Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είναι κάτι μέρες τώρα (βραδιές για την ακρίβεια) που αν δεν επηρεαστώ από αυτά που ανεβάζετε εσείς και αλλάξω είδος μουσικής, βάζω Διονυσίου πριν πάω για ύπνο. Δεν ξέρω γιατί, έτσι μου βγαίνει. Απόψε ανάμεσα στα άλλα παίζει και τούτο εδώ το αγαπημένο που του έγραψε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Στράτος Διονυσίου - Αποκοιμήθηκα (1977)

Είναι κάτι μέρες τώρα (βραδιές για την ακρίβεια) που αν δεν επηρεαστώ από αυτά που ανεβάζετε εσείς και αλλάξω είδος μουσικής, βάζω Διονυσίου πριν πάω για ύπνο. Δεν ξέρω γιατί, έτσι μου βγαίνει. Απόψε ανάμεσα στα άλλα παίζει και τούτο εδώ το αγαπημένο που του έγραψε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Στράτος Διονυσίου - Αποκοιμήθηκα (1977)

Black Sabbath - Changes

Ενα τραγούδι που με εκφράζει ως κάποιο βαθμό τους τελευταίους 6-7 μήνες.
Ένα από τα ωραιότερα κομμάτια των Black Sabbath, μελαγχολικό και σκοτεινό, γεμάτο συναίσθημα. Ίσως μία από τις πιο δυνατές στιγμές του Ozzy. Rygar, όλοι έχουμε τους δαίμονες μας. Σου εύχομαι κουράγιο και δύναμη.

George Michael - Jesus To A Child (1996)

Muenchener Freiheit-Every time
o τίτλος του συγκροτήματος σημαίνει ελευθερία του Μονάχου, κάτι τέτοιο. Υπάρχει και εκτέλεση με γερμανικούς στίχους.
ohne Dich schlafe ich heute Nacht nicht ein.
δηλ. χωρίς εσένα δεν θα κοιμηθώ αυτή τη νύχτα.

Είχα να το ακούσω από τότε που ήμουν νήπιο και μέσα από μια κουβέντα μου ήρθε ο τίτλος συνειρμικά στο μυαλό.
Αγαπημένη Αννούλα του χθες!

Άννα Βίσση - Είμαι το σήμερα (1982)

Giorgio Moroder-Electric dreams
προσέξτε τους στίχοι, που έλεγε και ο Χάρι Κλίν.
Love Spy-Mike Mareen
πολύ ωραίο και χιουμοριστικό (με γερμανικό χιούμορ)
Mike Mareen-Germany
μιλάει για την ψυχροπολεμική διαίρεση της Γερμανίας.
έψαχνα να το βρω με καλύτερο ήχο αλλά το γιουτουμπι έχει μόνο αυτό.

Πίσω
Μπλουζα