Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ορμώμενη από το θρεντ των ζωδίων και το θέμα περί προδοσίας, μου ήρθε στο μυαλό η Λαίδη (μία είναι η Λαίδη!) .
Αχ, όλα τα έχει πει η άτιμη πια!

Άντζελα Δημητρίου - Είναι κάτι χαρακτήρες (1996)

Κι εγω νομιζα πως θα εβαζες το "Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε". :D

Κι εγω νομιζα πως θα εβαζες το "Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε". :D
Όχι βρε, αφού είπα για "χαρακτήρες" στο άλλο θρεντ. Από τη λέξη μου ήρθε ο συνειρμός.

Πάντως Βιβή (που έχεις τρελαθεί στο γέλιο και δεν καταλαβαίνω γιατί), δεν μπορείς να πεις, σ' αυτό το βιντεοκλίπ η Άντζελα είναι μια χαρά. Κομψή, λεπτή, με το κοστουμάκι της, με τα μαλλάκια της καλοφτιαγμένα, με το μακιγιάζ της το ωραίο (οκ είναι λίγο πιο λιλά απ' ότι θα ήθελα αλλά είναι 90s και κάποια πράγματα δικαιολογούνται). Κι επίσης είναι φωνάρα! Ε, τι λες;

Όταν ακούω Άντζελα αμέσως μου έρχεται στο μυαλό σαν επόμενη επιλογή τραγουδιού ο Πανταζής. Πέρα απο το ωραίο τραγούδι δώστε βάση στο βίντεο.. :biglaugh:

Λευτέρης Πανταζής - Σε νοσταλγώ

Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
Sumeria (Alec R. Costandinos) - Golden Tears (1977)

Τι υπέροχο κομμάτι! Πού πας βρε συ και τα βρίσκεις; Το έβαλα δυο φορές στο repeat!

Σήμερα πρωί πρωί έμαθα ότι πέθανε ο John Sykes, ο κιθαρίστας των Whitesnake και πιο πριν των Thin Lizzy και αργότερα της δικής του μπάντας των Blue Murder, στα 65 του μετά από μάχη με τον καρκίνο. Πολλοί πιστεύουν ότι η παρουσία του στους Whitesnake είχε σαν αποτέλεσμα η μπάντα να έχει ένα πιο εμπορικό ήχο σε σχέση με αυτά που παρουσίαζε πριν το 1984. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι αν δεν ήταν αυτός, οι Whitesnake δεν θα ήταν αυτό που σήμερα γνωρίζουμε. Όπως και να 'χει όμως, ο ίδιος θεωρούνταν πάντα ένας αξιόλογος κιθαρίστας ο οποίος άφησε ούτως ή άλλως το δικό του αποτύπωμα στη hard rock σκηνή των 80s. Καλό του ταξίδι!

Thin Lizzy - Cold Sweat (1983)

Όχι βρε, αφού είπα για "χαρακτήρες" στο άλλο θρεντ. Από τη λέξη μου ήρθε ο συνειρμός.

Πάντως Βιβή (που έχεις τρελαθεί στο γέλιο και δεν καταλαβαίνω γιατί), δεν μπορείς να πεις, σ' αυτό το βιντεοκλίπ η Άντζελα είναι μια χαρά. Κομψή, λεπτή, με το κοστουμάκι της, με τα μαλλάκια της καλοφτιαγμένα, με το μακιγιάζ της το ωραίο (οκ είναι λίγο πιο λιλά απ' ότι θα ήθελα αλλά είναι 90s και κάποια πράγματα δικαιολογούνται). Κι επίσης είναι φωνάρα! Ε, τι λες;

Εμενα παλι, συνειρμικα μου ηρθε το τραγουδι που σου ειπα για τους χωρισμενους γιατι, απο ο,τι ειδα στο προηγουμενο θεμα, τα περισσοτερα ζωδια δεν την αντεχουν την απιστια και το πανε για χωρισμο. ;)
Οσον αφορα το γιατι γελαω, ε, τι να κανω; Αφου λες περιπαικτικα την Αντζελα "μια και μοναδικη Λαιδη" και μας πειραζεις; :)
Και σχετικα με την εμφανιση της, ειναι παρα πολυ ωραια σε ολα. Και η δεκαετια του '90 μια χαρα ηταν σε σχεση με αυτα που βλεπω σημερα. Και, ναι, η Αντζελα εχει ωραια φωνη. Ξεχωριστη και αναγνωρισιμη, κατι που για μενα ειναι απαραιτητο για καθε τραγουδιστη.

Καλημέρα. Χαίρομαι που σου άρεσε. Το διάβασα και εγώ το νέο για τον John Sykes, πρωί πρωί. :(

Julie Andrews - I Could Have Danced All Night (1956)

Ορίστε και ερμηνεία από την Μαντώ μαζί με την μητέρα της, Μαίρη Απέργη (φθινόπωρο 1993).
Στο πιάνο ο πατέρας της Νίκος Σταματόπουλος.

Άντζελα Δημητρίου - Ποια Θυσία... (Official Video Clip)

Άντζελα Δημητρίου - Φωτιά στα Σαββατόβραδα (1988) | Official Clip

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΝΑ ΣΟΥ ΟΡΚΙΣΤΩ (1989) | Official Video Clip

Άντζελα Δημητρίου - Δεν είσαι τίποτα | Official Music Video (1998)

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ (Official Video Clip) (1999)

Ορίστε και ερμηνεία από την Μαντώ μαζί με την μητέρα της, Μαίρη Απέργη (φθινόπωρο 1993).
Στο πιάνο ο πατέρας της Νίκος Σταματόπουλος.

Σπουδαία μουσική οικογένεια. Αγαπημένη η φωνή της Μαντώ, και εξαιρετική φωνή υπήρξε και η μητέρα της.

Costas - Lost in the Night (Disco Barbarella • 1984) [HD 1080p]
Στα φωνητικά η Μαντώ και η Τίνα Ρούσσου

Laura Branigan - Self Control (Official Music Video) (1984)

Sandra Maria Magdalena (1985)

Michael Cretu - Goldene Jahre (Audio) (1983)
πρόκειται για το σήμα τίτλων της μακροβιότερης ραδιοφωνικής εκπομπής "Μικρόφωνο στα γήπεδα" (ΕΡΑ 4 και μετέπειτα ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

Κι άλλα (θα κάνουμε ραδιοφωνικό πρόγραμμα στο τέλος...)
Jennifer Rush - The Power Of Love (Official Video) (VOD) (1984)

Mike Oldfield ft. Maggie Reilly - Moonlight Shadow (Official Video) (1983)

Πίσω
Μπλουζα