Τι κάνατε μέχρι να φορτώσει το παιχνίδι από το κασσετόφωνο;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έπεφταν μερικές αυτή είναι η αλήθεια...πιο πολύ γιατί ο χρόνος για παιχνίδι ήταν περιορισμένος από αυτόν του διαβάσματος...λέμε τώρα :D :D:D

Αλλά με την ευκαιρία θα μοιραστώ μαζί σας και μία άλλη ιστορία...σχετική με φάπες.

Ο μικρός που λέτε, μεγάλος ηθοποιός, έκανε ψέματα ότι τις έτρωγε (δυνατό παλαμάκι και φωνές του τύπου αχ.αχ ααχ αχχχχχχχχχχ - ψευτοκλάματα και η ατάκα 'Μαμά με χτυπάει') με αποτέλεσμα να τα ακούω εγώ χωρίς να φταίω ώσπου μια μέρα συλλαμβάνεται ο ηθοποιός την ώρα της πραξης σε στιγμή που ήμουν εγώ δίπλα στη mother και ήταν βέβαιη ότι μόνο ως Flash θα μπορούσα να τον έχω χτυπήσει και να είμαι εκεί που βρισκόμουν... Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία.

Shinobi είπε:
:shake: (αφού ο πωλητής μου είχε πει πως πήρα το καλύτερο!!)

η πλάκα είναι πως τον είχα φωνάξει να του δείξω πόσο hi-tech ήμουν με τα

2 πανάκριβα amstrad 6128, οπότε μετά με έστειλε αδιάβαστο αφού πήγαινα

γυρεύοντας.

Και από ένα παιχνίδι εσύ έβγαλες συμπεράσματα; Δεν του έβαζες κανένα Chase HQ να ισιώσει ο εγωισμός σου;

...

Εγώ πάλι επίσης καθόμουν και κοίταγα την οθόνη να βγάζει τις γραμμούλες μία-μία... Ειδικά στα παιχνίδια της Hewson που είχαν και countdown μετρητή κόλλαγε το βλέμμα! Βέβαια, έφτανε στο μηδέν και... το φόρτωμα απλά άλλαζε μπλοκ και συνέχιζε να φορτώνει :D

Θυμάμαι το Commando που το είχα σε 40άρα κασσέττα (Μικροκίνηση Παγκρατίου ΟΛΕ). Το έβαζα και πήγαινα να πάρω τσιγάρα για τους γονείς μου και ψωμί... :D

Aardvark είπε:
Ο amstrad μου ειχε δισκετα.Στο σπιτι ενος γνωστου μου μετραγαμε τα λεπτα και κοιταγαμε τις γραμμες στο μονιτορ ,περιμενοντας να φορτωσει. :D
Tα ίδια και εδώ... :D

Hμουν κλασσικός "αναποφάσιστος αγοραστής", αλλά τελικά κατέληξα στον 6128 - μία απόφαση που δεν μετάνοιωσα ποτέ, μιά και drive είχε, και ταχύτατο ήταν (καμμία σχέση με commodore).

Τέλος πάντων, μέχρι να αποφασίσω για δικό μου υπολογιστή, είχα γίνει τσιμπούρι σε συμμαθητές και φίλους πολλοί απο τους οποίους διέθεταν υπολογιστές με κασσετόφωνα, και απλά μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων μέχρι να φορτώσει το παιχνίδι.

Εξαιρούνταν κάποια παιχνίδια του commodore που είχαν μαγευτικές μουσικές φορτώματος (Sanxion, Last Ninja, Delta, Green Beret, κλπ, κλπ), όπου κάναμε "μόκο" και απολαμβάναμε την μελωδία !! :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εγω επειδη ειχα amstrad cpc 6128 και οπως να χει ειχα drive δεν ηξερα απο 20λεπτα, οταν ομως πηγα στον κολλητο μου για να μου δειξει την συλλογη απο τον υπολογιστη που του χαρισαν<< amstrad 464>>

1ον ξενερωσα

2ον γελασα

3ον εφαγα τυροπιτακια της μαμας του...

τωρα οταν φορτωνω απο deck απλα κολλαω ..και τρωω τυροπιτακια....!

Gryzor είπε:
Και από ένα παιχνίδι εσύ έβγαλες συμπεράσματα; Δεν του έβαζες κανένα Chase HQ να ισιώσει ο εγωισμός σου;

...

:D
άστο, είχε κι άλλα. O αδερφός του είχε διασυνδέσεις με Γερμανία και είχε πάρα πολλά οριτζιναλ θυμάμαι κάτι φοβερά shoot 'em up katakis και retrograde νομίζω, και άλλα που δε θυμάμαι, και σύνδεση με μια 24αρα TV με βάση στο τοίχο...

Όπως καταλαβαίνεις κάτσαμε αρκετή ώρα για να τα δούμε όλα αυτά :biglaugh:

Ευτυχώς είχα disk drive (το καταραμένο έκανε πιο ακριβά από τον υπολογιστή). Πάντως όταν πήγαινα σε φίλους με κασετόφωνο, μιλάγαμε συνήθως για παιχνίδια ή ξεφυλλίζαμε το Pixel, περιμένοντας να παλιώσει το ουίσκι (γρηγορότερα γινόταν από το φόρτωμα από κασέτα).

Press PLAY then any key στον amstrad και push play στο κασσετόφωνο, τσίτα manowar, maiden, blind guardian και βαζάκι με μερέντα και κουταλάκι!!! Αν και είχα απο την αρχή 6128, ο γείτονας είχε 464 με παιχνίδια που δεν είχα στη συλλογή μου. Αλήθεια, θυμάστε το φόρτωμα του Deflektor που σου έβγαζε οδηγίες με το πως να παίζεται το παιχνίδι κατά διάρκεια του φορτώματος;! Είχα ψαρώσει άσχημα! Αλλά να πω την αλήθεια, το σαγώνι μου είχε φτάσει στο πάτωμα ακούγοντας τo sid Ocean Loader v4 στον c64... Αφού να φανταστείτε τελείωνε το φόρτωμα, reset τον c64 και ξανά press play on tape!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
PRESS play then any key, όχι "push", μή διαστρεβλώνουμε την ιστορία κύριε...

Πίσω
Μπλουζα