manos426f
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 174
Αφορμη για να ανοιξω το thread αυτο σταθηκε η συζητηση με τον akmakas που ελαβε μερος,σε αλλο ασχετο thread,οποτε ειπα καλυτερα να την συνεχιζαμε εδω και αφορα παιχνιδια απο το παρελθον που τα ξαναβρηκαμε προσφατα....
Eγω λοιπον τι κατεβασα ο αθεοφοβος...;;;
Το Crime Patrol της American Laser Games...!!!!
Θυμαστε φανταζομαι την εταιρεια αυτη που εβγαζε ολο τετοια παιχνιδια οπως Mad Dog McRee 1 & 2,Crime Patrol,Crime Patrol 2-Drug Wars,Last Bounty Hunter κτλ κτλ...
Ολα φτιαγμενα με την ιδια συνταγη,δηλαδη FMV και ''σκοτωσε τους κακους''....
Τα 2 Mad Dog τα ειχα,το Crime Patrol το βρηκα,ενω το Drug Wars και Last Bounty Hunter θα τα εχω συντομα....
Δυστυχως δεν μπορω να βρω τα ''Who shot Johnny Rock?'' και ''Space Pirates''.....
Σας φαινεται παραξενο που μου αρεσανε αυτα τα παιχνιδια....;;;;Eμενα να δειτε!!!!

Eγω λοιπον τι κατεβασα ο αθεοφοβος...;;;
Το Crime Patrol της American Laser Games...!!!!
Θυμαστε φανταζομαι την εταιρεια αυτη που εβγαζε ολο τετοια παιχνιδια οπως Mad Dog McRee 1 & 2,Crime Patrol,Crime Patrol 2-Drug Wars,Last Bounty Hunter κτλ κτλ...
Ολα φτιαγμενα με την ιδια συνταγη,δηλαδη FMV και ''σκοτωσε τους κακους''....
Τα 2 Mad Dog τα ειχα,το Crime Patrol το βρηκα,ενω το Drug Wars και Last Bounty Hunter θα τα εχω συντομα....
Δυστυχως δεν μπορω να βρω τα ''Who shot Johnny Rock?'' και ''Space Pirates''.....
Σας φαινεται παραξενο που μου αρεσανε αυτα τα παιχνιδια....;;;;Eμενα να δειτε!!!!