Φλας μπακ…μ έστειλες…καιρό είχα να το ακούσω..πολύ ιδιαίτερο..
(Νομίζω πως και με σένα έχω αρκετές κοινές προσλαμβάνουσες…δε νομίζω να έχουμε μεγάλη ηλικιακή διαφορά)
Γιώργος Ζαμπέτας & Γωγώ Θεοδώρου "Χαλάλι σου" (Ολόκληρος ο δίσκος)
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.ogdoo.gr/diskografia/di...skos-tou-giorgou-zampeta-me-ti-gogo-theodorou
Το 1981 κυκλοφόρησε από τη μικρή εταιρεία General Gramophone ένας δίσκος με έντεκα συνθέσεις του Γιώργου Ζαμπέτα, με ερμηνεύτρια την Γωγώ Θεοδώρου και τίτλο «Χαλάλι σου». Οι στίχοι ήταν σε εννιά τραγούδια της Κατερίνας Πανάγου, ενώ από ένα τραγούδι υπέγραφαν η Βαρβάρα Τσιμπούλη και ο Νίκος Παρασκευόπουλος.
Μπουζούκια έπαιξαν ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Χρήστος Νικολόπουλος.
Τα τραγούδια του δίσκου:
1)Χαλάλι σου
2)Εγώ ακόμα σ’αγαπώ
3)Απαγορεύεται
4)Μαύρες τουλίπες
5)Δυο αετοί (στίχοι Νίκου Παρασκευόπουλου)
6)Πόσο λυπάμαι
7)Έχω μια αγάπη στην καρδιά
8)Στου χωρισμένου την αυλή
9)Στα κάτω τα Πετράλωνα
10)Χωρισμός
11)Στα καφενεία (Βαρβάρα Τσιμπούλη)
12)Στο φίλο μου (Οργανικό)
Η μικρή, σχετικά, δισκογραφική της διαδρομή ξεκίνησε το 1966, τραγουδώντας το χασάπικο του Χρήστου Κιούση «Ξεχασμένο το λιμάνι το παλιό», με τη συνοδεία του Χρήστου Βαμβακά στα σεκόντα, που κυκλοφόρησε σε δίσκο 45 στροφών από τη μικρή εταιρεία «ΝΙΚΟΦΩΝ» (ΝΙΚ-118)
Στην άλλη πλευρά
ΨΙΛΟΜΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΕΤΑ [ΜΙΧ.ΒΙΟΛΑΡΗΣ-ΜΑΙΡΗ ΖΑΡΑΓΚΑ]
Το 1968 κυκλοφόρησε σε δίσκο 45 στροφών His master’s voice (7PG-3745 & Odeon HGRA 1390) ένα ξεχωριστό ζεϊμπέκικο, από τα λιγότερο γνωστά τραγούδια του Άκη Πάνου, με τίτλο «Σαν ζευγαρώσουν δυο καημοί» και ερμηνεύτριες την Γωγώ Θεοδώρου και τη Βούλα Γκίκα στα σεκόντα
ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΩΣΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΗΜΟΙ///ΓΩΓΩ ΘΕΟΔΩΡΟΥ///ΒΟΥΛΑ ΓΚΙΚΑ
Σαν ζευγαρώσουν δυο καημοί - Χαρούλα Λαμπράκη (Άκης Πάνου)
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.ogdoo.gr/diskografia/st...ografisi-tou-aki-panou-me-ti-xaroyla-lampraki
"Σαν ζευγαρώσουν δυο καημοί" (Άκης Πάνου)
Τραγουδά η Χαρούλα Λαμπράκη.
Ηχογραφήθηκε το 1967, αλλά δεν κυκλοφόρησε τότε.
Το 1968 κυκλοφόρησε σε δίσκο 45 στροφών σε διαφορετική εκτέλεση με την Γωγώ Θεοδώρου και τη Βούλα Γκίκα.
Η εκτέλεση με τη Χαρούλα Λαμπράκη συμπεριλήφθηκε το 1995 στην έκδοση της συλλογής τραγουδιών του Άκη Πάνου "Άπαντα" Νο 3, σε cd, αλλά στο οπισθόφυλλο αναγράφονται τα ονόματα της Γωγώς Θεοδώρου και της Βούλας Γκίκα.
(Στον δίσκο βινυλίου που κυκλοφόρησε το 1984 υπάρχει η εκτέλεση της Γωγώς Θεοδώρου)