Τι έκδοση SNES κονσόλα είναι αυτή?

morfeas-dsl-

Retro Member
Joined
25 Ιουν 2010
Μηνύματα
135
Αντιδράσεις
5
Καλησπερα. Θα ηθελα να αγορασω μια snes κονσολα που βρηκα αλλα δεν ξερω τι εκδοση ειναι? Γνωριζει κανεις? Ευχαριστω
 
Αυτο το "Power Station" αρχικα μου εκανε για πολυ μουφα αλλα τελικα μαλλον πρεπει να ειναι legit. Δεν ξερω ποια εκδοση ειναι αυτη ... καποιος αλλος ισως ξερει καλυτερα. Που την βρηκες?
 
Κανονικη PAL εκδοση ειναι.
 
αθηνα, σφραγισμενη αλλα επειδη οπως ειπε ο daytime κολλησα στο power station ειπα να ρωτησω :)

Λετε να ειναι γερμανικο? Thnx!
 
Αυτην ακριβως εχω και εγω. Ειναι η Γερμανικη εκδοση, την οποια φερνανε επισημα οι τοτε αντιπροσωπειες (itochu/nortec). Φαινεται να ειναι σε εξαιρετικη κατασταση, θα σου προτινα σιγουρα να το αγορασεις εαν στο δινουνε σε λογικη τιμη.
 
65 ευρω μου το δινουνε, λογικη τιμη νομιζω. Ωραια ευχαριστω πολυ ::)
 
Είναι η Γερμανική έκδοση, αυτή που κυκλοφόρησε επίσημα στη χώρα μας από τη Νόρτεκ. Ίσως να κυκλοφόρησε και από την Itochu αλλά μέχρι να δω αυτοκόλλητο επιφυλάσσομαι. Πρέπει να είναι από τα τελευταία μοντέλα διότι πίσω από το κουτί διαφημίζει παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μες στο 1996, Yoshi's Island και Super Mario Kart Classics.
 
Αυτήν ακριβώς την έκδοση SNES έχω και εγώ και το είχα αγοράσει (αν θυμάμαι καλά) το 1997... Θυμάμαι πως μαζί με το Γερμανικό είχε και Ελληνικό βιβλιαράκι οδηγιών και πίσω από το δικό μου κουτί (το έχω ακόμα) θυμάμαι σίγουρα πως διαφημίζει πιο παλιά παιχνίδια (Super Mario World, The Legend Of Zelda: A Link To The Past, Super Soccer, F-Zero και 1-2 ακόμα). Εκείνη την εποχή είχε αναλάβει η Nortec ή είχαμε ακόμα Itochu;
 
Η Nortec ανέλαβε κάπου στις αρχές ή τα μέσα του καλοκαιριού το 1997. Το Turok 1 είναι το τελευταίο παιχνίδι που έχω με αυτοκόλλητο της Itochu στο κουτί (αγορασμένο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, κάπου μέσα στον Mάρτιο) και το επόμενο που είχα αγοράσει είναι το Goldeneye το οποίο βγήκε τέλη καλοκαίριου και έχει αυτοκόλλητο της Nortec.
 
Το δικο μου ειναι το donkey kong 1 pack, το πηρα γιορτες Δεκεμβρη 1994 και ητανε αυτη η εκδοση. Εφερνε και η Itochu "Γερμανικα" παιχνιδια.. Καποια μαλιστα, ητανε "κλειδωμενα" στα Γερμανικα, και ηθελε μερικα reset η κασετα ωστε να παει στις επιλογες γλωσσας.
 
Getta Robo είπε:
Το δικο μου ειναι το donkey kong 1 pack, το πηρα γιορτες Δεκεμβρη 1994 και ητανε αυτη η εκδοση. Εφερνε και η Itochu "Γερμανικα" παιχνιδια.. Καποια μαλιστα, ητανε "κλειδωμενα" στα Γερμανικα, και ηθελε μερικα reset η κασετα ωστε να παει στις επιλογες γλωσσας.
Ουπς...τώρα το είδα αυτό. Τι εννοείς ότι ήταν κλειδωμένα?? Μπορεί να είμαστε εκτός θέματος αλλά με ενδιαφέρει αυτό που λες.

Όσο για την Itochu, ναι και αυτή εισήγε μόνον Γερμανικές κονσόλες (ίσως και ορισμένες Ισπανικές) διότι ταίριαζε απόλυτα ο μετασχηματιστής με τις πρίζες της Ελλάδος και εν συνεπεία όλης της Ευρώπης. Με εξαίρεση πάντα τους άγγλους που δε θεωρούνται Ευρωπαίοι και τα κάνουν όλα ανάποδα (μίλια, ίντσες, δεξιοτίμονα οχήματα). Ο μετασχηματιστής της αγγλικής κονσόλας είναι διαφορετικός και δε με ξαφνιάζει καθόλου. Μάλιστα, ξαφνιάζομαι που οι άγγλοι χρησιμοποιούν Pal παιχνίδια και δεν έχουν τα NTSC της Αμερικής που είναι το πρότυπό τους.... :animlaugh:
 
Kαι εγω πρωτη φορα ακουω για κλειδωμενα παιχνιδια.

Για πες μας αν θυμασαι καποιο κλειδωμενο και τι επρεπε να κανεις για να παιξει.
 
"Κλειδωμενο" μεσα σε εισαγωγικα, καποια SNES παιχνιδια, με εσωτερικη μπαταρια ολα, ειχανε ως πρωτη γλωσσα τα Γερμανικα. Θυμαμαι πολυ συγκεκριμενα το Yoshi's island μιας και ητανε το τελευταιο οπου μου ειχε συμβει. Ολο το παιχνιδι ητανε στα Γερμανικα, και επρεπε να κανω μερικα resets το SNES μου ωστε να ξεκινησει στην οθονη επιλογη γλωσσας. Απο οτι καταλαβαινω, μιας και τα παιχνιδια που περναμε ητανε απο την Γερμανικη αγορα, ειχανε και την γλωσσα γυρισμενη στα Γερμανικα. Αν και ειχε αρκετες Ευρωπαικες γλωσσες, μεταξυ αυτων φυσικα και τα αγγλικα, καποια παιχνιδια ξεκινουσανε στα Γερμανικα.

Αν και τα περισσοτερα παιχνιδια ητανε ειτε στα αγγλικα (πχ Zelda), ειτε αγγλικα/Γερμανικα (πχ Maximum Carnage), υπηρξαν επισης παιχνιδια με ΜΟΝΟ Γερμανικο κουτι, και την γνωστη Ελληνικη φωτοτυπια για οδηγιες μεσα. Αυτο συνεχιστηκε 101% μεχρι ΚΑΙ το gamecube.
 
Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες για τη Γερμανική γλώσσα. Πολλοί ήταν εκείνοι οι τίτλοι που κυκλοφόρησαν από τον Itochu και ήταν γερμανικοί, όμως όλοι τους είχαν τα αγγλικά ως επιλογή της γλώσσας. Τώρα αυτό που λες, πραγματικά δε μου έχει συμβεί ποτέ.
 
Συγγνώμη, αλλά κάνοντας reset την κονσόλα έβγαινε επιλογή γλώσσας????

Δεν υπήρχε ήδη κάπου στο menu του παιχνιδιού η επιλογή γλώσσας?
 
Κανονικα, οταν ξεκινας ενα παιχνιδι πρωτη φορα, σου βγαζει την οθονη επιλογης γλωσσας. Αυτη η οθονη δεν ξαναβγαινει, εκτος και αν κανεις μερικα resets το μηχανημα. Σε καποια παιχνιδια ομως, παντα εργοστασιακα καινουργια απο την nortec, η γλωσσα ηταν γυρισμενη στα Γερμανικα.
 
Το αγορασα τελικα :) . Itotchu μεν αλλα μεσα ειχε και φυλλαδιο νορτεκ που προμοταρε καποια παιχνιδια.
 
Εξαιρετικη αγορα. Ποσο σου κοστισε αν επιτρεπεται; Ειχε το καταστημα δευτερο μηχανημα η αλλες κονσολες γενικοτερα;
 
Οπως γραφω και στην προηγουμενη σελιδα βγηκε στα 65 ευρω :) . Οχι δυστυχως ο πωλητης δε διεθεται αλλες κονσολες :(

ΥΓ. εαν ενδιαφερει καποιον μπορω την πεμπτη να τα σκαναρω τα φυλλαδια και να τα ανεβασω
 
Πολυ καλη τιμη για το μηχανημα, και εξαιρετικη η ιδεα σου για την σαρωση τουν φυλλαδιων. Οποτε μπορεις, ανεβασε τα εδω :)
 
Πίσω
Μπλουζα