Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.897
Υπέροχο, από τις αγαπημένες μου μπάντες.Air Supply - Making love out of nothing at all
Peter Kater · R. Carlos Nakai - Recognition (2001)
Υπέροχο, από τις αγαπημένες μου μπάντες.Air Supply - Making love out of nothing at all
Αιώνες είχα να το ακούσω..thank u
Εξαιρετικό.Eternal Eclipse - Hypernova
(Αποψινό μου εύρημα…)
Θες να μας ταράξεις Λεωνίδα. Αχ, μεγάλωσα με αυτά.
Ωραίο γυαλί ηλίου ο τυχοδιώκτης Ρ) Ρομαντικό θέμα μεν, ψυχοπλακωτική μουσική για μένα δε. Τις όμορφες μέρες δεν άκουσα..
Στο repeatΕξαιρετικό.
Ψυχοπλακωτική όχι τόσο σε μένα, περισσότερο ρομαντική και νοσταλγική.Ωραίο γυαλί ηλίου ο τυχοδιώκτης Ρ) Ρομαντικό θέμα μεν, ψυχοπλακωτική μουσική για μένα δε. Τις όμορφες μέρες δεν άκουσα..
Συνδέομαι μ αυτά τα κομμάτια μέσω ακουσμάτων των γονιών μου…όχι άμεσα..γιαυτό γίνομαι λίγο ξινούλα με τα υπερσιροπιασμένα μελόΨυχοπλακωτική όχι τόσο σε μένα, περισσότερο ρομαντική και νοσταλγική.
Δήμητρα Γαλάνη - Ξέρω δε θα 'ρθεις (1984)
Δεν έχει να λέει σιγά, γούστα είναι αυτά. Εγώ τα λατρεύω. Όσο τίποτα.Συνδέομαι μ αυτά τα κομμάτια μέσω ακουσμάτων των γονιών μου…όχι άμεσα..γιαυτό γίνομαι λίγο ξινούλα με τα υπερσιροπιασμένα μελό
δεν εχετε δει την ταινια; να την δειτεΩραίο γυαλί ηλίου ο τυχοδιώκτης Ρ) Ρομαντικό θέμα μεν, ψυχοπλακωτική μουσική για μένα δε. Τις όμορφες μέρες δεν άκουσα..
Κάποια εννοείται μου αρέσουν ανεξαρτήτως, αλλά τα προηγούμενα δεν μου κάνουν κλικ. Όπως είπες γούστα ειν´ αυτά..καλό ξημέρωμα σε όλα τα ρετρο νυχτοπούλιαΔεν έχει να λέει σιγά, γούστα είναι αυτά. Εγώ τα λατρεύω. Όσο τίποτα.
Ένα τελευταίο για καληνύχτα.
Γιάννης Σπανός - Μοναξιά (1971)
Την εχω δει, δεν είναι του τύπου μου απλά..δεν εχετε δει την ταινια; να την δειτε
ειστε αγριο θηλυκο ,γιαυτοΤην εχω δει, δεν είναι του τύπου μου απλά..
Super