Τι ακούω απόψε ...

Φοβερή μπάντα, υπέροχο το sirens. Έχω έναν αδελφικό φίλο που τους ακούει όσα χρόνια τον ξέρω, από όταν γύρναγε με το skate και έκανε γκράφιτι στους τοίχους, μέχρι σήμερα, πιστός. Μου αρέσει αυτό, το σέβομαι.

David Bowie - China Girl (1983)

 
Φοβερή μπάντα, υπέροχο το sirens. Έχω έναν αδελφικό φίλο που τους ακούει όσα χρόνια τον ξέρω, από όταν γύρναγε με το skate και έκανε γκράφιτι στους τοίχους, μέχρι σήμερα, πιστός. Μου αρέσει αυτό, το σέβομαι.

David Bowie - China Girl (1983)

Ναι, είναι πολύ καλή μπάντα. Κι εγώ τους ακούω από την εφηβεία. Κάποια πράγματα, όσο και να αλλάζεις, μπορεί να σου έχουν μιλήσει τόσο βαθειά μέσα σου, ώστε να σε συγκινούν πάντα
 
Απ' τα πιο δυνατά συναισθηματικά κομμάτια πιστεύω αυτό εδώ των Journey ... "Mother, Father" απ' το αριστούργημα με τον τίτλο "Escape":

"Οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 48 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ παγκοσμίως πλησιάζουν τα 90 εκατομμύρια" wiki

Σούπερ μπάντα που μάλλον την προσπέρασα στα 80s (ήμουν βαρύ μέταλλο τότε). Tους ξανα-γνώρισα όμως από την σύζυγο που ακούει Journey. :thumbdown:

Pet Shop Boys - Rent (1987)


I love you, you pay my rent...
 
Τους θυμάστε τους Live εκεί αρχές δεκαετίας 90; Το Mental Jewelry που κυκλοφόρησε τέλη 1991 νομίζω απ' τα πιο ωραία άλμπουμς εκείνης της περιόδου,σε παραγωγή Jerry Harrison των Talking Heads

 
priest-ram it down
ενώ το έχω (το CD) πολλά χρόνια δεν του έδωσα την προσοχή που του αρμόζει, ο ΚΚ και o Tipton πραγματικά κάνουν τις κιθάρες τους να τραγουδούν και ο Halford σε μεγάλη φόρμα!
 
Μεσάνυχτα- Μαντώ
Μουσική : Μαντώ , στίχοι : Ναταλία Γερμανού
Από τον Δίσκο "Αισθήσεις" του 1992 (και όχι 1993 που αναγράφεται στην περιγραφή)
 
30 χρόνια από το album "Η δική μας η αγάπη" (1993) σε μουσική Στέφανου Κορκολή
Σε παρένθεση η αρίθμηση των τραγουδιών στο CD (το 11 μόνο στο cd)
Α1 (1) Η Δική Μας Η Αγάπη
Α2 (2) Σ' Αγαπώ Για Αυτό Που Είσαι
Α3 (3) Ποτέ Μη Ξεχνάς
Α4 (4) Λαβύρινθος
Α5 (5) Η Νύχτα Πέφτει
Β1 (6) Φυλάκισε Με
Β2 (7) Όταν Θα Με Ξαναδείς
Β3 (8) Να Με Προσέχεις
Β4 (9) Δεν Με Νοιάζει
Β5 (10) Σε Θέλω
(11) Η Δική Μας Η Αγάπη (Acoustic Version)

Στίχοι :
Α1 έως Α5 (1-5) Εύη Δρούτσα
Β1 έως Β3 (6-8) Ηρώ Τριγώνη
Β4 έως Β5 (9-10) Κώστας Τριγώνης





 
Έβαλα λάθος φάκελο στο στικ και σήμερα (τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα) το πρόγραμμα μου είναι αρκετά vintage. Μια χαρά. Καλημέρα.

Στίχοι: Βασίλης Σπυρόπουλος & Πάνος Παπαδούκας
Μουσική: Κώστας Γιαννίδης


Σοφία Βέμπο - Πόσο Λυπάμαι (1939)

 
Πίσω
Μπλουζα