Το γραμμα της Ελιζας!

Καλέ μου συμπεθερούλη...όπως εύκολα θα διαπιστώσεις απο τα πόστς μου,έχω αδύναμία στην Κάντυ.Γι αυτό το λόγο....( :nono: :animangry: :shake: :bash: :mad: :takethat: :armed: :angry: )...και αυτό επειδή συγκρατιέμαι,λόγω που είσαι σόι... ;)

(θεώρησε το σαν να σου έβγαλα κίτρινή κάρτα!
icon10.gif
)
 
Mόνο για μένα έχετε να σχολιάσετε? για τον bradypoys τίποτα? που το ξεκίνησε. Όπως και να χει είπα και εγώ να κάνω ένα post στην Κάντυ. Μην με φάτε κιόλας (δεν ξαναλέω τίποτα)
 
Γκχμ γκχμ... *παίρνει το σοβαρό ύφος*

Αγαπητέ μας Τσαλκ,

φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος να πεις τη γνώμη σου (όποια και να είναι αυτή). Αλλά... με την απαραίτητη σεμνότητα αγαπητέ μου! Ειδάλλως έχεις να αντιμετωπίσεις τη συμπεθέρα σου, που από ό,τι είδα έχει άγριες διαθέσεις.

Όσο για τον Βραδύποδα παραπάνω, υπάρχουν δυο λόγοι για τους οποίους δε χρειάστηκε να σχολιαστεί. Ο πρώτος είναι το γεγονός ότι, όπως δήλωσε ο ίδιος, δε γνωρίζει πολλά για το θέμα. Όταν μάθει πολλά για το θέμα, ας ξαναπεράσει. Έπειτα δεν είχε άδικο σε αυτό που είπε. Η Ελίζα φυσικά και μισεί την Κάντυ, γιατί η Κάντυ, αν και παρακατιανή είχε όλα όσα εκείνη ποτέ δε θα αποκτούσε, και όχι μόνο στο θέμα των ανδρών φυσικά... Ειδικά στο τελευταίο τωρα: η Ελίζα έχασε τον Άντονυ, που νόμιζε ότι τον είχε, έχασε τον Τέρρυ, που ήθελε να τον έχει, έχασε και τον αδερφό της, που τον είχε και για σίγουρο, στο τέλος έχασε και το Μεγάλο Θείο, που θα έβαζε σκοπό να τον έχει. Είναι μεγάλο το πλήγμα που δέχτηκε η Ελίζα από όταν η Κάντυ μπήκε στη ζωή της.

Ελπίζω να σε κάλυψα, κύριε Τσαλκ!

(Σε ψάρωσα αρκετά ή θες κι άλλο;;; :D )
 
Καλέ μου συμπεθερούλη (και Βραδύποδα,όχι για να μην λες ;) ),αν και η Μετς με κάλυψε ,θα σου πω το εξής για να μην χαλάσουμε και τα συμπεθεριά μας (μιας και τέτοιο κουκλάκι νύφη που θα έβρω πάλι ;) ).Μου επιτρέπετε κορίτσια, γιατί ένεκα και η συγγένεια πια,έχω μια κάποια βαρύτητα ,να το πω :p ...Λοιπόν με την καλή μας Κάντυ προσωπικώς έχω ένα μεγάλο κόλλημα(το ξέρω, το έχετε προσέξει,και λέγω τα αυτονόητα),γι αυτό δεχόμεθα σχόλια που έχουν καλολογικά στοιχεία μέσα τους και δεν "πληγώνουν" την ηρωίδα μας.

ΥΓ (τα συμπεθεριά ισχύουν!Γι αυτό κανόνισε μην και μου την τάξεις άλλου την κορούλα σου,κάηκες!) #)
 
Aχ, πώς φαίνονται όσοι δεν έχουν δει μισό επεισόδιο από την Κάντυ μας... :xm:

Αλλιώς, θα ήταν στις επάλξεις μαζί μας να φτυαρίζουμε την Ελίζα.

Μις, προτείνω στην επόμενη συνάντηση εσύ και η Λορένα να αναλάβετε τη βιντεοπαρουσίαση των επεισοδίων της Κάντυ. Μέχρι το 25 θα έχουν αλλάξει γνώμη!!! ;)
 
Λορένα μπράβο μου άρεσαν πάρα πολύ, δυνατή δουλειά!!! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metsgr είπε:
Η Ελίζα φυσικά και μισεί την Κάντυ, γιατί η Κάντυ, αν και παρακατιανή είχε όλα όσα εκείνη ποτέ δε θα αποκτούσε, και όχι μόνο στο θέμα των ανδρών φυσικά... Ειδικά στο τελευταίο τωρα: η Ελίζα έχασε τον Άντονυ, που νόμιζε ότι τον είχε, έχασε τον Τέρρυ, που ήθελε να τον έχει, έχασε και τον αδερφό της, που τον είχε και για σίγουρο, στο τέλος έχασε και το Μεγάλο Θείο, που θα έβαζε σκοπό να τον έχει. Είναι μεγάλο το πλήγμα που δέχτηκε η Ελίζα από όταν η Κάντυ μπήκε στη ζωή της.
Εχουμε συνηθισει στα παραμυθια οι καλοι να ανταμοιβονται και οι κακοι να πεφτουν στα Ταρταρα. Κατι τετοιο δεν ισχυει ομως για το αγαπημενο μας anime, οπου η Ελιζα (προσωποποιηση της κακιας) βγαινει παντα κερδισμενη, ενω η Καντυ μας (προσωποποιηση της καλοσυνης) εχει να αντιμετωπισει εμποδια και δυσκολιες.

Σχετικα με τα αγορια της σειρας ομως, τουλαχιστον η κακουργα Μιζουκι μάς κανει τη χαρη: ολοι ειναι ερωτευμενοι με την Καντυ, και η Ελιζα μενει στα κρυα του λουτρου. Η Καντυ δεν χρειαζεται να κανει τιποτα για να την ερωτευτουν: ειναι η χαρα της ζωης και αυτο ειναι αρκετο.
 
domniki είπε:
Εχουμε συνηθισει στα παραμυθια οι καλοι να ανταμοιβονται και οι κακοι να πεφτουν στα Ταρταρα. Κατι τετοιο δεν ισχυει ομως για το αγαπημενο μας anime...
Ίσως και γι αυτό το λόγο συγκίνησε και ακόμη συγκινεί τόσο πολύ κόσμο.

Η Καντούλα βγαίνει μεν στο τέλος κερδισμένη αλλά έχει περάσει τόσους σκόπελους που αναρωτιέται κανείς αν είναι πύρρειος η νίκη της.

Πάντως, ακόμη και αν δεν είναι εμφανές πιστεύω πως τα ρανγκανόπαιδα έχουν τιμωρηθεί αφού τίποτα από όσα επεδίωξαν δεν πραγματοποιήθηκε.

Η Ελίζα δεν κατάφερε να έχει κοντά της ούτε έναν φίλο/αγόρι που να αξίζει ενώ ο Νηλ αυτά που κορόιδευε τα λούστηκε. :cool:
 
Πίσω
Μπλουζα