Τι Fanboy είστε;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η υπογραφη μου τα λεει ολα... :)

D@redevil είπε:
Όφου, γκρίνια μωρέ! Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος! :biglaugh:
Αφού είπαμε θα κάνουμε άλλο γι' αυτά! Άντε πάνε άνοιξε θέμα κι έρχομαι να το κάνω Poll! :flower:
Αφού θέτε να μαζέψετε fanboys στο θέμα, θα υποστείτε και τον ανάλογο φανατισμό. Αλλιώς τι νόημα έχει; :P

Amiga ρε!!! εβαλα "Αλλο" γιατι δεν ηταν στη λιστα

Χμμ που είναι η επιλογή console?? #)

Δεν είναι ανάγκη να ποστάρω... Με γνωρίζετε καλά... :fafoutis:

Από ανέκαθεν είχα συμπάθεια προς στη Sega. Εκεί η ψήφος μου.

Εφόσον δεν υπάρχει Sinclair ώστε να αποδώσω φόρο τιμής στο θρυλικό, μοναδικό, ανεπανάληπτο, εξωπραγματικό, φαντασμαγορικό, καταπληκτικό, θαυμάσιο, εξαίσιο, αμύθητο, υπέρτατο SPECTRUM!!!!!!!!!!! Θα ψηφίσω intel... εεεεεεεεεε PC ήθελα να πω!!!

Αν και τωρα πια δε με λες και κανα τεραστιο fanboy ψηφιζω sega κυριως γιατι μικρος ελιωνα με τις ωρες τα mega drive και game gear μου.

Χμμμ αν και προτιμώ τα PC σαν μηχανήματα πλέον και παρόλο που δεν έχουν πολλούς ψήφους, τελικά θα ψηφίσω Nintendo γιατί σαν σύνολο, στα 20-25 χρόνια που ασχολούμαι με gaming, αυτή η εταιρία μου έχει προσφέρει τα περισσότερα μέχρι στιγμής, έστω και αν τα τελευταία χρόνια με έχει κάπως απογοητεύσει.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάλλον κανένα από τα παραπάνω. Μου αρέσουν εξίσου οι κονσόλες της Sega αλλά και της Nintendo και της Sony. Κάθε εταιρία έχει τη καλά και τα κακά της. Εξάλλου έκαστος στο είδος του.

Πίσω
Μπλουζα