Ειδικά οι 90ς διαφημιστικές είναι εξαιρετικές και κάλλιστα θα μπορούσαν να αναρτηθούν στο μενού ρετρο διαφημίσεις και στις αντίστοιχες υποενότητες (π.χ., brooklyn - ρετρό τσίχλες, ΟΠΑΠ - ρετρό Προπο, ΠΙΜΙ - ρετρό σούπερ μάρκετ κλπ.)
Μπορεί αυτές να μου αρέσουν περισσότερο γιατί έχω και μανία με τις παλιές διαφημίσεις και ναι θα μπορούσαν να μπουν στα αντίστοιχα θέματαΕιδικά οι 90ς διαφημιστικές είναι εξαιρετικές και κάλλιστα θα μπορούσαν να αναρτηθούν στο μενού ρετρο διαφημίσεις και στις αντίστοιχες υποενότητες (π.χ., brooklyn - ρετρό τσίχλες, ΟΠΑΠ - ρετρό Προπο, ΠΙΜΙ - ρετρό σούπερ μάρκετ κλπ.)
Φανταστικές! Όπως είδατε διαθέτω περισσότερες κοινωνικού περιεχομένου, παρά διαφημιστικές. Σε άλλη φάση θα ανεβάσω και το β άλμπουμ με τοποθεσίες, μουσεία κλπ.Οι διαφημιστικές γενικά είναι οι πιο ωραίες τηλεκάρτες
Αααα…να άλλο ένα κοινό μας στοιχείο!Μπορεί αυτές να μου αρέσουν περισσότερο γιατί έχω και μανία με τις παλιές διαφημίσεις και ναι θα μπορούσαν να μπουν στα αντίστοιχα θέματα
Εγώ βρίσκω ζελατίνες για τηλεκάρτες στα max stores πάμφθηνα και είναι αρκετά καλές.Εσύ έχεις υπερσυλλογή!! Όντως είναι δύσκολο να βρεθούν θήκες με σκληρές ζελατίνες. Οι Κινεζουριές που πουλάνε τώρα σχίζονται εύκολα
Ενδιαφέρον, γιατί θέλω να αλλάξω τις παλιές αρκετά σκληρές ζελατίνες γιατί κολλάνε στις κάρτες.Εγώ βρίσκω ζελατίνες για τηλεκάρτες στα max stores πάμφθηνα και είναι αρκετά καλές.
Θα τις βρεις εδώ:Ενδιαφέρον, γιατί θέλω να αλλάξω τις παλιές αρκετά σκληρές ζελατίνες γιατί κολλάνε στις κάρτες.
Το θέμα είναι ότι μοιάζουν με αυτές που ήδη έχω οπότε πρέπει να τις δω από κοντά...Θα τις βρεις εδώ:
OEM ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑΣ 10 ΘΕΣΕΙΣ 21Χ30 10ΑΔΑ < Καρτοθήκες | Max Stores
OEM ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΗΛΕΚΑΡΤΑΣ 10 ΘΕΣΕΙΣ 21Χ30 10ΑΔΑ < Καρτοθήκες | Max Storeswww.maxstores.gr
Είναι πολύ καλές σε ποιότητα όμως θέλουν αρκετή προσοχή στο πως κόβεις τα πλαστικά από τις τρυπούλες που έχουν για να μπουν στο ντοσιέ, γιατί σε εκείνο το σημείο σχίζονται εύκολα αν δεν κοπούν σωστά.
Είναι λίγο σκληρές αλλά πιστεύω όχι τόσο όσο οι παλιές. Κολλάνε πολύ λίγο μετά από 1-1,5 χρόνο που τις έχω βάλει αλλά δεν κάνουν κανένα πρόβλημα στην κάρτα.Το θέμα είναι ότι μοιάζουν με αυτές που ήδη έχω οπότε πρέπει να τις δω από κοντά...