Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.387
Αυτό είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό παλιό βιβλίο του Tony Wolf ο οποίος είναι γνωστός για την σειρά "o παραμυθένιος κόσμος του δάσους" (το είχα αναφέρει στο ανάλογο topic αλλά δεν μπόρεσα τότε να βγάλω φωτογραφίες). Δεν ξέρω αν είναι παλιότερο ή νεότερο από την κλασσική σειρά. Το συγκεκριμένο βιβλίο, αν και βασίζεται στο ίδιο σύμπαν, φαίνεται να είναι ξεχωριστό από την σειρά και με έναν αρκετά περίεργο τίτλο. Είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος αλλά έχει παρόμοιο αριθμό σελίδων. Η εικονογράφηση είναι ακόμα πιο λεπτομερής και σε συνδυασμό με το μεγάλο μέγεθος των σελίδων γίνεται άκρως εντυπωσιακή.
Μου αρέσουν ιδιαιτέρα οι σελίδες όπου ο Wolf αναλύει με εικόνες τις διάφορες κατασκευές των νάνων, σχεδιάζοντας τομές κλπ. Ορίστε λοιπόν ένα δείγμα:
Μερικές σελίδες:
Θεώρησα καλύτερο να κάνω ένα νέο topic λόγο του ότι το βιβλίο μάλλον δεν ανήκει στην σειρά του παραμυθένιου κόσμου αλλά αν δεν χρειάζονται 2 topics για τον Wolf τότε παρακαλώ να μεταφερθεί.
Μου αρέσουν ιδιαιτέρα οι σελίδες όπου ο Wolf αναλύει με εικόνες τις διάφορες κατασκευές των νάνων, σχεδιάζοντας τομές κλπ. Ορίστε λοιπόν ένα δείγμα:
Μερικές σελίδες:
Θεώρησα καλύτερο να κάνω ένα νέο topic λόγο του ότι το βιβλίο μάλλον δεν ανήκει στην σειρά του παραμυθένιου κόσμου αλλά αν δεν χρειάζονται 2 topics για τον Wolf τότε παρακαλώ να μεταφερθεί.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: