Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Όσο σκέφτομαι ότι χθες βράδυ οι Nightstalker έπαιζαν στην πατρίδα μου στο Metal Union Festival* (το οποίο μάλιστα διεξήχθη στον εξωτερικό χώρο του Γυμνασίου που φοίτησα) κι εγώ έπρεπε να είμαι εδώ στην Αθήνα μου 'ρχεται να σκάσω. Τέλος πάντων, τι να κάνουμε; συμβαίνουν κι αυτά. Μου είπαν ότι ήταν πολύ καλοί πάντως. Γι' αυτό έβαλα να τους ακούσω σήμερα, να μου φύγει ο καημός (λέμε τώρα...)
Καλό μήνα να 'χουμε!

Nightstalker - Voodoo U Do (2004)

*Ωστόσο το γεγονός ότι ήταν οι προτελευταίοι στο πρόγραμμα και ότι το φεστιβάλ έκλεισε με τους Villagers of Ioannina City με ξεπερνάει! Τέλος πάντων. Κατά τ' άλλα, in union we stand....

Ως λάτρης της παλιάς καλής Eurovision και ως γερμανομαθής, χθες βράδυ για κάποιο λόγο μου κόλλησε στο κεφάλι μου η μελωδία αυτής της υπέροχης γερμανικής 80s μπαλάντας που εκπροσώπησε τη Γερμανία στη Eurovision του 1983. Έτσι λοιπόν την έψαξα στο yt και την άκουσα

Τελευταία επεξεργασία:
πάλι italo....
Rose-Fairy tale
Κλασικό!
Η ΙΤΑLO μας χάρισε κομματάρες!
Κάπου τον Χειμώνα είχα δει ένα ντοκυμαντέρ που περιέγραφε το πως η House σκηνή της Αμερικής σχεδόν ξεκίνησε από την ITALO όταν κατά τύχη έπεσε ένα δισκάκι ΙΤΑLO στα χέρια του μάγου Frankie Knuckles και έφτιαξε ένα ρεμίξ που έκανε πάταγο στα dance floors της Νέας Υόρκης!

Μέγαλοι μάστορες του συνθεσάιζερ οι γείτονες Ιταλοί!

Τάκης Σούκας
Δεν μπορεί (1982)
Στίχοι: Νίκος Λουκάς
Τραγούδι: Δημήτρης Κοντολάζος
Σημείωση : στο παρακάτω βίντεο εμφανίζονται πλάνα από το λούνα παρκ Rodeo στον Άλιμο και μεταξύ αυτών η περίφημη μπαλαρίνα με την επιγραφή FIESTA RIBA (το RIBA μάλλον από το όνομα του ιδιοκτήτη κ. Ρίμπα)

Ενα απο τα πρωτα ελληνικα βιντεο κλιπ. "Ειμαι πολυ ωραιος" απο τον Θεμη Ανδρεαδη το καλοκαιρι του 1978.
Αυτη την φορα οχι μονο ακουω, αλλα και βλεπω. :)

Ενα απο τα πρωτα ελληνικα βιντεο κλιπ. "Ειμαι πολυ ωραιος" απο τον Θεμη Ανδρεαδη το καλοκαιρι του 1978.
Αυτη την φορα οχι μονο ακουω, αλλα και βλεπω. :)

Στο διαβάζουμε
"
Ορίστε, να σας βάλω και το εμβληματικό ''Είμαι Πολύ Ωραίος'' εν έτει 1978 που ανέβασε το ΑΡΧΕΙΟ της ΕΡΤ, τότε που είχε πρωτοκυκλοφορήσει με Τεράστια επιτυχία που έγινε ένα μ΄εμένα και που κανείς δεν το τραγούδησε -ούτε για πλάκα- παρά μόνον δικαιωματικά, ο εγγονός μου που άλλαξε το ''Ερολλ Φλύνν'' και το έκανε Βικτωρίν! Ενα τραγούδι που και μετά απο εμένα -κανείς δεν είν΄αθάνατος χαχα- θα έχει και συνέχεια(απο τον Βικτωρίν εννοείται)
* εδώ στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με το εξαιρετικό μπαλλέτο μου -η μαυρομαλούσα αγαπημένη Βαρβάρα Μερτύρη τώρα ''χορεύει'' στους Ουρανούς- κι εγώ εδώ, 28 χρονών και...69Kg
* Μουσική Λυκούργος Μαρκέας (το μοναδικό τραγούδι που γράφτηκε για την αφεντιά μου, χωρίς να έχω γνωρίσει απο κοντά τον υπέροχο μαέστρο Λυκούργο Μαρκέα, παρά μόνον τον εκλεκτό πιανίστα γυιό του συνεργάτη και φίλο μου Leonidas Markeas )
Στίχοι Γιάννης Λογοθέτης #Γιάννης_ΛοΓο_θέτης
Απο τον Δίσκο ''ο Θέμης Ανδρεάδης τραγουδάει ΛοΓοθέτη'' 1976
"

Πίσω
Μπλουζα