Τι έχουν απογίνει τραγουδιστές/στριες του 60-70

leykh

RetroActive
Joined
7 Ιαν 2010
Μηνύματα
323
Αντιδράσεις
32
Παρακολουθούσα σήμερα μια ταινία με την Βλαχοπούλου που τραγουδούσε η Μαρίνα.Και αναρωτήθηκα τι να έχουν απογίνει τραγουδίστριες/στες όπως η Μαρίνα, η Τάμμυ, η Έλενα(μα τι κακό να μην έχουν επώνυμα τότε) ο Τζόν Τίκης, η Sophie απο τους New Hopes, ο Tony Pinelli κ.α που τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλό. Ελπίζω να μην έχει ξαναανοιχτεί αυτό το θέμα...
 
Πάρα πολύ ωραίο θεμα και ελπίζω να βρούμε μια άκρη τι έγιναν αυτες οι πανέμορφες φωνές των συγκροτημάτων των 60s-70s μιας και αυτές τις μέρες με έχει πιάσει και ακούω συνεχεία τραγούδια

απο εκείνες εποχές και είχα την ίδια απορία, τι απεγιναν άραγε...




Για δες εδώ αγαπητή leykh...

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?21484-%D3%F7%E5%F4%E9%EA%E1-%EC%E5-60s-amp-70s

Δυστυχώς κατάλαβα μιας και δεν πήρα απάντηση απο κάποιον συντελεστή μέσα απο το φόρουμ οτι μάλλον είναι παντελώς αδιάφορη η εποχή εκείνη και η θεματολογία του φόρουμ καλύπτει 80's-90's μόνο.

Πόσο με στεναχωρεί αυτό,το ότι δεν πήρα απάντηση αλλα και γιατί πραγματικά και αυτή η εποχή έχει να μας πει και να μας δώσει πολλά και για μένα είναι μια απο τις εποχές που θα ήθελα να είχα γεννηθεί!!
 
circleag είπε:
Πάρα πολύ ωραίο θεμα και ελπίζω να βρούμε μια άκρη τι έγιναν αυτες οι πανέμορφες φωνές των συγκροτημάτων των 60s-70s μιας και αυτές τις μέρες με έχει πιάσει και ακούω συνεχεία τραγούδια απο εκείνες εποχές και είχα την ίδια απορία, τι απεγιναν άραγε...
Αν δεν ενδιαφέρει χρονολογικά το θέμα, δεν θα πάρουμε απαντήσεις!Όμως είδα θέμα σχετικα με ηθοποιούς, πολύ παλιότερους του '70 το οποίο είχε και τρομερή απήχηση!Νομίζω το ρετρό δεν έχει να κάνει μόνο με τις δεκαετίες '80-'90.Όπως και να έχει όμως, δεν θα ήταν ωραίο να μας πει κάποιος τι έχουν γίνει αυτοί οι άνθρωποι?? #)
 
Έχω την εντύπωση ότι [edit]να επιβεβαιώνουμε πάντα τις φήμες[/edit]. Εϊχε αποσυρθεί απο το τραγούδι για πάαααρα πολλά χρόνια, αλλά πριν λίγα που είδα μια εκπομπή και εμφανιζόταν είχε ακόμη πολύ καλή φωνή και ήταν συμπαθέστατη.

Κι εγώ στους ρετρό του 60 και 70 ανήκω ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πιστευω οτι σε τετοιες αποριες, ο ειδικοτερος να φωτισει ειναι ο Μαστορακης. Ελπιζω καποια στιγμη να γραψει ενα βιβλιο για την αχαρτογραφητη Ελληνικη καλλιτεχνικη ιστορια απο τα μεσα του 60 μεχρι μεσα του 70...
 
επισης οι Χριστινα, Μαριαντζελα,Ληδα και Σπυρος
 
Η Τάμυ πέθανε;Όχι δα! Την είδα πριν μερικές μέρες, στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς μου! Κι αν είχε πεθάνει, θα το είχα πληροφορηθεί από την κόρη της, την Τζωρτζίνα Καραχάλιου. Εγώ την είδα, γερασμένη μεν, με πολλά παραπάνω κιλά, αλλά μια χαρά.
 
Όχι ρε παιδιά! Μια χαρά είναι η γυναίκα! Αφού είχε βγεί και στη Μελέτη, εξ αφορμής της συμμετοχής της κόρης στον εθνικό τελικό της Γιουροβίζιον και ήταν μια χαρά! Αξιαγάπητη!
 
Παιδιά, έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές: Σας παρακαλούμε, όταν ανακοινώνετε ειδήσεις (ειδικά) θανάτου, πάντα να βάζετε πηγές. Πάντα!

Έγινε επεξεργασία στο μήνυμα του φίλου Elephadas, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις! :)

Συνεχίζουμε κανονικά και ontopic!

Ευχαριστώ! :flower:
 
Ωχ συγγνώμην, την πάτησα. Ξεχνάω ότι το Retromaniax δεν είναι ένα μικρό φορουμάκι που το διαβάζουν πέντε άτομα, οπότε πρέπει να προσέχω τι γράφω. Ωστόσο, αν και κατακόκκινος από ντροπή (έχετε δει κόκκινο ελέφαντα? :) ) καταχαίρομαι που έκανα λάθος και μακάρι να παραμείνει λάθος για πολλές δεκαετίες ακόμη.
 
Μα να την πεθάνεις τη γυναίκα, τη στιγμή που είναι μια χαρά και μάλιστα εγώ τη βλέπω τακτικότατα! Ίσα ίσα είναι σε καλή φάση!
 
Η Tαμμυ ειναι μια χαρα. Το ιδιο και η Ελενα η οποια δεν σταματησε το τραγουδι ποτε. Τραγουδουσε μεχρι προσφατα σε πιανο μπαρ και σε ξενοδοχεια οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο. Πλεον εχει παρει συνταξη και μενει στο Λαγονησι. Η Χριστινα απ'οτι ξερω πηρε τιμιτικη συνταξη γιατι αντιμετωπιζει προβλημα υγειας.

Η Ελενα εχει σελιδα στο facebook "Elena Rozanna Efstathiadou" και η Ταμμυ "Tammy karahaliou"
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Μαρίνα έχει επίσης σελίδα στο facebook (Μαρίνα Αδαμοπούλου Μακρή) και είναι πολύ φιλική και...λαλίστατη με τους εκεί "φίλους" της. Κατά καιρούς τραγουδάει, στις 30-11-2013, ήταν προγραμματισμένη μια εμφάνισή της στον "Μαγεμένο αυλό" στο Παγκράτι. Είχε παίξει και σαν ηθοποιός στις δεκαετίες 80-90 σε διάφορα σήριαλ.

Σπύρος-Λήδα: Η Λήδα (Χαλκιαδάκη) εμφανίζεται σπάνια αλλά δίνει το παρόν σε αντίθεση με τον Σπύρο (Βλασσόπουλο) που ασχολείται αποκλειστικά με την επιχείρησή του (πασίγνωστο και πολύ καλό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας)
 
Πίσω
Μπλουζα