Το Μεγάλο Παζάρι (1991 MEGA)

Joined
30 Σεπ 2008
Μηνύματα
667
Αντιδράσεις
92
Το μεγάλο παζάρι (1991)


RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Το_μεγάλο_παζάρι

Δεν νομίζω να ξεχάσατε το "Μεγάλο Παζάρι" που παρουσίαζε παλιότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Το παιχνίδι αυτό προβλήθηκε αρχικά στο Mega το 1994/95 και επανήλθε λίγα χρόνια μετά μέσα άπ'την συχνότητα του Alpha το 2002/03.

Εκφωνητής ήταν ο ένας και μοναδικός Ίζυ Κουτιέλ με το αστείρευτο χιούμορ και την χαρακτηριστική βροντερή φωνή.

Εξίσου εξαιρετικός ήταν ο Χρήστος Βλαχόπουλος στο ρόλο του "Mister Zonk!"

[edit]"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡ..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.


Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τρειλερ για το μεγαλο παζαρι με τον Ανδρεα Μικρουτσικο

μεταδοθηκε απο το mega το 1994

[edit]"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡ..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.


Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Διαβασα οτι προ ημερων πεθανε ο αγαπητος Ζονκ, κατα κοσμο Μπάμπης Τεκέλογλου. Κριμα, νεος ανθρωπος.
 
Wally είπε:
Διαβασα οτι προ ημερων πεθανε ο αγαπητος Ζονκ, κατα κοσμο Μπάμπης Τεκέλογλου. Κριμα, νεος ανθρωπος.
O θάνατος βρήκε αθόρυβα τον Μίστερ Ζονκ, 20 μέρες μετά τα γενέθλιά του. Στις 30 Αυγούστου πέθανε από ανακοπή της καρδιάς, δυστυχώς αβοήθητος. Ήταν ηλεκτρονικός στο επάγγελμα και μέχρι το τέλος της ζωής του εργάστηκε στην τηλεόραση. Ο Μπάπης Τεκέλογλου ήταν ο κύριος Ζονκ στο Μεγάλο Παζάρι επί 4 χρόνια.

 
Το Ζονκ ηταν σύνθημα στο πρωτότυπο παιχνίδι και ηταν ιδεα του Μικρουτσικου το Ζονκ να γινει χαρακτηρας στο Ελληνικο παιχνιδι.

Παντως μια φορα ο Τεκελογλου παρουσιαζοταν σαν Ζονκ και σε καποια σοου. Συγκεκριμενα θυμαμαι εκεινη την εποχη, σε ενα νησι, ειχε κανει σοου ο ανιματερ Σταυρος Νταφλος και μαζι του ηταν και ο Τεκελογλου με μπλουζα "Ζονκ" ως "βοηθος" του. Λογικα θα ειχαν εμφανιστει μαζι και σε αλλες εκδηλωσεις :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κανένας δεν ξέρει τι απέγινε ο Ίζυ Κουτιέλ. Φήμες τον θέλουν να εγκαταλείπει οριστικά τα τηλεοπτικά πλατώ μετά την οριστική διακοπή της εκπομπής.

Σήμερα είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Planetworks, η οποία εδώ και 10 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας.

[deadpic]




Κρίμα, ήταν ένας θαυμάσιος εκφωνητής γεμάτος αστείρευτο χιούμορ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού "Το Μεγάλο Παζάρι" με τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Προβλήθηκε 02 Ιανουαρίου 1992.

[edit]


"ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ -MEGA- 1Α- MA..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.



Sorry about that.


 


"ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ -MEGA- 1B- MA..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.



Sorry about that.


 


"ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ -MEGA- 1Γ- MA..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.



Sorry about that.


 


"ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ -MEGA- 1Δ- MA..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.



Sorry about that. [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Retrospectiva είπε:
Επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού "Το Μεγάλο Παζάρι" με τον Αντρέα Μικρούτσικο.Προβλήθηκε 02 Ιανουαρίου 1992.
Καλά, το τρίτο video είναι ΟΛΑ τα λεφτά!!! Χαχαχα, δεν υπάρχει αυτό λέμε! :rofl:

Το Μεγάλο Παζάρι πάντως ήταν από τα πιο "easy watching" που υπήρχαν τότε. Το παρακολουθούσες χαλαρά και ήταν διασκεδαστικό. Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν αυτό με το ρολό από πεντοχίλιαρα όπου ο παίκτης τραβούσε από μια σχισμή μέχρι να βγει το πεντοχίλιαρο με την σφραγίδα του ΖΟΝΚ.
 
Τρέιλερ για το τηλεπαιχνίδι του mega


((Το μεγάλο παζάρι)) με τον Ανδρέα Μικρούτσικο



μεταδόθηκε το 1993


[edit]"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡ..." The YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement.

 


Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Μεγάλο παζάρι ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι! Προβαλόταν πριν το δελτίο ειδήσεων των 20.30.
 
σχολιο 24041974a:Απο το 1991 και για επτά χρόνια από τη συχνότητα του Mega ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε το Μεγάλο παζάρι !! Ποιος ξεχνάει τον Mr Ζονγκ αλλά και το σχολιασμό από τον Ίζυ Κουτιέλ;

Το τηλεπαιχνίδι ξαναβγήκε το 2006 αυτή τη φορά από τον Alpha με τον ίδιο παρουσιαστή.http://www.youtube.com/watch?v=G4QVPi9msRs
 
Το κουτί ή την κουρτίνα; Θρυλικό δίλημμα... :D
 
τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιου "το μεγαλο παζαρι",το βιντεο ειναι του cauldron

 
Ιστορικό τηλεπαιχνίδι της εφηβείας μας... Μου άρεσε πολύ περισσότερο από τον τροχό της τύχης...

Ο Μικρούτσικος γενημμένος γι αυτά τα πράματα...

Βέβαια ο πρώτος διδάξας του είδους ήταν ο συγχωρεμένος Βλάσης Μπονάτσος στην Ερτ "Με το κλειδί στο χέρι".

"Φορτώστεεεε"!!!!!!!! :D
 
εχω 4-5 ολοκληρες εκπομπες στο αρχειο μου απο το 'μεγαλο παζαρι' γτ πηγαινα συχνα στο κοινο κ' το παρακολοθουσα στο studio ATA.....
 
Παιδιά εγώ γιατί θυμάμαι μια σεζόν με τον Σάκη Μπουλά να παρουσιάζει; Μήπως όντως παρουσίαζε ή θυμάμαι κάτι άλλο;;;
 
O Σάκης Μπουλάς παρουσίαζε στον ALPHA το Μεγάλο Παζάρι,γύρω στο 2000!Ο Μικρούτσικος το έκανε remake το 2005-2006!
 
Ωραιο παιχνιδακι ας πουμε το Παζαρι, αλλα ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν...

Θυμαμαι οτι με κουραζε η πολυλογια (=φλυαρια) του Μικρουτσικου μερικες φορες, οπως και το γεγονος οτι περναγε πολλη ωρα στο να εξηγουν τα δωρα (αναλυτικα, τι κανει η καθε συσκευη, ποσο εκανε, ποιος την προμηθευε κλπ).

Βλεποντας δηλαδη τα κλιπακια τωρα, πιο ωριμα, βλεπεις καθαρα οτι αυτο το παιχνιδι δεν ειναι τιποτα αλλο απο εναν τροπο να διαφημισεις προιοντα σε ενα ευρυ κοινο με προσιτο τροπο.... Γιατι το παιχνιδι καθοσουν και το εβλεπες (και καταπινες την διαφημιση των προιοντων αμασητη), κι οχι οπως πχ οταν εκανε διαφημιστικο μπρεικ που πιθανον να πηγαινες τουαλετα, στην κουζινα κλπ και να εχανες διαφημισεις. Αμερικανικη πατεντα 100% τα τηλεπαιχνιδια αυτου του τυπου (οπως και ενα παρομοιο που λεγοταν 'η Τιμη , Τιμη δεν εχει').
 
Το έβλεπα ευχάριστα τότε. Σίγουρα ήταν αμερικανιά, όπως και όλη η πρώτη δεκαετία της ιδιωτικής τηλεόρασης κατά τη γνώμη μου και ήταν και από τα πρώτα τηλεπαιχνίδια που δεν χρειαζόταν να έχει κάποια ικανότητα για να πάρεις το δώρο (εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ταχύτητα, εξυπνάδα, ταλέντο), οπότε κατά κάποιο τρόπο αποτελεί πρόδρομο των ριάλιτι τύπου μπιγκ μπράδερ (αν και υπερέχει από τα ριάλιτι μιας και ο νικητής δεν χρειάζεται να είναι καν συμπαθητικός). Πέρα από το ότι θα μπορούσε να κερδίσει ο οποιοσδήποτε άσχετα αν ξέρει ή όχι ποιος ήταν ο Βοημούνδος του Τάραντα, άρα και να ταυτιστεί μαζί του ο οποιοσδήποτε, το βασικό ατού του ήταν ο Μικρούτσικος που έκανε τον "νέο φούρνο μικροκυμάτων Τσέρνομπιλ" να μοιάζει σαν το απόλυτο φετίχ των οικιακών συσκευών (και αυτόν που έγινε ρόμπα για να τον κερδίσει να μοιάζει σαν τον απόλυτο τυχεράκια με άλλη λέξη που χρησιμοποιούμε στην καθομιλουμένη που είναι σύνθετη με 2 λέξεις από τις οποίες η δεύτερη είναι συνώνυμη του εύρους αλλά δεν την γράφω ;) )
 
meg.JPG

φωτο απο επεισοδιο (  ;  )του τηλεπαιχνιδιου με τους:  Χρηστος Σωτηρακοπουλος,  Αλεξανδρα Παυλιδου και  Ειρηνη Νικολοπουλου , ισως να συμμετειχαν για φιλανθρωπικο σκοπο

πηγη
 
Πίσω
Μπλουζα