Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
@Fuzzylogic Θείε Νώντα, σε θυμήθηκα σήμερα γιατί έχω ένα κτήριο απέναντι από το διαμέρισμά μου το οποίο έχει γίνει γιαπί για χάρη του αιρ μπι εν μπι και δουλεύουν μέχρι και Κυριακές για να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα (εννοείται ότι αυτός που το αγόρασε και βιάζεται, είναι από ανατολική Μεσόγειο, σιγά μην ήταν δικός μας...). Ε όλον αυτόν τον καιρό τους βλέπω που δεν παιρνουν ανάσα και σήμερα ξαφνικά τρύπωσε το άσμα στο κεφάλι μου και το μουρμουράω από το πρωί.

Δημήτρης Πουλικάκος - Σκόνη , Πέτρες, Λάσπη (1975)

Κι ένα ακόμη που το ακούω τελευταία (εντελώς μεταμορφωμένο) σε μια διαφήμιση.

Βλάσσης Μπονάτσος - Μεταμορφώσεις (1991)

@Bajar Βάλε το κομμάτι τερμα να το ακούσετε παρέα με τους οικοδόμους!
Εχω κι εγω ένα κτήμα που τελείωσε σχεδόν πλέον. Παρατηρούσα λοιπόν τις εργασίες αυτόν τον καιρό και σκεφτόμουν πως στην εποχή του AI και όλης αυτής της τεχνικής προόδου, ακόμα τα σπίτια χτίζονται με τον ίδιο τροπο, δηλαδή εκείνες τις σκαλωσιές που ειναι να σε φυλάγει η Παναγία και με τους τεχνίτες να κάνουν ακροβατικά και να ακροβατούν.
«Όλα στον ορίζοντα, τα ιδια και τα ιδια»
Με πολύ σωματική καταπόνηση που θα μπορούσε να αποφευχθεί εν μέρει έστω. Δυστυχώς η καθε πρόοδος στην εποχή μας, πρεπει να έχει οικονομικό ωφελος για να πράγματοποιηθει. Η ασφάλεια και οι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και ζωής ειναι για αυτούς που μπορούν να τις πληρώσουν μονο.
Και ο Βλάσσης πολύ άξιος καλυτεχνης. «Χέρι-Χέρι» με τον θείο Νωντα άλλοτε.

Πίσω
Μπλουζα