Τι ακούω απόψε ...

The Exploited - F*** the System, απο τον ομώνυμο δισκο (2003). Πολλοι προσπαθησαν να παντρεψουν το punk και το metal, λιγοι τα καταφεραν τοσο καλα οσο οι Exploited.

Οπως θα ελεγε ο μακαριτης ο Bowie "to be played at maximum volume". :headbang:

 
Περί "ανεξήγητων" σήμερα συζήτηση.. Θα ακούσω απόψε ένα τραγούδι για ένα ζευγάρι τσιγγάνων που παντρεύεται και το πρώτο παιδί που αποκτούν είναι λευκό. Για την τσιγγάνα είναι "ανεξήγητο", για τον θυμωμένο τσιγγάνο η εξήγηση είναι απλή..Ο τσιγγάνος εκδικείται για την "απιστία" και αφήνει το λευκό μωρό μόνο του στο βουνό. Το μωρό θα το πάρει η Σελήνη,θα γίνει "ο Γιος της Σελήνης" .
Και έτσι τελικά θα εκπληρωθεί η υπόσχεση της τσιγγάνας που έδωσε αρχικά :
ότι θα θυσιάσει το πρώτο της παιδί αν η Σελήνη της έβρισκε κάποιον τσιγγάνο να παντρευτεί.
Monserrat Caballe - Hijo de la Luna

 
Ίσως και να μην είναι από τα καλύτερα τραγούδια,αλλά τέτοια μάζωξη(!) και για το συγκεκριμένο σκοπό, αξίζει να το ακούμε κάπου-κάπου..
O Ronnie James Dio και η μπάντα του με τους φίλους τους λοιπόν για απόψε:
Hear n' Aid - We 're Stars

 
Ίσως και να μην είναι από τα καλύτερα τραγούδια,αλλά τέτοια μάζωξη(!) και για το συγκεκριμένο σκοπό, αξίζει να το ακούμε κάπου-κάπου..
O Ronnie James Dio και η μπάντα του με τους φίλους τους λοιπόν για απόψε:
Hear n' Aid - We 're Stars


Α ρε τεραστιες Don Dokken με την φωναρα σου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
H απαντηση των Metalheads στο φλωρο we are the world επεσε σαν κεραυνος στα κεφαλια τους.Κομματαρα λεμε και τα μυαλα στο μπλεντερ :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:

Mια καλυτερη ποιοτητα εδω να γουσταρουμε :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

 
Τελευταία επεξεργασία:
The Wrath movie theme song
The-wraith-poster.jpg

 
Πίσω
Μπλουζα