Τι ακούω απόψε ...

Σήμερα θα βάλω δύο τραγούδια...

Leonard Whiting - You Don't Know Me


Τραγουδάει ο ηθοποιός Leonard Whiting (είναι ο ηθοποιός που έπαιξε τον Ρωμαίο στην ταινία Romeo and Juliet του Φράνκο Τζεφιρέλι με την Ολίβια Χασεϊ ως Ιουλιέτα).

romeo-and-juliet-in-the-zeffirelli-film-were-leonard-whiting-17-and-picture-id502540981


Λένε ότι το τραγούδησε όντας πολύ ερωτευμένος μαζί της.

------------------------------------------------

Το δεύτερο τραγούδι το τραγουδάει ο Ντέιβιντ Γκλεν Εισλευ (σύζυγος της Ολίβια Χασεϊ).

Olivia · David Glen Eisley


olivia-hussey-at-home-and-with-her-husband-david-glen-eisley-january-picture-id1089059258


Αυτό τραγούδι το έγραψε ο Ντέιβιντ Γκλεν Ευσλει και το αφιέρωσε στην γυναίκα της ζωής του λίγο πριν την ζητήσει σε γάμο.

:love::love::love:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τρομακτικά εκκεντρικός...

Ας τον θυμηθούμε και σε αυτά τα τραγούδια:

Klaus Nomi - Total Eclipse

Αλλα και μαζί με τον David Bowie..

David Bowie and Klaus Nomi - Man who sold the World
 
@ Always Somewhere Πραγματικά χαρισματικός κόντρα τενόρος που έφυγε πρόωρα..Αν ενδιαφέρεστε υπάρχει κ ντοκιμαντέρ για τη ζωή του
 
Το επικό "Rheingold" του Richard Wagner .Εδώ η σκηνή από τη θρυλική διασκευή του 1979 της ταινίας Nosferatu,το Φάντασμα της νύχτας,σκηνοθετημένο από τον εμβληματικό Werner Herzog.Είναι η σκηνή που ο Jonathan Harker, που τον ερμηνεύει ο Bruno Ganz πηγαίνει ανυποψίαστος να συναντήσει τον κόμητα Νοσφεράτου, που τον ερμηνεύει η πιο controversial προσωπικότητα στα χρονικά του κινηματογράφου ,ο Klaus Kinski.
 
Minor Threat - In my eyes (1981). Ενα απο τα κορυφαια hardcore punk συγκροτηματα και οι πατερες του straight edge. :ylsuper:


Τους ανακαλυψα πριν 20 χρονια οταν οι Rage against the machine εβγαλαν τον τελευταιο τους δισκο, Renegades με covers απο τα αγαπημενα τους συγκροτηματα. Αμεσως εσπευσα στο napster και κατεβασα την δισκογραφια τους και την εγραψα σε ενα audiocd.

Διαπιστωνω οτι οταν εισαι 23 ειναι λιγο πιο ευκολο να ακουσεις hardcore απ'οτι στα 43... το κεφαλι κουδουνιζει πολυ πιο γρηγορα! :wacko:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα