thanos75
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 1.834
Πραγματικά super retro και απίστευτη φωτογραφία. Μερικά σχόλια και από εμένα:bernard.c είπε:Τ Ε Λ Ε Ι Ο ! ! ! ! ! ! !
Είσαι γίγαντας!!
Δεν το πιστεύω ότι βρήκες τέτοια ομαδική φωτογραφία!!!
:thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
Και τώρα σχόλια:
- Η Σάσα Μανέττα (με δύο "τ" απ' 'οτι βλέπω) (με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία όλων, αν δεν κάνω λάθος, στην ΥΕΝΕΔ) είναι καθισμένη μπροστά και δεξιά (όπως βλέπουμε την φωτογραφία). Αυτό είναι βέβαιο.
- Η Ελένη Πάσσου (με δύο "σ" - αυτό το είχαμε επιβεβαιώσει από μικρό αρθράκι στο TV3 από τον φίλο ertfan) πρέπει να είναι αυτή που είναι όρθια και αριστερά (όπως βλέπουμε την φωτογραφία). Μοιάζει αρκετά.
- Η Όλγα Παπαιωάννου πρέπει να είναι αυτή που είναι όρθια και στη μέση (όπως βλέπουμε την φωτογραφία). Μοιάζει αμυδρά, αλλά είναι και η μόνη που είναι μελαχροινή. Καλά το είχε επισημάνει το μέλος thanos75 ότι η συγκεκριμένη παρουσιάστρια της μετέπειτα ΕΡΤ2 είχε ξεκινήσει από τις μέρες της ΥΕΝΕΔ, προ του 1982...
- Η Μαίρη Χαραλαμπάκη πρέπει να είναι αυτή που είναι όρθια και δεξιά (όπως βλέπουμε την φωτογραφία). Δυστυχώς δεν τη θυμάμαι, πρέπει να σταμάτησε την εκφώνηση προγράμματος πριν τις αρχές της δεκαετίας του '80 (που είναι και οι πρώτες μου μνήμες...) Τη θυμάται κανείς από τις μέρες της ΥΕΝΕΔ;
Και τέλος (και το καλύτερο μου φαίνεται!!):
- Η Ράνια Πέτσα σαν όνομα δεν μου λέει τίποτα. Στην πρώτη ανάγνωση μάλιστα σκέφτηκα ότι θα πρέπει να σταμάτησε εκείνα τα χρόνια. Βλέποντας όμως την φωτογραφία, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι πρόκειται για την Ράνια Μιχελή, την οποία θυμόμαστε οι περισσότεροι από την ΕΤ1 στις αρχές της δεκαετίας του '90, αλλά που με ένα καταπληκτικό βίντεο του ChristosM από το 1982 (!), μας γνώρισε το γεγονός ότι η καριέρα της συγκεκριμένης παρουσιάστριας είχε ξεκινήσει από την ΥΕΝΕΔ!! Το πρώτο όνομα εντωμεταξύ συμπίπτει (Ράνια), επομένως, η Ράνια Μιχελή ξεκίνησε την καριέρα της στην ΥΕΝΕΔ, αλλά με το όνομα Ράνια Πέτσα! Και βεβαίως πρόκεται για αυτή που είναι καθισμένη μπροστά και αριστερά (όπως βλέπουμε την φωτογραφία).
Τι να πω φίλε FORD231? Τέλεια, SUPER-ρετρό φωτογραφία από το 1977! Χίλια ευχαριστούμε!
ΥΓ Θα ανεβάσεις και το εξώφυλλο του περιοδικού κάποια στιγμή; Και ακόμα πιο σημαντικό: άλλες φωτογραφίες και κείμενα από το εν λόγω τεύχος;
- Εννοείται πως η Ράνια Πέτσα είναι η Ράνια Μιχελή, μοιάζει εξάλλου εξαιρετικά και το πιστοποιεί άλλωστε και το video του Christos M. Πάντως ως στιχουργός έγραψε τραγούδια με το επίθετο Μιχελή. Προσέξτε πάντως μια σύμπτωση: Και η Σάσα Μανέττα και η Ράνια Μιχελή υπήρξαν τηλεπαρουσιάστριες στο ιδιο κανάλι και επιπλέον έγραψαν στίχους επαγγελματικά. Αυτό θα πει παράλληλοι βίοι. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω πως τη Ράνια Μιχελή τη θυμάμαι σαν παρουσιάστρια μόνο την περίοδο της ΥΕΝΕΔ (μέχρι το 1982), καθώς και στην ΕΤ1 από το 1991 και μετά. Πιστεύω πως μετά την αλλαγή σε ΕΡΤ 2 και για κάποια χρόνια (δηλαδή από το 1982 έως και το 1991 ) δεν εμφανιζόταν στο "γυαλί"
- Τη Μαίρη Χαραλαμπάκη τη θυμάμαι αμυδρά. Θυμάμαι πάντως πως είχε πολύ λεπτή και κάπως "νιαουριστή" - αρκετά χαρακτηριστική δηλαδή-φωνή. Υποψιάζομαι πως θα "κόπηκε" κατά τις αλλαγές που έγιναν στα τέλη του 81.
- Εννοείται bernard πως ταυτοποίησες πολύ σωστά όλες τις παρουσιάστριες στη φωτογραφία
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: