Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Επέστρεφα πριν λίγο σπίτι με το αυτοκίνητο και άκουγα έναν τοπικό σταθμό της πόλης. Κάποια στιγμή έπαιξε ένα τραγούδι που το ύφος του με πήγε πολύ πίσω, στα φοιτητικά μου χρόνια, όταν τις μικρές ώρες λίγο πριν κοιμηθώ άκουγα Love Radio και Galaxy. Μπήκα στο shazam να βρω το κομμάτι και έκπληκτη διαπίστωσα ότι είναι πολύ καινούργιο, μόλις 4 χρόνων! Με μάγεψε η μελωδία κι από την ώρα που μπήκα σπίτι ήδη το έχω ακούσει άλλες δυο φορές. (άραγε να το έχει βάλει και κάποιος άλλος εδώ; δεν το έχω πετύχει μέχρι στιγμής)

Jack Savoretti - What More Can I Do? (2019)

Επέστρεφα πριν λίγο σπίτι με το αυτοκίνητο και άκουγα έναν τοπικό σταθμό της πόλης. Κάποια στιγμή έπαιξε ένα τραγούδι που το ύφος του με πήγε πολύ πίσω, στα φοιτητικά μου χρόνια, όταν τις μικρές ώρες λίγο πριν κοιμηθώ άκουγα Love Radio και Galaxy. Μπήκα στο shazam να βρω το κομμάτι και έκπληκτη διαπίστωσα ότι είναι πολύ καινούργιο, μόλις 4 χρόνων! Με μάγεψε η μελωδία κι από την ώρα που μπήκα σπίτι ήδη το έχω ακούσει άλλες δυο φορές. (άραγε να το έχει βάλει και κάποιος άλλος εδώ; δεν το έχω πετύχει μέχρι στιγμής)

Jack Savoretti - What More Can I Do? (2019)

Πολύ ωραίο τραγούδι, ακούγεται συχνά στο ράδιο.

Black Slate - Amigo (1980)

Καλημέρα (με ένα από τα ανίκητα της Bajar).

Έλα μόνος μου ποστάρω, θα σταματήσω λέμε... :D

Franco Micalizzi - Sadness Theme (The Visitor OST 1979)

@Blue Max Kαλημέρα. Γιατί παραπονιέσαι; εδώ είμαστε! (μεταξύ διαδικτύου και μαγειρέματος).
Σε παρόμοιο mood βάζω κάτι από (καυτές) διακοπές για όσους από εμάς ακόμη τις ονειρεύονται.

Γιώργος Θεοδοσιάδης - Hors d'Oeuvres * (Καυτές Διακοπές OST -1976)

* Μου κάνει εντύπωση που στον δίσκο ο τίτλος του κομματιού έχει λάθος ορθογραφία (euvres αντί oeuvres) γιατί νομίζω πως εκείνες τις εποχές πρόσεχαν πολύ τα ορθογραφικά έστω και σε ξενόγλωσσο κείμενο.

(Αλήθεια τώρα, δεν μοιάζει με soundtrack από giallo; )

Πίσω
Μπλουζα