Το Μαγικό Βιολί - Oliver Maass (1985)

Lio

RetroN00b
Joined
24 Νοέ 2007
Μηνύματα
4
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα σε όλους

Μόλις μου ήρθε φλασιά :rolleyes: για μια εκπομπή/σειρά που έβλεπα μικρός στο TV100 στη Θεσσαλονίκη με ένα παιδί που είχε ένα μαγικό βιολί και με τοποίο μπορούσε να υπερβε'ι τους νόμους της φύσης παίζοντας μια πολύ χαρακτηριστική και όμορφη μελωδία. Ήταν κανονική σειρά μάλλον ιταλικής παραγωγής.Θυμάται κανείς όνομα;
 
Νομίζω ότι αυτό το παιδί το έλεγαν Όλιβερ.
 
Ευχαριστώ fontana!Μήπως θυμάσαι τίποτα περισσότερο όπως τίτλο ή κάτι ανάλογο;
 
Το ψάχνω, θυμάμαι μόνο που είχα μάθει αυτή τη μελωδία στο αρμόνιο.
 
Το Μαγικο Βιολι

Γεια σας! Υπαρχει εστω κι ενας που να εβλεπε τη σειρα "το μαγικο βιολι" ? Η σειρα ηταν μαλλον γερμανικης προελευσης και υποθεση ηταν γυρω απο ενα νεαρο αγορι το οποίο, με τη βοηθεια ενος βιολιου, προεβλεπε το μελλον. Ουσιαστικα ψαχνω για τη μελωδια (99 % συνθεση Παγκανινι), αλλα και οποιαδηποτε αλλη βοηθεια θα ειναι πολυτιμη. Ευχαριστω
 
καλως ηρθες! και οτι ελεγα καποια στιγμη να ανοιγα αυτο το θεμα!δυστυχως δεν εχω καποια πληροφορια να σε βοηθησω.......το εβλεπα ,αλλα εχασα τα τελευταια επεισοδια,τι εγινε τελικα?
 
Δυστυχως δε θυμαμαι και πολλα ! Αυτο παντως που εχει χαραχτει εντονα ειναι η μουσικη της σειρας. Εξαλλου γι' αυτο ψαχνω να βρω καμια ακρη. Παντως ευχαριστω που ασχοληθηκες, χαρηκα πολυ που και καποιος αλλος τη θυμαται κι αν βρεις κατι .........."μη με λησμόνει ", οκ?
 
Arduinna , τι να πω? Σ'ευχαριστω! Μου εφτιαξες σιγουρα τη μερα. Εψαχνα για χρονια καποια πληροφορια και να τη! Ευχομαι και σ' εσενα και στον/στη starsky να ειστε κι εσεις τοσο τυχεροι , οπως εγω!

Καποιο καλο ατομο μου εστειλε την εξης πληροφορια Oliver Maass

http://www.soundtrackcollector.com/catalog/soundtrackdetail.php?movieid=48452. Ελπιζω να σε βοηθησει καπως
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mastpont όντως είναι πολύ καλό άτομο αυτός που στο είπε. Πρόκειται για γερμανική σειρά του 1985 με ένα παιδί που μετά το θάνατο της μητέρας του απέκτησε ένα βιολί που κατείχε κάποτε ο Παγκανίνι. Όταν λοιπόν έπαιζε με το μαγικό αυτό βιολί μία συγκεκριμένη μελωδία μπορούσε να δει μία μέρα στο μέλλον και έτσι να βοηθήσει αυτόν που το είχε ανάγκη. Τώρα πρέπει να βρω τη μελωδία!!!
 
Το Μαγικό Βιολί

Ένας φίλος καλός έφαγε φλασιά και θυμήθηκε μια γαλλική σειρά (μάλλον) και ίσως μεταγλωτισμένη με ένα αγόρι και ένα μαγικό βιολί (έβλεπε κάτι σαν οράματα όταν το βιολί έπαιζε). Μιλάμε για εποχή μέσα 80 με 1990 κάπου εκεί. Αν θυμάται κανείς θα είμαι ευγνώμων. Ήτανε σειρά με ηθοποιούς και όχι cartoon.

thanx
 
ενα απο τα καλα σε αυτο το σαιτ ειναι η γνωση καποιων παιδιων σε τετοια θεματα.

ευχαριστουμε (εστω και αργοπορημενα :) )


αν εχει σημασια το τελευταιο λινκ δε δουλευει
 
Ναι αυτό είναι το επιβαιβέωσε και το φιλαράκι

είσε απίθανος
 
Παιδιά απ ότι θυμάμαι είχε λίγα επεισόδια.Υπάρχει ελπίδα να τα βρούμε?
 
Υπάρχουν προς πώληση στο

amazon.de

μετά ότι υπάρχει στο youtube :)

Καλώς όρισες
 
τιτλος οικογενειακης -νεανικης σειρας!! [oliver maass το μαγικό βιολί]

γεια σας και απο μενα που ειμαι μολις λιγους μηνες στη παρεα σας!!! :)

ειχα απο παλια στο νου μου μια σειρα στην ελληνικη τηλεοραση απο την οποια δυστυχως θυμαμαι μονο λιγα πραγματα αλλα παντα ηθελα να βρω ποια ειναι....λοιπον δεν νομιζω οτι ηταν αμερικανικη μαλλον ευρωπαικης παραγωγης ,νομιζω στην κρατικη τηλεοραση παιζοταν, και ειχε να κανει με ενα παιδακι το οποιο με καποιο τροπο ειχε βρει ενα μαγικο βιολι ,και μπορουσε καθε φορα που επαιζε να δει τι θα γινει στο μελλον.το μονο επεισοδιο που θυμαμαι,ηταν ενα οπου με αυτο το τροπο καταφερε να δει τα θεματα του διαγωνισματος που ειχε την επομενη μερα στο σχολειο!..θυμαμαι επισης οτι ειχε πολυ ωραια μουσικη στους τιτλους εναρξης!

δε ξερω αν καποιος τη θυμαται η την εβλεπε ,αλλα αν σας θυμιζει κατι θα χαιρομουν να μου λεγατε!!

να στε ολοι καλα!!! :)
 
καμπια μου σ ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!!!! το εψαχνα χρονια!!!!!!!!!..δεν ηξερα οτι εχετε αναφερθει στο παρελθον σε αυτη τη σειρα!!!..καινουργια βλεπεις....!!!!!!!
 
Το κόκκινο βιολί (!)

Τηλεοπτική σειρά περιπέτειας-μυστηρίου που προβλήθηκε απο την ΕΡΤ.Το στόρυ ήταν με έναν πιτσιρικά που του είχαν χαρίσει ένα μαγικό βιολί με τις εξής μαγικές ιδιότητες. Οποτε έπαιζε ένα συγκεκριμμένο κομμάτι πρόβλεπε έναν θάνατο και μετά ξεκινούσε το παιχνίδι ενάντια στον χρόνο για να αποτρέψει τις δυσάρεστες εξελίξεις που είχε οαματιστεί παίζοντας το βιολί. ηταν αυτοτελή επεισόδια και παίχτηκε για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.Οποιος γνωρίζει-θυμάται κάτι επιπλέον ας ποστάρει
 
Πίσω
Μπλουζα