Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι κρίμα (Κινδύνης, Πλέσσας) Ζωντανά από εορταστικό του 1982 του Δευτέρου προγράμματος
σε διεύθυνση του Πλέσσα από την ίδια τη φωνάρα της Γιοβάννας

Το μονοπάτι πήραμε
Μια αυγή το καλοκαίρι
Μα χάθηκε ο ήλιος μεσ στα σύννεφα

Τα χέρια μας μουσκέψαν και λυθήκανε

Παραμύθι με λυπημένο τέλος - Μίλτος Πασχαλίδης (1995)
Υπέροχο καλαματιανό

Τελευταία επεξεργασία:
Σήμερα είμαστε για τα πανηγύρια...

Πω πω τι μου θύμισες βρε Λένα! Στη β' Λυκείου τα απογεύματα που διάβαζα για το σχολείο μου έκανε παρέα ένας πειρατικός σταθμός που τον είχε ένας συνταξιούχος οδηγός ταξί κι έβαζε μόνο τέτοια παλιά λαϊκά. Το γιατί άκουγα αυτή τη μουσική είναι μια άλλη ιστορία. Πάντως το όλο πρόγραμμα κρατούσε κανά τρίωρο μόνο αλλά εμένα μια χαρά με βόλευε (μέχρι να πιάσω τον άλλο πειρατικό σταθμό που έπαιζε παλιό καλό ροκ και μέταλλα και με πήγαινε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα). Το τραγούδι που ανέβασες εκεί το είχα πρωτοακούσει και ο κυρ Μιχάλης το έβαζε συχνά, όπως και το παρακάτω.

Σοφοκλέους Αντιγόνη - Αναγνωστάκης σημειώσατε x!

Πέτρος Αναγνωστάκης - Ρούλα Καλάκη - Μην ξεχνάς ότι είμαστε ανθρώποι (1963)

Πω πω τι μου θύμισες βρε Λένα! Στη β' Λυκείου τα απογεύματα που διάβαζα για το σχολείο μου έκανε παρέα ένας πειρατικός σταθμός που τον είχε ένας συνταξιούχος οδηγός ταξί κι έβαζε μόνο τέτοια παλιά λαϊκά. Το γιατί άκουγα αυτή τη μουσική είναι μια άλλη ιστορία. Πάντως το όλο πρόγραμμα κρατούσε κανά τρίωρο μόνο αλλά εμένα μια χαρά με βόλευε (μέχρι να πιάσω τον άλλο πειρατικό σταθμό που έπαιζε παλιό καλό ροκ και μέταλλα και με πήγαινε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα). Το τραγούδι που ανέβασες εκεί το είχα πρωτοακούσει και ο κυρ Μιχάλης το έβαζε συχνά, όπως και το παρακάτω.

Σοφοκλέους Αντιγόνη - Αναγνωστάκης σημειώσατε x!

Πέτρος Αναγνωστάκης - Ρούλα Καλάκη - Μην ξεχνάς ότι είμαστε ανθρώποι (1963)

Α πολύ μου άρεσε ο Πέτρος και ιδιαίτερα αυτό το τραγούδι! Συχνά επιστρέφω στη λαική μουσική με διάφορες αφορμές. Ο Πέτρος που λέτε ήταν φωνάρα και είχε τεράστια πέραση ως άντρας στην εποχή του. Έκανε και μεγάλες επιτυχίες φαίνεται όμως πως τα πάθη του τον εμπόδισαν να κάνει μεγάλη καριέρα.

Petshop boys - Fugitive

Τους είχα δει μία και μοναδική φορά το 2009 μαζί με τον @Shock. Ελπίζω να είναι καλά ο Αντώνης.

Τελευταία επεξεργασία:
Schiller - I feel you

Το 2004 (ή 2005, δεν είμαι βεβαιος) είχαν έρθει οι Ντούραν Ντούραν στη Μαλακάσα. Είχα πάει με το τότε πρόσωπο για να τους δω, αλλά πρέπει να πω την αμαρτία μου πιο πολύ απόλαυσα (απήλαυσα που έλεγε κι ο κυρ Παντελής στο Της κακομοίρας) την ομάδα του Schiller, ειδικά αυτό το τραγουδάκι που ηταν και ενα από τα χιτς εκείνης της περιόδου. Μαλιστα το ερμήνευε ο πραγματικός τραγουδιστής του κομματιού και όχι καποιο touring member. Ωραίες εποχές, μηδέν smartphone, αλλα ήμασταν αρκετός κόζμος με handycams και εγώ με μία ψηφιακή sony.

Πίσω
Μπλουζα