Ακριβως, Fulci! Ποιος Θανασης ειναι η απαντηση και οταν αναφερεσαι στην αλλη ταινια, φανταζομαι πως εννοεις Το εξυπνο πουλι, αλλα δε θυμαμαι αν υπαρχει και εκει η ιδια σκηνη.28. Βέγγος και Άννα Φόνσου..Ποιος Θανάσης? Επειδή είμαι σίγουρος 100%, φαντάζομαι πως δεν υπάρχει η συγκεκριμένη σκηνή και στην άλλη ταινία με τον Χατζηχρήστο και την Φόνσου με Αυλωνίτη στο ρόλο του ζαχαροπλάστη (γιατί νομίζω πως προϋπήρχε του Βέγγου).
Χμμμ, δεν παιζει η Φονσου στο Γιγαντα....28. Ο γίγας της Κυψέλης
?
Το εγραψα ηδη στο ποστ 42.Το εχω
Και επειδή είναι απρέπεια να γράφω για "ζαχαροπλάστη", αν θέλεις γράψε bambi το όνομα του ηθοποιού (το όνομα του αναφέρθηκε και στο θέμα νομίζω με τους "ηθοποιούς που αδικήθηκαν"),γιατί εγώ δεν το ξέρω (και θα ήταν κουτοπονηριά μου να το γράψω μετά από ψάξιμο και να κάνω τον ξερόλα).Αν και τον έχουμε δει δεκάδες φορές σε ταινίες.
(αυτός που στο "μια γυναίκα στο χαρέμι" ψάχνει "δούλα" για να παντρευτεί - παρεξήγηση βέβαια- ή στο "για ποιον χτυπά η κουδούνα" είναι η "αλεπού" που φύλαξε τις κότες)
Δεν εγινε και τιποτα. Κι εγω καποιες φορες διαβαζω στα γρηγορα με αποτελεσμα να χανω διαφορα ενδιαφεροντα σημεια.Συγγνώμη,δεν το ΄χα διαβάσει..Μέχρι τις απαντήσεις tzelaso κοίταξα και φευγαλέα την απάντηση της betty boop για τον "γίγα"..Και όλα αυτά για να προλάβω να απαντήσω, μιας και είδα πως δεν υπήρχε η σωστή απάντηση..Και "Άννα Φόνσου" να μην έγραφες,θα έγραφα πάλι την απάντηση..Μου αρέσει η ταινία γιατί περιέχει όχι μόνο κωμικές σκηνές αλλά και στενάχωρες στιγμές.
Ωραία,περιμένουμε και το επόμενο quiz..
Οχι, Τονυ, και δινω βοηθειες: Η 29 ειναι εγχρωμη.29. Η αμαρτία της ομορφιάς στον Γαλανό;