Τι Fanboy είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.032
Για να βαλω ενα ωραιο poll.Μπορει ολοι να το παιζουμε φιλαθλοι και να παιζουμε παιχνιδια σε ολες της κονσολες αλλα κατα βαθος ολοι ειμαστε οπαδοι και εχουμε την καψουρα μας την τρελα μας και την αγαπη μας.Εγω πχ δεν ξερω αν το ξερετε και αν το εχω αναφερει ποτε αλλα ειμαι NINTENDO ΚΑΡΑFANBOY:D

Εσεις τι απο τα παρακατω ειστε;

NINTENDO fanboy

sega fanboy

Αtari fanboy

Amiga fanboy

Apple fanboy

$ony fanboy

micro$oft fanboy

pc fanboy

αλλο

Αν το κανει καποιος το poll ας προσθεσει και καμια αλλη επιλογη που μπορει να ξεχασα η απο αυτες που ειπε ο Nemo.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιατι δεν το κανεις κανονικο poll ,με πολλαπλη επιλογη (μια και αρκετοι εχουν περισσοτερα του ενος "κολληματα" )

Μηπως να προσθετες και

Atari

Apple/Jobs

Commodore

Clive

Sugar

Arcade

Υ.Γ. Commodore (64) & Sega (κυριως λογω arcades) Fanboy εδω

Υ.Γ2 . Linux δεν βαζω μια και linux gaming ειναι συνηθως, η περιπετια μεχρι να/μηπως και τρεξει το παιχνιδι ικανοποιητικα, αν τρεξει τελικα .....

Ωραιο θεμα Βασιλη! εγω δεν ειμαι fanboy με την εννοια οτι ακουλουθω οτι και να μου πασαρουν :P . Αλλα απο ολες τις εταιριες συμπαθω πιο πολυ την Nintendo!! και κυριως γιατι εβγαλε την καλυτερη κονσολα ολων των εποχων το SNES!! :armed:

Πολυ σωστα φιλε Nemo αλλα δεν βλεπω να συγκινηται κανενας ωστε να μετατρεψει το θεμα σε poll

Δε βλέπω το poll candy. Όσο για μένα, δε θα έλεγα ότι είμαι fanboy αυτή τη στιγμή διότι δε με ικανοποιεί καμμία εταιρεία video games. Στο παρελθόν όμως ήμουν Snes και N64 fanboy......ίσως σε υπερβολικό βαθμό!!!

προσωπικά είναι sony fan και atari,sega follower :D .σε καμια περίπτωση όμως fanboy,το θεωρώ κάτι το αρνητικό που σε εμποδίζει να απολαύσεις πραγματικά όλες τις επιλογές που σου δίνονται ;) .

metalcandyman είπε:
Πολυ σωστα φιλε Nemo αλλα δεν βλεπω να συγκινηται κανενας ωστε να μετατρεψει το θεμα σε poll
Τώρα βρε! Το φτιάχνω! :D

[edit] Παιδιά, λόγω των 10 επιλογών, είπα να μη βάλω commodore /clive / sugar κτλ!....

Τ' αφήνουμε για επόμενο poll! ;)

Μήπως αντί για "Amiga", η επιλογή να ήταν "Commodore"; Επίσης επειδή είναι ανακατεμένα home-micros και κονσόλες, ίσως θα έπρεπε να μπει και η Sinclair και η Amstrad σαν εταιρείες.

-----------EDIT------------------------

@D@redevil Άκυρο, με πρόλαβες με το edit σου όσο εγώ έγραφα :)

Ας μας πει ο Βασίλης τι θέλει, ώστε να το φτιάξω! ;)

Εδώ είμαι - δε θα πάω πουθενά! :D

Το Poll είναι politically incorrect. Έχουμε και fangirls! :)

@ D@redevil

δεν βάζεις καλύτερα tick boxes ώστε να έχουμε να επιλέγουμε όσοι δεν είμαστε κολλημένοι μόνο με μια εταιρεία/σύστημα :D ;

Μαριανα βαλε οτι θελει ο λαος δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα

Lol! :D

Ok, ανακεφαλαιώνουμε:

α) Να προσθέσουμε το Fangirl για να είμαστε correct! (εγώ με τη Ninty είμαι, σας το λέω! :diablotin: )

β) Η Amiga βγαίνει ή μένει τελικά?

γ) @krem: Κάτσε να δω αν γίνεται, καθώς από τη στιγμή που ψήφισε κόσμος, μου έκοψε την επιλογή να την κάνουμε πολλαπλών επιλογών! (και το σκέφτηκα μωρέ, αλλά από την κούραση, το προσπέρασα!... :( )

Φυσικά και έδωσα ψήφο στην Apple γιατί είναι η πρώτη επιλογή μου στους υπολογιστές και γενικότερα είναι πολύ μπροστά. Και όπως είπε ένας σοφός κάποτε "πες μου πόσους haters έχει μια εταιρεία και θα σου δείξω μια αυτοκρατορία", πάρα πολύ σωστά.

Μη παρεξηγηθώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμία, αγαπώ εξαιρετικά τη Microsoft για το X-box 360 που είναι και η αγαπημένη μου κονσόλα, φυσικά τη ninty, τη sony και οτιδήποτε άλλο. Εντάξει δεν με πολυσυγκινεί πια η έννοια "pc" αλλά δεν ξέρω αν μου τη δώσει κάποια στιγμή και ξαναστήσω κανένα τέρας με 4 κάρτες γραφικών, υδροψύξεις, 6 οθόνες και κουτί από τανκς.

D@redevil είπε:
β) Η Amiga βγαίνει ή μένει τελικά?
Πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει Commodore, εφόσον έχουμε εταιρείες και όχι συγκεκριμένα μοντέλα υπολογιστή/κονσόλας...

BTW ψήφισα Amiga! :P

Οι haters τι ψηφίζουμε; :darkglasses:

Χωρίς πλάκα, δεν θα έλεγα ότι είμαι Fanboy σε κάτι.. Πιο παλιά ίσως στα Final Fantasy.. Όμως με την κατηφόρα που πήραν τελευταία, ούτε σε αυτά.

Όμως από την άλλη, αν και είχα PS1+2, και αν έπαιρνα σήμερα κονσόλα θα έπαιρνα και το 3, θα έλεγα ότι είμαι λίγο PlayStation hater! :biglaugh:

Τώρα αν πρέπει να πω κάτι με το ζόρι, λίγο Nintendo μόνο και μόνο για τον λόγο ότι Zelda & Mario δεν υπάρχουν αλλού.

Κάτω τα χέρια από την Amiga!

Ωραίααααα! Μιας και καταλήξαμε, να πω κι εγώ τον πόνο μου -ως η μια εκ των 2 fangirls του φόρουμ!

Ψήφισα Nintendo.

Μια nintendo που με κράτησε συντροφιά στα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και κάπου μέσα μου, έχω κρατημένη την ιδέα ότι ο λόγος που επέλεξα να σπουδάσω πληροφορική και ν' ασχοληθώ με τους υπολογιστές, ήταν τελικά το gaming - και δη, αυτή η εταιρία.

Ωστόσο, πρέπει ν' αναφέρω ότι ψηφίζω με καθαρά συναισθηματικά κριτήρια. Αν ψήφιζα με τη λογική και με τις τωρινές μου συνήθειες, φοβάμαι ότι δεν θα είχε ψήφο η Ninty....

Θα είχε η Apple, θα είχε η Sony, ακόμα και η MS με το xbox, αλλά θα ζοριζόμουν πολύ να δώσω ψήφο εκεί.

Όχι ότι φταίει σε κάτι η Nintendo - είναι μάλλον προσωπικό το θέμα: Δεν κατόρθωσε έκτοτε να με συγκινήσει τόσο πολύ, όσο τότε που βγήκε το SNES.... #)

Το poll είναι g@y. Έχει Commodore και Atari αλλά όχι Sinclair. ΟΥΣΤ!

SegaSinclair FTW!!!!11

Maddog είπε:
Το poll είναι g@y. Έχει Commodore και Atari αλλά όχι Sinclair. ΟΥΣΤ!
SegaSinclair FTW!!!!11
Όφου, γκρίνια μωρέ! Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος! :biglaugh:

Αφού είπαμε θα κάνουμε άλλο γι' αυτά! Άντε πάνε άνοιξε θέμα κι έρχομαι να το κάνω Poll! :flower:

Πίσω
Μπλουζα