Τηλεπαρουσιάστριες ΕΙΡΤ / ΕΡΤ / ΕΤ1

bernard.c

RetroDB Feeder
Joined
26 Νοέ 2007
Μηνύματα
3.256
Αντιδράσεις
973
ΕΙΡΤ (1966-75), ΕΡΤ (1975-88 ), ΕΤ1 (1988-σήμερα)


Πρεμιέρα: Τετάρτη 23/2/1966



RetroDB:



ΕΙΡΤ -
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/ΕΙΡΤ'>http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/ΕΙΡΤ


ΕΡΤ - http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/ΕΙΡΤ



ΕΤ1 -
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/ΕΤ1


site:
http://www.ert.gr/ertae

Αναφέρομαι στις (συνήθως) πολύ αγαπητές από το κοινό κυρίες (ή δεσποινίδες) οι οποίες παρουσίαζαν το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών.

Απαραίτητα προσόντα για την θέση αυτή αποτελούσαν η καθαρή άρθρωση, ο σωστός χειρισμός της Ελληνικής γλώσσας, η ωραία παρουσία, η ωραία φωνή, ενώ και η γνώση ξένων γλωσσών πρέπει επίσης να ήταν ένα προσόν απαραίτητο.

ΕΡΤ, 1966 - 1990

Οι παρουσιάστριες του προγράμματος (ή τηλεπαρουσιάστριες όπως συχνά αποκαλούνταν από τους θεατές) εμφανίζονταν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα - πρώτη εμφάνισις (!!) πραγματοποιούνταν αμέσως μετά την έναρξη του προγράμματος, όπου και γινόταν πλήρης αναγγελία των εκπομπών μέχρι τη λήξη του το βράδυ. Από εκεί και ύστερα, οι τηλεπαρουσιάστριες εμφανίζονταν κάποιες φορές κατά τη διάρκεια του προγράμματος για να προαναγγείλουν την επόμενη εκπομπή - δεν εμφανίζονταν απαραίτητα πριν την κάθε εκπομπή, αλλά συνήθως προηγούνταν μιας ζωντανής εκπομπής (όπως οι ειδήσεις), μίας ζωντανής μετάδοσης (πχ αθλητικός αγώνας) ή μίας "σπουδαίας" ταινίας ή σειράς. Κατά τη διάρκεια του prime-time (21.00-23.00) που παρακολουθούσε και ο περισσότερος κόσμος σίγουρα έκαναν τουλάχιστον μία εμφάνιση, με αποτέλεσμα όλοι να τις παρατηρούν και να σχολιάζουν όσον αφορά ντύσιμο - χτένισμα - ομιλία - χαμόγελο - αγγλική/γαλλική προφορά!

Η ιδιωτική τηλεόραση, 1990 - σήμερα

Οι παρουσιάστριες του προγράμματος είναι συνυφασμένες στη συνείδηση των τηλεθεατών με την ΕΡΤ, καθώς τα ιδιωτικά κανάλια (με εξαίρεση το MEGA τους πρώτους μήνες λειτουργίας του) δεν υιοθέτησαν το "θεσμό" αυτό με την κλασική έννοια του όρου. Αντίθετα, αυτό που έκαναν MEGA και ANT1 για κάποια χρόνια ήταν η παρουσίαση των προγραμμάτων μόνο του prime-time στις 21.00 (μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων) και ειδικά όταν ακολουθούσε μία πρεμιέρα ξένης ταινίας (λχ "Τηλεοπτική πρεμιέρα στο MEGA"). Η παρουσίαση όμως αυτή ήταν πλέον πιο εντυπωσιακή, με προβολή στιγμιότυπων της σειράς/ταινίας που ακολουθούσε και την προβολή της παρουσιάστριας για λίγα μόνο δευτερόλεπτα στην αρχή και στο τέλος (κατά τη διάρκεια ακουγόταν μόνο η φωνή της και προβαλλόταν το βίντεο). Για αυτές τις περιστάσεις μάλιστα, ο ΑΝΤ1 χρησιμοποιούσε πολύ συχνά φιναλίστ των Καλλιστείων τα οποία διοργάνωνε. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα παρουσιαστριών στο MEGA, ειδικά της πρώτης περιόδου - όποιος θυμάται παρακαλώ ας τα αναφέρει. Επίσης, όποιος θυμάται ας αναφέρει ονόματα παρουσιαστριών στον ΑΝΤ1 - αν δεν κάνω λάθος, μεταξύ άλλων ήταν και η Ελίνα Κέφη.

Οι παρουσιάστριες όμως που έχουν μείνει στη μνήμη των τηλεθεατών και τα ονόματα των οποίων είναι γνωστά στον κόσμο ήταν οι τηλεπαρουσιάστριες των δύο κρατικών καναλιών, από το ξεκίνημα της τηλεόρασης (1966) μέχρι περίπου το 1990 (όπου με το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης ατόνησε ο "θεσμός" στην Ελλάδα). Σε αυτές λοιπόν θα επικεντρωθούμε στο thread.

Ιστορική αναδρομή: (παρακαλώ για τη βοήθειά σας όπου μπορείτε)

1η περίοδος (1960 - 1970):

Α΄ Πειραματικός Σταθμός Τηλεοράσεως της ΔΕΗ - Θεσσαλονίκη, 25η ΔΕΘ - Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 1960, 8μμ:

picture.php


1. Έλσα Παπαστεργίου (ΔΕΗ, 1960)

Η πρώτη παρουσιάστρια της Eλληνικής τηλεόρασης, ήταν η Έλσα Παπαστεργίου (νυν Λίτσα Φωκίδου). Σύμφωνα με το βιβλίο του Στάθη Βαλούκου "Ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης" (2008 ), "ως εκφωνήτρια των εκπομπών επιλέχτηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη, Έλσα Παπαστεργίου, επειδή κρίθηκε πως είχε ωραία σκηνική παρουσία και άρθρωση..."

Με τα λόγια

"Εδώ ο Πρώτος Πειραματικός Σταθμός Τηλεοράσεως Ελλάδος. Στο στούντιο εισέρχεται ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής" η Έλσα Παπαστεργίου έγραψε μία ιστορική στιγμή στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης.

picture.php


Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από το βιβλίο του Γιώργου Δάμπαση "Την εποχή της τηλεόρασης" (2002) και απεικονίζει τις "πρώτες συνεσταλμένες εκφωνήτριες της Ελληνικής τηλεόρασης στο στούντιο της Θεσσαλονίκης".

picture.php


Οι εκπομπές του πειραματικού σταθμού τηλεοράσεως της ΔΕΗ κράτησαν για 22 ημέρες και έπειτα ο σταθμός έκλεισε.

ΕΙΡ - Αθήνα - Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 1966, 6.30μμ:

picture.php


2. Ελένη Κυπραίου (ΕΡΤ, 1966 - )

Η ηθοποιός-δημοσιογράφος Ελένη Κυπραίου ήταν η πρώτη "επίσημη" διδάξασα. Το πρόσωπό της ήταν το πρώτο που κατέγραψε η κάμερα του ΕΙΡ στην ιστορική επίσημη πρεμιέρα των πειραματικών εκπομπών τηλεόρασης την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 1966.

picture.php


picture.php


Με τα λόγια

“Καλησπέρα σας. Από σήμερα το Εθνικόν Ιδρυμα Ραδιοφωνίας καθιερώνει το νέο του βραδυνό ωράριο για τις τεχνικές δοκιμές του Πειραματικού πομπού τηλεοράσεως…”, η Ελένη Κυπραίου έμεινε για πάντα στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης.

picture.php


Δυστυχώς, προφανώς δε σώζεται το βίντεο της πρώτης εκπομπής, καθώς η ΕΡΤ έχει ξαναγυρίσει (!!) την πρώτη εκφώνηση προγράμματος με την Ελένη Κυπραίου κάποια χρόνια αργότερα (στα πλαίσια της εκπομπής-αφιέρωμα "Έτσι ξεκινήσαμε πριν 14 χρόνια..." το 1980 - αυτά συμβαίνουν μόνο στην ΕΡΤ!). Αυτή η "αναπαράσταση" της πρώτης εκπομπής σώζεται από την ΕΡΤ και προβλήθηκε στην 1η εκπομπή του "Σε χρόνο TV" το 2005, στην οποία η κα. Κυπραίου ήταν και καλεσμένη στο στούντιο. Ακολουθούν οι φωτογραφίες της αναπαράστασης:

picture.php


picture.php


picture.php


Τέλος, οι επόμενες φωτογραφίες είναι της Ελένης Κυπραίου από την εκπομπή του 2005:

picture.php


picture.php


Οι πρώτες τηλεπαρουσιάστριες του ΕΙΡ (1966-1970)

3. Αλέκα Μαβίλη

Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία της.

4. Σόνια Ζωίδου

Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία της.

Σύμφωνα με το site "Ο Ερευνητής της Βέροιας" (http://lefobserver.blogspot.com/search?q=%CE%91%CE%B3%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%85),

"στο τέλος του 1965, δηλαδή πριν εκπέμψει επίσημα η ελληνική τηλεόραση, το Ελληνικό Ίδρυμα Τηλεόρασης (ΕΙΡ) προκήρυξε διαγωνισμό για τη πρόσληψη τηλεπαρουσιαστριών, όπου έλαβαν μέρος περίπου 800 κοπέλες. Από τις προσληφθέντες, τον πρώτο χρόνο της τηλεόρασης, εκτός από την Ελένη Κυπραίου (βλ. παραπάνω), ξεχώρισαν η Αλέκα Μαβίλη και η Σόνια Ζωίδου. Όλες αυτές οι πολύ καλές παρουσιάστριες, όμως ήταν –ας πούμε- πολύ συνεσταλμένες και δε προκαλούσαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών".

Όποιος θυμάται άλλα ονόματα παρουσιαστριών των πρώτων χρόνων του ΕΙΡ - ας βοηθήσει.

Ακολουθούν οι τηλεπαρουσιάστριες του ΕΙΡΤ/της ΕΡΤ από τις αρχές/τα μέσα της δεκαετίας του 1970 - Ρίτα Ασημακοπούλου και Μακώ Γεωργιάδου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε Bernard οι φωτο που παραθετεις και ειναι στο imageshack δεν τις βλεπουμε για καποιο λογο :(

Θα σε παρακαλουσα για τετοια ντοκουμεντα,να χρησιμοποιεις την Gallery.

To imageshack,ανα τακτα χρονικα διαστηματα τραβαει "σκουπες" και ειναι κριμα να χαθουν θησαυροι...

thanx in advance!
 
Wally είπε:
Φιλε Bernard οι φωτο που παραθετεις και ειναι στο imageshack δεν τις βλεπουμε για καποιο λογο :( Θα σε παρακαλουσα για τετοια ντοκουμεντα,να χρησιμοποιεις την Gallery.

To imageshack,ανα τακτα χρονικα διαστηματα τραβαει "σκουπες" και ειναι κριμα να χαθουν θησαυροι...
Έκανα την αλλαγή - οι φωτογραφίες περνούνται στην Gallery εύκολα και γρήγορα!
 
2η περίοδος (1970 - 1980):

Οι τηλεπαρουσιάστριες του ΕΙΡΤ/της ΕΡΤ (1970-1980)

picture.php


picture.php


5. Ρίτα Ασημακοπούλου

Η "σοβαρή".

Παρουσιάστρια του ΕΙΡΤ (μετέπειτα ΕΡΤ) της δεκαετίας του '70.

Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία της από εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με το site "Ο Ερευνητής της Βέροιας" (βλ. παραπάνω), η Ρίτα Ασημακοπούλου σήμερα ασχολείται με τα "κοινά" στο Δήμο Πεντέλης.

Ήταν καλεσμένη και μίλησε για την εμπειρία της στην ΕΡΤ στην προτελευταία εκπομπή της πρώτης σεζόν του "Σε χρόνο TV" το καλοκαίρι του 2005.

Φωτογραφίες της από την εκπομπή του 2005 θα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό.

6. Μακώ Γεωργιάδου

Παρουσιάστρια του ΕΙΡΤ (μετέπειτα ΕΡΤ) της δεκαετίας του '70.

Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία της από εκείνη την εποχή.

Η Μακώ Γεωργιάδου ανέλαβε επίσης, εκτός από την αναγγελία προγράμματος, και την παρουσίαση του Φεστιβάλ Τραγουδιού της EUROVISION, δηλαδή από την παρουσίαση των βίντεο κλιπ των εθνικών συμμετοχών πριν το διαγωνισμό, μέχρι βεβαίως τη συνοδεία της Ελληνικής αποστολής και την ηχητική μετάδοση τη βραδιά του διαγωνισμού.

Φωτογραφίες της από επετειακό αφιέρωμα στο διαγωνισμό τραγουδιού της EUROVISION από το 1976 θα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό.

picture.php


(το σήμα του ΕΙΡ μέσα στο λογότυπο της EUROVISION - από το βιβλίο του Γιώργου Κάρτερ "Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση" (2004))

Ακολουθούν οι τηλεπαρουσιάστριες της ΕΡΤ από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980 - Νάκυ Αγάθου και Κέλλυ Σακάκου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η πρώτη περίοδος (1966-1970) ανανεώθηκε με νέα στοιχεία και φωτογραφίες παραπάνω
 
ChristosM είπε:
Bravo Bernard κανεις καταπληκτικη δουλεια!
ChristosM, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

Ξέρεις, όσο ψάχνω στα αρχεία μου, τόσο ανακαλύπτω περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες και έτσι εμπλουτίζω τα κείμενα.

Θεωρώ ότι ένας "φόρος τιμής" σε αυτές τις γυναίκες με τις οποίες μεγαλώσαμε έπρεπε να γίνει από το συγκεκριμένο forum.
 
Η δεύτερη περίοδος (1970-1980) ανανεώθηκε με νέα στοιχεία και φωτογραφίες παραπάνω
 
3η περίοδος (1975 - 1986):

Οι τηλεπαρουσιάστριες της ΕΡΤ (1975-1986)

picture.php


Δύο ήταν οι βασικές εκφωνήτριες προγράμματος την περίοδο αυτή στην ΕΡΤ - η Νάκυ Αγάθου και η Κέλλυ Σακάκου.

10. Νάκυ Αγάθου (ΕΡΤ, 1967 - 1988/89)

Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, η οποία ξεκίνησε την εκφώνηση προγραμμάτων λίγο πριν την έναρξη της δεκαετίας του '70 και σταμάτησε λίγο μετά τα μέσα της δεκαετίας του '80.

picture.php


Σύμφωνα με το site "Ο Ερευνητής της Βέροιας" (βλ. παραπάνω), "τα πράγματα άλλαξαν στην τηλεόραση, όταν οι υπεύθυνοι έδωσαν την ευκαιρία στη νεαρή Νάκυ Αγάθου να ενημερώνει κι αυτή τους τηλεθεατές όσον αφορά το πρόγραμμα. Έγινε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για τον αντρικό πληθυσμό και ταυτόχρονα προκαλούσε μεγάλη ζήλεια στις γυναίκες τηλεθεάτριες. Ήταν μια φινετσάτη και πανέμορφη γυναίκα, πρωτοπόρος στη παρουσίαση προγραμμάτων. Ο αισθησιασμός που εξέπεμπε αυτή η γυναίκα, ήταν το κάτι άλλο και μπορούμε να πούμε ότι έμεινε στην ιστορία για τον τρόπο που ενημέρωνε για το πρόγραμμα. Με το θηλυκό και ταυτόχρονα προκλητικό της στυλ, δημιούργησε «ορκισμένους» φίλους και εχθρούς. Κατά καιρούς είχαν ακουστεί πάρα πολλά, για το πόσα γράμματα λάβαινε καθημερινά από θαυμαστές της που ήθελαν να την παντρευτούν."

picture.php


(φωτογραφία της Νάκυ Αγάθου από τις αρχές της δεκατίας του 1970)

Το site "Ο Ερευνητής της Βέροιας" συνεχίζει:

"Τον Απρίλιο του 1969, η Ελληνική Εταιρία Προγραμμάτων Τηλεόρασης του Σπύρου Σπυρίδου, διοργάνωσε διαγωνισμό με απονομή βραβείων για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Στο τομέα της ψυχαγωγίας πρώτευσε ο Νίκος Μαστοράκης, στους δημοσιογράφους ο Φρέντυ Γερμανός, ενώ πρώτη σε δημοτικότητα στους παρουσιαστές με μεγάλη διαφορά, αναδείχθηκε η Νάκυ Αγάθου, αφήνοντας πίσω της "ιδρωμένους" μεγάλα ονόματα της εποχής, όπως τη Σάσα Μανέτα, την Εύα Ιωαννίδου, το Στάθη Γαβάκη, το Νίκο Μπουγά, την Αιμιλία Υψηλάντη κλπ."

Συνέχεια από το site "Ο Ερευνητής της Βέροιας":

"Όλη τη δεκαετία του 1970 η ξανθιά παρουσιάστρια – πάντα με το ίδιο τρομερό της στυλ- ενημέρωνε τους τηλεθεατές για το τι θα παρακολουθήσουν, μαζί με την Κέλλυ Σακάκου (βλ. παρακάτω).

Το 1987 εμφανίστηκε στη ταινία του Χάρρυ Κλυν "Made in Greece", στην οποία υποδύθηκε τον εαυτό της.

Η Νάκυ Αγάθου ποτέ δεν απασχόλησε τη κοινή γνώμη με τη προσωπική της ζωή όσο ήταν "σταρ", ενώ δεν ξανακούσαμε το παραμικρό για αυτήν από τότε που αποσύρθηκε από τη τηλεόραση."

picture.php


(φωτογραφία της Νάκυ Αγάθου από το 1982)

11. Κέλλυ Σακάκου (ΕΡΤ, 1974(?) - 1992)

Παρουσιάστρια της ΕΡΤ, η οποία πρέπει να ξεκίνησε την εκφώνηση προγραμμάτων γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '70 και σταμάτησε λίγο μετά την έναρξη της δεκαετίας του '90.

(συνεχίζεται...)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άντε, πότε συνεχίζεται;; Κι αυτό έμεινε πίσω!
 
kaly13 είπε:
Άντε, πότε συνεχίζεται;; Κι αυτό έμεινε πίσω!
Έμεινε πίσω λόγω αλλαγών στο forum "Μέρες Τηλεόρασης" (δεν κάναμε και λίγες αλλαγές...)

Θα είναι κοντά σας σε λίγες μέρες πάλι... :)
 
stam1370 είπε:
... ο ανταγωνισμός με τις νεότερες ήταν πλέον μεγάλος (Δάφνη Μπόκοτα, Ολίνα Ξενοπούλου...), άρα έπρεπε να υπάρξει "ανανέωση"!!!
Συμφωνώ απόλυτα stam1370 με αυτά που γράφεις - κι εγώ έτσι το ερμηνεύω.

Και αν θυμάμαι καλά, οι τρεις (τότε) καινούργιες (Μπόκοτα, Ξενοπούλου, Σωτηροπούλου) πρέπει να ξεκίνησαν γύρω στο 1987 (θυμάμαι το TV3 (1986-1988 ) να έχει αφιέρωμα). Την χρονιά μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε επίσης και από το βιβλίο της Μπόκοτα με τα απομνημονεύματά της.

Πάντως από το 1987 και μέχρι το 1989/90 (ξεκίνημα των ιδιωτικών) όπου χάθηκε το μονοπώλιο της ΕΡΤ και η επικέντρωση των τηλεθεατών στα 2 κρατικά κανάλια, ο ανταγωνισμός ("ίντριγκα"/"παρασκήνιο") στην ΕΡΤ ήταν έντονος, τουλάχιστον μεταξύ των καινούργιων (αυτό το επιβεβαίνει και η Μπόκοτα στο βιβλίο της). Δεν ξέρω όμως αν υπήρχε και "ανταγωνισμός" μεταξύ καινούργιων και παλιών ή αν υπήρχε διαφοροποίηση μεταξύ των δύο ομάδων και σεβασμός προς τις "παλαιότερες".
 
bernard.c είπε:
(Μπόκοτα, Ξενοπούλου, Σωτηροπούλου)
Μπράβο bernrd.c!!! Έσπαγα το κεφάλι μου ΠΟΙΑ ήταν η τρίτη της "ομάδας"!!!!!

Και ένα στοιχείο που θυμάμαι: Σε κεντρικό δελτίο της εποχής, παρουσιάζονταν και οι τρεις με "συνέντευξη" ζωντανά στο στούντιο!!!
 
bernard.c είπε:
(Μπόκοτα, Ξενοπούλου, Σωτηροπούλου)
Μπράβο bernard.c!!! Σωτηροπούλου!!! Έσπαγα το κεφάλι μου ΠΟΙΑ ήταν η τρίτη της "ομάδας"!!!!!

Και ένα στοιχείο που θυμάμαι: Σε κεντρικό δελτίο της εποχής, παρουσιάζονταν και οι τρεις με "συνέντευξη" ζωντανά στο στούντιο!!!
 
stam1370 είπε:
Και ένα στοιχείο που θυμάμαι: Σε κεντρικό δελτίο της εποχής, παρουσιάζονταν και οι τρεις με "συνέντευξη" ζωντανά στο στούντιο!!!
Σοβαρά? Απ' ότι φαίνεται είχε δοθεί (για κάποιο λόγο) μεγάλη δημοσιότητα τότε στο ξεκίνημα των τριών...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bernard.c είπε:
Σοβαρά? Απ' ότι φαίνεται είχε δοθεί (για κάποιο λόγο) μεγάλη δημοσιότητα τότε στο ξεκίνημα των τριών...
Σοβαρότατα. Και πρέπει να ήταν το '86, γιατί θυμάμαι μπλέ φόντο από πίσω (αυτό που "τρυπούσαν" -το εφέ "τρύπημα" εννοώ- για να βγαίνουν οι φωτό πίσω από τους παρουσιαστές -σαν το βίντεο "ΕΡΤ-2 '86"-), και τον πλατύ "πάγκο" που είχε η (Ε(Ρ)Τ) στις ειδήσεις (όπως το βίντεο "ΕΡΤ '82", αλλά χωρίς το "ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" πίσω από τους παρουσιαστές).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
stam1370 είπε:
Σοβαρότατα. Και πρέπει να ήταν το '86, γιατί θυμάμαι μπλέ φόντο από πίσω (αυτό που "τρυπούσαν" -το εφέ "τρύπημα" εννοώ- για να βγαίνουν οι φωτό πίσω από τους παρουσιαστές -σαν το βίντεο "ΕΡΤ-2 '86"-), και τον πλατύ "πάγκο" που είχε η (Ε(Ρ)Τ) στις ειδήσεις (όπως το βίντεο "ΕΡΤ '82", αλλά χωρίς το "ΕΡΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" πίσω από τους παρουσιαστές).
Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που καταθέτεις (όπως πάντα! ;) ) φίλε stam1370!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bernard.c είπε:
Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που καταθέτεις (όπως πάντα! ;) ) φίλε stam1370!
..Αν δεν ήταν το '86 η συνέντευξη, θα ήταν '87 αλλά σίγουρα ΠΡΙΝ τον "ενιαίο φορέα" (ΕΤ). Φλασιά, γιατί το '86 ΔΕΝ είχα έγχρωμη τιβί...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα