Τι βλέπουν οι ομογενείς;

DianaTheSuperstar91

RetroMaNiaC
Joined
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα
756
Αντιδράσεις
21
Μετά το thread για τα σίριαλ της Ελλάδας που παίζουν στην Κύπρο , να δούμε ποια σίριαλ παίζουν τα ελληνικά κανάλια των ομογενών.

Εκεί το αρχείο είναι ανοιχτό σε σύγκριση με εδώ που προβάλλονται σειρές που ήταν σκέτη αποτυχία ή βαρετού περιεχομένου.

Antenna Europe

Στο κανάλι του ΑΝΤ1 για τους Έλληνες που ζουν σε Γερμανία/Ανατολική Ευρώπη κτλ. Παίζονται αποτυχίες και μέτρια σίριαλ (Βότκα Πορτοκάλι, Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου, Και Sera Sera, Μαχαιρώματα, Έλα να αγαπηθούμε, Τα Κορίτσια Του Μπαμπά κ.α.). Σπάνια περίπτωση το σίριαλ Ταύρος Με Τοξότη που έχουμε να το δούμε χρόνια αλλά και άλλη μια το Εκείνες και Εγώ και έκπληξη το Ράδιο Αρβύλα σε best of δόσεις ενώ εμείς απολαμβάνουμε το Όλα με τους ίδιους καλεσμένους. Τέλος παίζεται για 5779η φορά (έχασα λογαριασμό) η σειρά το Καφέ της Χαράς. Και οι Στάβλοι της Ε.Ζαΐμη όπως εμείς το βλέπουμε στις 1 το βράδυ σε dv (dirty version) έτσι και οι ομογενείς έχουν την τύχη να το δουν. Στο καθημερινό πρόγραμμα τα Εγκλήματα που άφησαν εποχή προβάλλονται, η σειρά Αθώος ή Ένοχος με την Σμαράγδα Καρύδη που παίχτηκε 1 φορά στην Ελλάδα το 2001.

Antenna Satellite

Τα σίριαλ που παίζουν είναι τα περισσότερα μέτριας τηλεθέασης για τους Έλληνες τα οποία παίζονται και στο Europe. Το Καραμπόλα και το Για Μια Γυναίκα Και Ένα Αυτοκίνητο είναι οι σπάνιες εξαιρέσεις.

Antenna Pacific

Και σειρές του 2001 (Άνω Κάτω, Αλίκη) παίζουν εκεί τα οποία 1-2 προβολές έχουν κάνει, ενώ κλασσικά σίριαλ αντεννικά προβάλλονται για 999η φορά.

για mega cosmos σε λίγες μέρες το τι παίζει..
 

sunset89

Human RetroDatabase
Joined
19 Αύγ 2008
Μηνύματα
2.792
Αντιδράσεις
87
Νομίζω ότι ξεφεύγουμε πάρα πολύ από τη θεματολογία του φόρουμ και ακόμα δεν εννοείς να το καταλάβεις.
 

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.614
Αντιδράσεις
1.032
H sunset89 έχει απόλυτο δίκιο. Locked....
 
Μπλουζα