paulochelao24
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 4.804
"Thriller" η αφήγηση του Vincent Price όλα τα φράγκα στο κομμάτι (και το ίδιο το τραγούδι όλα τα λεφτά βέβαια)
Υπέροχο track Fuzzylogic, σκοτεινό μελωδικό. Έτοιμος είμαι τώρα να φύγω. Goodbye.FMQ-waiting.
Σύμφωνα με την Wikipedia, είναι ο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Κάπου ανάμεσα σε 50 και 70 εκατομμύρια αντίτυπα."Thriller" η αφήγηση του Vincent Price όλα τα φράγκα στο κομμάτι (και το ίδιο το τραγούδι όλα τα λεφτά βέβαια)
Ναι. Ειναι για «φεύγα» το κομμάτι.Υπέροχο track Fuzzylogic, σκοτεινό μελωδικό. Έτοιμος είμαι τώρα να φύγω. Goodbye.
Electric Light Orhestra - Daybreaker (1973)
Είναι σουπεράκι. Ψυχεδελικό, background vocals, φέρνει και σε Bowie η χροιά του τραγουδιστή.Ναι. Ειναι για «φεύγα» το κομμάτι.
Ο ρυθμός με το τύμπανο στα πρώτα λεπτά ειναι ρέκβιεμ.
Πάμε να τον θαψουμε φαση…..
Απ' τις πιο ωραίες μου στιγμές στο φόρουμ είναι όταν μεσάνυχτα αποκαμωμένη απ' την κούραση της ημέρας μπαίνω στο "τι ακούω απόψε" κι ανακαλύπτω ότι ο Blue Max έχει ανέβασει κάτι σε old slow jam! Η τέλεια χαλάρωση!
Το ξεχώρισα από την πρώτη φορά που το άκουσα. Αν και την λέξη "αγαπημένο" την γράφω συχνά όταν πρόκειται για ένα τραγούδι που μου αρέσει, το συγκεκριμένο είναι περισσότερο από αγαπημένο. Υπερ-αγαπημένο να το πω?Απ' τις πιο ωραίες μου στιγμές στο φόρουμ είναι όταν μεσάνυχτα αποκαμωμένη απ' την κούραση της ημέρας μπαίνω στο "τι ακούω απόψε" κι ανακαλύπτω ότι ο Blue Max έχει ανέβασει κάτι σε old slow jam! Η τέλεια χαλάρωση!
Aretha Franklin - George Benson - Love All the Hurt Away (1981)