Το Σήμα του ΑΝΤ1

Εορταστικη Καρτα-Σημα του ΑΝΤ-1


Μεταδοθηκε το 1992
 
Ευχες για το 1992 απο την Ευη Παπαδακη απο την τηλεοραση του ΑΝΤ1.


Μεταδοθηκε το 1991
 
Χτες και σημερα παρατηρησα οτι το λογοτυπο του ΑΝΤ1 πανω αριστερα αλλαξε. Κοιταζοντας πιο προσεκτικα ειδα οτι ειναι καπως "ρετρο", και μου φαινεται οτι προκειται για την πρωτη μορφη που ειχε το λογοτυπο, το 1990. Φανταζομαι το εβαλαν ετσι ως εκφραση πενθους για το θανατο του Μ. Κυριακου.

(ξερω οτι το θρεντ αυτο ειναι για τα ident του σταθμου, οχι το λογοτυπο, αλλα δεν ελεγε να ανοιξω νεο θρεντ μονο και μονο για αυτο το γεγονος)
 
Διακοπη προγραμματος του ΑΝΤ1


Μεταδοθηκε το 1993
 
Θυμιθηκα οτι κατα το 91-92 ο Αντ1 εβαζε αντι για ident κατι κλιπακια 3d art. Μια ηταν κατι 3δ ανθρωπακια να περπατανε σε μια επιφανεια, να γινεται ζουμ-αουτ και να γινονται εκατονταδες, κατι σουρεαλιστικα σχηματα να περιστρεφονται, ή κατι αλλα με σπαθια, φωτιες κλπ. Ηταν ασχετα με το προγραμμα και το σημα του Αντ1 και ουτε ξερω απο που τα ειχαν παρει (σαν demo της πρωιμης 3d τεχνης ήταν) ή γιατι τα εβαζε. Καποια απο αυτα εμπαιναν ενω ο εκφωνητης διαφημιζε το πολυαναμενομενο 60ς παρτυ του Μαστορακη την πρωτοχρονια του 92. Μηπως θυμαστε ανενα απο αυτα, και μηπως ο Φορντ εχει καποια στη συλλογη του;
 
Το τέλος του προγράμματος του ΑΝΤ1 το 1990 έκλεινε με ένα ποίημα-καληνύχτα και την μετάδοση του ραδιοφώνου με την κάρτα για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Στο βίντεο απαγγέλει το ποίημα η ηθοποιος Κλαίρη Κατσαντώνη.

https://youtu.be/xESQZdzzaX4
 
Το τέλος του προγράμματος του ΑΝΤ1 το 1990 έκλεινε με ένα ποίημα-καληνύχτα και την μετάδοση του ραδιοφώνου με την κάρτα για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

https://youtu.be/bLbPZM95cyA
 
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ-1 Σοφία Τσιλιγιάννη μας εύχεται ευτυχισμένο το 1994. Μεταδόθηκε το 1993.
 
Σήμα του ΑΝΤ1 για τον ένα χρόνο λειτουργίας του καναλιού. Μεταδόθηκε 31 Δεκεμβρίου 1990.
 
Το τέλος του προγράμματος του ΑΝΤ1 το 1990 έκλεινε με ένα ποίημα-καληνύχτα και την μετάδοση του ραδιοφώνου με την κάρτα για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Στο βίντεο απαγγέλει το ποίημα ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου.
 
Πόσο νοσταλγική μελωδία αυτό το ηχητικό στο "Ένα ποίημα - καληνύχτα", που ήταν μια πιο ήρεμη εκδοχή του σήματος του ΑΝΤ1, ό,τι πρέπει να σε νανουρίσει για ύπνο... Επίσης πόσο χάρηκα που ξανάκουσα, έστω και συντομευμένο, το ηχητικό από την εισαγωγή των ραδιοφωνικών ειδήσεων και το "Τα νέα απ'τον ΑΝΤ1", που έχω την υποψία ότι το λέει η Μαντώ (μιας και τα περισσότερα ηχητικά της εποχής αυτής του ΑΝΤ1 τα έχει γράψει, όπως έχει πει, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος).
 
Διαφημιστική αφίσα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Καθημερινή" (ημερομηνία, δυστυχώς, δεν συγκράτησα) τον Δεκέμβριο του 1989
1618137242329.png
 
Το τέλος του προγράμματος του ΑΝΤ-1 με ένα Ποίημα-Καληνύχτα. Αναγγέλλει η ηθοποιός Μίνα Χειμώνα. Μεταδόθηκε το 1990.
 
Πίσω
Μπλουζα