E9%F9%ED

..να ανταλλαξουμε εμπειριες,αν θες..

λοιπον..σταματα τη συλλογη απο τηλεκαρτες! :D

Αφού ξεθάφτηκε το θέμα, ας προσθέσω έναν ακόμα μύθο που κυκλοφορούσε για λίγο καιρό (τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο ανθρώπων).

Την περίοδο που οι τηλεκάρτες απέκτησαν ημερομηνία λήξης, (το 2000-1 περίπου) γνωστός γνωστού έλεγε πως είχε τάχα πληρώσει "χάκερ" ή κράκερ για να του βρει τον τρόπο που δουλεύουν αυτές οι κάρτες, και αν υπάρχει τρόπος να τις ξαναγεμίσει με το γνωστό προγραματάκι που κυκλοφορούσε τότε (Είχε στήσει και καλά επιχείρηση που πουλούσε υποτίθεται τις ξαναγεμισμένες κάρτες).

Μετά από πολύ έρευνα είχε ανακαλύψει ότι το τσιπάκι όταν έφτανε την ημερομηνία λήξης καίγονταν/καταστρέφονταν και το μηχάνημα δεν την αναγνώριζε, και πως αυτό το τσίπ το έφτιαξαν για να σταματήσουν την επαναφόρτιση.

Ακόμα αναρωτιέμαι αν μου έλεγε αλήθεια...

don dokken είπε:
..να ανταλλαξουμε εμπειριες,αν θες..λοιπον..σταματα τη συλλογη απο τηλεκαρτες! :D
Συμφωνώ απόλυτα!! ΟΙ τηλεκάρτες αποδείχτηκαν μεγάλη φούσκα σαν το χρηματιστήριο!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
don dokken είπε:
..να ανταλλαξουμε εμπειριες,αν θες..λοιπον..σταματα τη συλλογη απο τηλεκαρτες! :D
Συμφωνώ απόλυτα!! ΟΙ τηλεκάρτες αποδείχτηκαν μεγάλη φούσκα σαν το χρηματιστήριο!!!

Αναφέρθηκε και σε παλαιότερο μήνυμα (οινόπνευμα και μετά κατάψυξη), η απορία μου όμως παραμένει:

Ποίος :shtup: έβγαλε από το μυαλό του τη παραπάνω "πατέντα"; Για όνομα του Θεού, θυμάμαι ένα παιδί στη γειτονιά μου το είχε κάνει και άφησε τη κάρτα μέσα στη κατάψυξη για μια εβδομάδα! Φυσικά και δεν γέμισε η κάρτα και απογοητεύτηκε.

Nassos83 είπε:
Αναφέρθηκε και σε παλαιότερο μήνυμα (οινόπνευμα και μετά κατάψυξη), η απορία μου όμως παραμένει:Ποίος :shtup: έβγαλε από το μυαλό του τη παραπάνω "πατέντα"; Για όνομα του Θεού, θυμάμαι ένα παιδί στη γειτονιά μου το είχε κάνει και άφησε τη κάρτα μέσα στη κατάψυξη για μια εβδομάδα! Φυσικά και δεν γέμισε η κάρτα και απογοητεύτηκε.
Όταν το πρωτο άκουσα αυτό ρώτησα έναν γείτονα υπάλληλο του ΟΤΕ ο οποίος μου είπε οτι ισχύει αυτή η πατέντα !!!!

Oχι δεν το δοκίμασα :P

Να φανταστώ ο γείτονας-υπάλληλος του OTE είχε PhD από το ΜΙΤ; :D :P

A δεν ξέρω! :D

Mάλιστα (ξέχασα να το αναφέρω παραπάνω) έπρεπε λέει να βάλεις το λευκό οινοπνευμα, οχι το μπλε.

Το 1992-1993 περίπου μου είχαν πει ότι η κάρτα ξαναγεμίζει αν την περάσεις πάνω από το μηχάνημα που διαβάζει τις τιμές των προϊόντων στο σουπερ μάρκετ. Δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω ποτέ, μιας και δεν είχα τόσο θάρρος με κάποιον/α ταμία για να ζητήσω κάτι τέτοιο! :P

Ναι που ξέρεις μπορεί να γινόταν κάτι σαν το εμφύτευμα που πήγε να σκανάρει στο μηχάνημα του ταμείου η πράκτορας Scully και το μηχάνημα τά'παιξε. :rofl:

Για όσους/όσες δεν κατάλαβαν ή δεν θυμούνται, είναι στο επεισόδιο X Files - Duane Barry.

Πίσω
Μπλουζα